IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като се спука този дирижабъл ще има много прецакани. Не се хвърляйте тука като матросовци в тази шантава спекулация на пазара.

На борсата има в момента доста подценени дружества с много, ама много по-добри резултати от това.

Коментар

• Това IPO се превръща във фарс
      Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• Аз съм малък кобос , ама хич нямам май и намерение да влизам тук....

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
          хах и какво излиза - проблема вчера е бил точно заради ЕВРОИНС - да им е честит старта все така да им върви! Мошеници!
          ;-)
          хитрата сврака с двата крака :-) :-)не можа да вдигнат много цената... обаче,елементарно манипулиране на пазара ,и то със съдействието на БФБ,което е жалко!

...ако може да предпазим малките КОБОСИ да не се хвърлят на тези нива,защото скоро цените ще са около 2.50 мах...
          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• I zabravih da chestitia na novite akcioneri na Evroins , zakupili akciite si na 4 leva i nagoreImat edna naistina vechna investicia ))

Коментар

• Prodadoha samo 10t akcii i cenata veche e 0.50 stotinki nadolu...Skoro mai shte doide razumnite niva ot pod 2 leva.Kato gledam seriozni kupuvachi niama a i evrofinans hitrichko se opitvat da vdigat cenata s oferti kupuva ot po 100 broia-na tova moje da se hvane obache samo niakoi zaguben COBOSPredstavete si che ima oshte pone 800 t akcii za prodajba-iako down

Коментар

• От БФБ вместо да правят идиотски анонси за продажба 1акция 3000лв. да вземат и да си оправят системата и първопричината за фаловете.

Коментар

• хах и какво излиза - проблема вчера е бил точно заради ЕВРОИНС - да им е честит старта все така да им върви! Мошеници!
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Уведомяваме всички борсови посредници, че поръчката за продажба на 1 акция на 3000 лв. от капитала на Евроинс АД е въведена от администратор с оглед недопускане на технически проблеми, по същество подобни на тези, възникнали по време на търговската сесия на 30.01.2006 г.
                    ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Каква е тази офета 1 акция на 3000 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от безимен
                        Да кажа какво мисля аз по въпроса за инвестирането ........ "Най-големи перспективи..." лично аз виждам в ЗК, които са развили и залагат на животозастраховането, ДЪЛГОСРОЧНОТО... Там е истината..........
                        Подкрепям те напълно безименни приятелю ;-) като само бих искал да добавя животозастарахване и асет мениджмънт - двете най-перспективни в дългосрочен план дейности, които застрахователите в майка България би трябвало и някои даже вече успешно развиват! Всичко друго си е бошлаф работа ...... Както инвестиционните посредници (над 70), така застрахователите са прекалено много на българския пазар и това няма да продължава вечно - ще оцелеят най-големите - челната тройка - Алианц, ДЗИ и Булстрад и някои гравитиращи около тях компанийки, които ще се топят като пролетен сняг в следващите няколко години ..... Силовите БулИНС все повече и повече ще губат от пазарния си дял, неосъзнали че истинската златна мина са не автомобилите, а хората и техните пари ;-)

Успех на всички
                        I prefer to be approximately right than precisely wrong...

Коментар

• Да кажа какво мисля аз по въпроса за инвестирането (не за краткосрочните спекулации с цените) в застрахователните компании... (НЕ СТАВА ДУМА ЗА КОНКРЕТНА КОМПАНИЯ , А АНАЛОГИИТЕ С РЕАЛНО СЪЩЕСТВУВАЩИ И ТЪРГУВАЩИ СЕ НА БФБ, СА НЕЖЕЛАТЕЛНИ, НЕЗАВИСИМО ОТ НАЧАЛОТО НА ТЪРГОВИЯТА ИМ НА БФБ)...

Ето един цитат:
                          "С развитието на икономиката и предстоящото присъединяване на страната ни към ЕС, секторът тепърва ще се развива, а очакванията ни са да увеличим пазарния си дял (в края на 2005 г. Евроинс има 4,3% дял, бел. ред.). Най-големи перспективи виждаме в имуществените застраховки, застраховките в селското стопанство и каско пазара", смята Бошов.

1. Как да съм сигурен, че някой ще увеличи пазарния си дял в пазар, който е разпределен от години. Моите очаквания са по реалистични от нечии други... очаквания! Как да преориентираме застрахован, който от години работи с някого: трудно ще стане, дори(!) с големи преференции, но МАСОВО прилагани, такива, че би трябвало или да не бъде хоноруван нечий труд, или да се направи компромис с тарифните планове или заделяните резерви. За последното КФН вече "бие през пръстите", а от другото следва неизбежната фаза на несъстоятелност...
                          2. "Най-големи перспективи..." лично аз виждам в ЗК, които са развили и залагат на животозастраховането, ДЪЛГОСРОЧНОТО... Там е истината, я, Г-н Някой си! Ако Някой си е останал неосведомен, де! Ми то каско-застраховките, откъдето и да ги погледнеш са си губещи и са предназначени за привличане на платежоспособните като И бъдещи клиенти, иначе клиенти със свещ да ги търсиш...За застр. в селското стопанство няма смисъл да се говори: който ги прави - също отдавна "си има" застраховател...

Всяка прилика... е случайна!

Коментар

• колко точно казано само )

„Днес бе един успешен ден за книжата на нашата компания, но нека оставим пазарът да определи истинската ни цена“, каза за Investor.bg Кирил Бошов, председател на управителния съвет на Застрахователно дружество "Евроинс".

С по-малко от 80 бона успяха да си увеличат капитализацията до 15 млн и да вдигнат ограниченията за утре

Такъв балончик и се чудя как Еврофинанс са се навили играят на такава фалшива свирка за 20 бона

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              Момчета мисля, че някъде бяха казали, че при първия ден ограниченията падат. :wink:
                              Ники, това е при първия ама офертите са вече за втория - виж снимката внимателно там с черна линия са заградени ограниченията
                              Така е. Ограниченията са влезли в сила и в лявата колона всички поръчки "купува", поставени днес на нива под 2.29 са отрязани.

Изглежда софтуерът на борсата продължава да прави "магии". Дано да се оправят до утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Момчета мисля, че някъде бяха казали, че при първия ден ограниченията падат. :wink:
                                Ники, това е при първия ама офертите са вече за втория - виж снимката внимателно там с черна линия са заградени ограниченията
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X