IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iv007
    Първоначално изпратено от Billy
    Ето това беше класически пример на азарна манипулация според новия закон.....алооооо КФН сезирайте се и го намерете тоя пе#^#%##ст.....
    Би ли пояснил на невежата ;-))
    Манипулацията на пазара може да се осъществи било чрез сделки и нареждания, било чрез разпространението на информация. Първият вид включва извършването на сделки или подаването на нареждания, които (1) създават или могат да създадат невярна или подвеждаща представа относно търсенето, предлагането или цената на финансови инструменти, или които (2) определят чрез действията на едно лице или чрез съвместни действия на две или повече лица цената на един или няколко финансови инструмента на необичайно или изкуствено ниво, или (3) при които се използват фиктивни способи или други форми на измамни действия.
    ако искате и членовете на закона да ви цитирам...

Коментар

• По тая логика всяка оферта която е въведена и не харесва на някого е манипулация...
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
        Ето това беше класически пример на азарна манипулация според новия закон.....алооооо КФН сезирайте се и го намерете тоя пе#^#%##ст.....
        Би ли пояснил на невежата ;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear
          Може да не съм прав за това дали няма кой да му ги купи с това съм съгласен но отговора ми беше по принцип - ако имаш много бройки и ги покажеш на пазара това не е манипулация или натискане а просто оферта за пазарно тестване...
          Зависи кой го прави... според мен ;-))

Коментар

• Ето това беше класически пример на азарна манипулация според новия закон.....алооооо КФН сезирайте се и го намерете тоя пе#^#%##ст.....

Коментар

• Може да не съм прав за това дали няма кой да му ги купи с това съм съгласен но отговора ми беше по принцип - ако имаш много бройки и ги покажеш на пазара това не е манипулация или натискане а просто оферта за пазарно тестване...

Коментар

• Какво стана ... да не се отказа ;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear
                  Защо да е натискане - щом никой не му купува акциите значи няма пазар на тая цена за такъв обем акции...

Имам акции и ми харсва цената да расте но реалната цена се тества на пазара - в момента няма кой да му ги купи
                  Не си прав, поне според мен

Коментар

• Защо да е натискане - щом никой не му купува акциите значи няма пазар на тая цена за такъв обем акции...

Имам акции и ми харесва цената да расте но реалната цена се тества на пазара - в момента няма кой да му ги купи

Коментар

• Много е яко така анонимно да се натиска пазара ;-))

Коментар

• da normalno da zakrepi na tekustite niva
                        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Ami bi sledvalo sega cenata da se ustanovi malko po-nadolu vse pak dneska baq sko4i EURINS,no tova e moe mnenie

Коментар

• Тоя COBOS, с 10-те хиляди яко натиска ... дали ще му излезе късмета ;-)))

Коментар

• и вече пробват
                              тез 10 000 бяха над 10, а сега са под 10 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                                баш 10-ка
                                ето един от моментите, когато виждаме разумно поведение на БФБ
                                100% ще пробват да натиснат малко цената надолу

Коментар

Working...
                                X