IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво супер,ако не бяха тези от Евро-Финанс,...............
    кое от застрахожателните дружества има такива показатели
    Притежавам

Коментар

• Очаквах да е добър, ама той е супер!!!

Коментар

• mnogo dobar ot4et))
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• imate ot4et

Коментар

• EURINS ми е към 1/5 от портфейла. Позицията доста ми допада, макар да нямах съвсем позитивно отношение преди година Всички търпим развитие!

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
              Портфейлът ми е 1/3 EURINS. За вас незнам, но имам големи очаквания по тази позиция. Сега чакам отчета и други добри новини.
              Не е препоръка.

YESSSSSSSSSSSS!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                йо йо йо юпи йо юпи ей )

егати инвестиционния оргазъм
                оргазъм я....с тази печалба абе доброто си е добро

Коментар

• йо йо йо юпи йо юпи ей )

егати инвестиционния оргазъм

Коментар

Били, свършило им е работното време и са оставили да го качат на сайта за утре.

а през това време не знам ......все са го погледнали
                    И утре понеже започват в 9,30 ...... абе голям майтап тая борса

Коментар

• Били, свършило им е работното време и са оставили да го качат на сайта за утре.

а през това време не знам ......все са го погледнали

Коментар

• Абе тея от борсата майтап ли си правят с нас.....къде е този отчет?

Коментар

Не знам Инокс, но според мен не беше само разиграване от тяхна страна, но и много алчност в инвеститорите и подходящи условия.

Но пък показателите и развитието на Еуринс ми харесват, а дали и нея ще я продават не знам, но това само би било от полза
                          И аз мисля така, Bobi75, прав си за показателите, а и ще стъпват в чужбината...Затова и ще се опитам да не съм само зрител ...

Коментар

• Аз, за съжаление, преди седмица, "изтървах влака", когато беше под 9 лв, за което и си признах във форума най-чистосърдечно, но тази седмица може би ще се пробвам.

Това е лично мнение и не е препоръка за каквото и да е.

Коментар

• Портфейлът ми е 1/3 EURINS. За вас незнам, но имам големи очаквания по тази позиция. Сега чакам отчета и други добри новини.
                              Не е препоръка.

Коментар

• Не знам Инокс, но според мен не беше само разиграване от тяхна страна, но и много алчност в инвеститорите и подходящи условия.

Но пък показателите и развитието на Еуринс ми харесват, а дали и нея ще я продават не знам, но това само би било от полза

Коментар

Working...
                                X