IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това го проспах, имаше ли оферта купува на лев или изкупиха просто?

Коментар

• Тия са "БЕТОН", дори предстоящите стрес тестове на пазара не ги плашат ..., Машалааа, аушколсууууН?!!!!
      Last edited by Konsultant; 22.12.2015, 15:28.

Коментар

• Забравени емоции

Коментар

• Нокаут

Коментар

• Ferry, пич може да казваш на баща си или на сина си!
            А по същество, ти ми казваш, че Еврохолд/ ЕИГ е КТБ? Правилно ли те разбирам?
            Генерално, виждам някаква паника у теб. Аз, с моите 2-3 акции тук не се притеснявам толкова много, но сигурно ти си инвестирал парите на тъщата, предполагам, за да си притеснен толкова много...
            Нали знаеш, не се прави така.
            Всички, които влагат на БФБ го правят не заради друго, а зощото очакват много по-голяма възвръщаемост. А тази възвращаемост се получава, когато поемаш по-голям риск. Ако искам 1% възвращаемост, ясно е къде ще инвестирам, ако искам 5%, също е ясно къде. Но, тук не мисля, че някой инвестира за такива проценти. Или греша?
            Едва ли от днес за утре Евроинс е станала неперспективна. Мениджмънта на тази компания не се сменил и снощи не е бил един, а днас да е друг. Но, това ти го знаеш, поне така съдя от коментарите ти. Тоест, какво правиш тук, все още, като акционер? Ето това е въпросът, който най-вероятно трябва да зададеш на себе си.
            Аз съм тук, за да направя 100-200% възвращаемост. Възможно ли е- напълно е възможно. Но, има ли шанс да загубя това, което съм инвестирал тук. Да,и това е възможно. Дали някой от този форум, тогава, ще ми е виновен за това, или някой от държавата, България, или въобще, някой друго, освен мен. Не, няма да е така. Защото аз си взимам сам решенията. Печалбата си е моя, но и загубата си е моя!
            Успех!
            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
              Тук пиша много рядко, но днес си позволявам да напиша няколко реда.
              Първо, тук някакви хора, явно си мислят, че този форум има някаква мнооого голяма сила и едво ли не, ако тук някой (не)известен никнейм напише, че ще продава, то цената ще се срути, и обратното. Е, ако и това да е било вярно преди около 10 години, оттогава многоого неща са се променили и това тук е някаква болна фантазия. Тоест, по-спокойно.
              Ако някой взима решения на база на това, кой какво пише в този форум, значи този някой си има големи лични проблеми, и това, дали ще загуби или няма да загуби парите си, е най-малкият му проблем. Няма да коментирам определин персонажи тук, но ходене по определени теми и праване на някакви коментари от типа-аз казах ли ви и т.н., показва сериозни личности дефицити... Опитът да се режисира пък някокво покачване, щото еди си кой си бил купил 1-2 или 5000 акции, също е някакво голяма глупост, просто с обратен знак.
              Така, на второ място, чета статията и не виждам особени проблеми на този етап. Не виждам защо е необходима да има някаква паника. Поне от това, което аз успявам да разбера, има някакви търкания, но логиката ми е, че няма как такава компания, да на си е направила добре сметката. С моите 20-30 хиляди акции тук, или с на някой 200 те акции, или дори с 50 хиляди акции, това са дребни неща. Искам да кажа, че ако някой може да загуби много пари, това определено не съм аз, нито пишещите в този форум. И тези хора, определено, не искат да губят пари. И се съмнявам, че ще изгубят пари в този случай!
              Като трета част, поне аз така го тълкувам, в най-лошият случай, ако говорим че тук има някакъв натиск, тоест, да предположим, че има натиск от страна на конкурент...., като сложим в картинката стикерите и възм. за сключване на застраховки онлайни и картинката сякаш се изяснява. Но, като най-лош случай, аз го тълкувам това нещо, че може би ще се наложи да се продаде глупата по-рано от планираното...
              Което, при добрите показатели на българската икономика в настоящият момент, може би ще е добра сделка.
              Все пак, имаме доста чужди пари, които са вкарани в компанията, тази, в майките и т.н.и колкото и да изглеждат неясни нещата от страна на миноритарите, трябва да е ясно, че мажоритарите нямат интерес на губят пари, а тъкмо обратното.
              Имам доста акции тук, тоест, следя положението отблизо, и най-вероятно, няма да изчакам акциите да отидат на 0, преди да се опитам за изляза от тук, но след яотблизо как реагира мениджмънта тук и ще действам според ситуацията.
              Но, чакане на мнения или взимане на решения на база на това, кой какво пише в този форум..извинявам се, ама това дори не мога да го нарека и деско поведение, защото , много често, децата показват завидна интелигентност, за разлика от родителити си...
              Никакви препоръки за покупки и продажби, ама това си го знаете.
              Препоръки само за разум и по-малко емоции. Особено изразявани в някакъв форум...
              Ако някой предложи някаква дискусия тук, конструктивна, това е добре. Но, вайканията тук няма да променат нищо.
              пич,
              и КТБ акционерите (Оманци, арабци, европеици, мафиотци и какви ли още не БГ виповци) не искаха да загубят кинтите си. Но 'ко 'тана,а!???
              дано има разум сред завистливата БГ паплач и мафия, да не се осерат отново и при това уж интересно дружество с изключително некоректен и недобронамерен мИниджмънт.
              аре наслука с 20-30 хилки тука!

Коментар

• Тук пиша много рядко, но днес си позволявам да напиша няколко реда.
                Първо, тук някакви хора, явно си мислят, че този форум има някаква мнооого голяма сила и едво ли не, ако тук някой (не)известен никнейм напише, че ще продава, то цената ще се срути, и обратното. Е, ако и това да е било вярно преди около 10 години, оттогава многоого неща са се променили и това тук е някаква болна фантазия. Тоест, по-спокойно.
                Ако някой взима решения на база на това, кой какво пише в този форум, значи този някой си има големи лични проблеми, и това, дали ще загуби или няма да загуби парите си, е най-малкият му проблем. Няма да коментирам определин персонажи тук, но ходене по определени теми и праване на някакви коментари от типа-аз казах ли ви и т.н., показва сериозни личности дефицити... Опитът да се режисира пък някокво покачване, щото еди си кой си бил купил 1-2 или 5000 акции, също е някакво голяма глупост, просто с обратен знак.
                Така, на второ място, чета статията и не виждам особени проблеми на този етап. Не виждам защо е необходима да има някаква паника. Поне от това, което аз успявам да разбера, има някакви търкания, но логиката ми е, че няма как такава компания, да на си е направила добре сметката. С моите 20-30 хиляди акции тук, или с на някой 200 те акции, или дори с 50 хиляди акции, това са дребни неща. Искам да кажа, че ако някой може да загуби много пари, това определено не съм аз, нито пишещите в този форум. И тези хора, определено, не искат да губят пари. И се съмнявам, че ще изгубят пари в този случай!
                Като трета част, поне аз така го тълкувам, в най-лошият случай, ако говорим че тук има някакъв натиск, тоест, да предположим, че има натиск от страна на конкурент...., като сложим в картинката стикерите и възм. за сключване на застраховки онлайни и картинката сякаш се изяснява. Но, като най-лош случай, аз го тълкувам това нещо, че може би ще се наложи да се продаде глупата по-рано от планираното...
                Което, при добрите показатели на българската икономика в настоящият момент, може би ще е добра сделка.
                Все пак, имаме доста чужди пари, които са вкарани в компанията, тази, в майките и т.н.и колкото и да изглеждат неясни нещата от страна на миноритарите, трябва да е ясно, че мажоритарите нямат интерес на губят пари, а тъкмо обратното.
                Имам доста акции тук, тоест, следя положението отблизо, и най-вероятно, няма да изчакам акциите да отидат на 0, преди да се опитам за изляза от тук, но след яотблизо как реагира мениджмънта тук и ще действам според ситуацията.
                Но, чакане на мнения или взимане на решения на база на това, кой какво пише в този форум..извинявам се, ама това дори не мога да го нарека и деско поведение, защото , много често, децата показват завидна интелигентност, за разлика от родителити си...
                Никакви препоръки за покупки и продажби, ама това си го знаете.
                Препоръки само за разум и по-малко емоции. Особено изразявани в някакъв форум...
                Ако някой предложи някаква дискусия тук, конструктивна, това е добре. Но, вайканията тук няма да променат нищо.
                "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• тук ситуацията е ОТВРАТИТЕЛНО "крехка".

акое едно нещо стана ясно на пишман хинвеститорчетата е, че реши ли "държавата" да фалира нещо ще го направи като слон в стъкларски магазин и пред недоумяващите погледи на овцете - нагло, без свян и скруполи. дано тия си платят където трябва, че доста облаци се сгъстяват над инса и еубегето.

така че тук като нищо могат да ни светят маслото и пуснат пренагло кепенците!

п.с. и аз да добавя: имам немалко и не е препоръка, а предупреждение!

Коментар

• Мазалото е пълно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                      в 18:28 след сесията?
                      ще те видим дали говориш сериозно в понеделник
                      или ала бала ница
                      ти нали не мислиш че започвам нещо, когато го обявя във форума? Тогава по-скоро го завършвам
                      Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                        ще стане един голям дедов и магарешки.
                        хаиде сега да се покаже великият Батя-манюпулатор и майстор инвеститор с глупостите си за тия измекяри
                        Е що батя, да питаме спекуланта,
                        Last edited by Имхотеп; 12.12.2015, 02:59.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          100 милиона може да са само със залог на акциите
                          ще стане един голям дедов и магарешки.
                          хаиде сега да се покаже великият Батя-манюпулатор и майстор инвеститор с глупостите си за тия измекяри

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            в 18:28 след сесията?
                            ще те видим дали говориш сериозно в понеделник
                            или ала бала ница

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              И какво означава това???

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                                Чудя се ами ако случайно успеят да получат някъкво финансиране ,за което се казва че може би вече е уговорено.......какво ще стане от там на сетне?
                                100 милиона може да са само със залог на акциите
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X