If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има причина за продажби. P/E стана по-високо с тези резултати. Регистрират над 3 пъти по-малка печалба за последното тримесечие спрямо 2006 при положение, че то е най-силното. Предполагам са яли дървото във финансовите операции
Напротив, Р/E е под 20!!!
Не е препоръка!
Хубаво е под 20 Ама преди отчета знаеш ли колко беше? 14,5 някъде ... и аз съм акционер тук ... и аз искам да летим , само съм по-критичен.
Успех!
Аз няма за кое да съм критичен-фирмата се развива доста добре-увеличава паз.дял.
Това че се изтеглиха чуждите инвеститори, а от там пострадаха цените на най-ликвидните акции не зависи от мениджмънта.
Има причина за продажби. P/E стана по-високо с тези резултати. Регистрират над 3 пъти по-малка печалба за последното тримесечие спрямо 2006 при положение, че то е най-силното. Предполагам са яли дървото във финансовите операции
Напротив, Р/E е под 20!!!
Не е препоръка!
Хубаво е под 20 Ама преди отчета знаеш ли колко беше? 14,5 някъде ... и аз съм акционер тук ... и аз искам да летим , само съм по-критичен.
Коментар