IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="Vinetu"]Хайърсъзов, не знам в подобна криза как може да мислиш толкова на дребно за 0,30лв. загуба на акция! На всички е ясно, че цената в момента е безумно ниска! Да не мислиш, че на Райфайзен много им се продава! Притиснали са ги обратни изкупувания и продават наред за да си влязат в лимитите! Фондът им Акции от близо 2лв. през Октомври преди няколко дни слезе под левче!
    Другите големи в играта (няколко ПФ-та) знаят в какво положение са Райфата и затова натискат парцалите, та да им вземат акциите възможно най-ниско!
    Първите ми покупки бяха на 8 лева, купувах пак и на 7!, а сега съм се развихрил да си събера максимум от наличния кеш + раздадените заеми и да си ги реализирам на тези смешни цени!
    Перспективите са разисквани подробно по-надолу в темата! Търпение трябва тук! Цената ще си отиде над 15 лева, но доста неща трябва да се случат преди това![/quote

Какво мислене на дребно , достатъчно съм вътре че да ми правят впечатление 0.30 лв на акция от 5 лв.Просто ми писна от спада и вече чакам оптимистично нагоре ... Точно затова съм тук.. Благодаря за обзора на Райфайзен.. и да нахраниш коня - Хататитла ли беше?..

Коментар

• Хайърсъзов, не знам в подобна криза как може да мислиш толкова на дребно за 0,30лв. загуба на акция! На всички е ясно, че цената в момента е безумно ниска! Да не мислиш, че на Райфайзен много им се продава! Притиснали са ги обратни изкупувания и продават наред за да си влязат в лимитите! Фондът им Акции от близо 2лв. през Октомври преди няколко дни слезе под левче!
      Другите големи в играта (няколко ПФ-та) знаят в какво положение са Райфата и затова натискат парцалите, та да им вземат акциите възможно най-ниско!
      Първите ми покупки бяха на 8 лева, купувах пак и на 7!, а сега съм се развихрил да си събера максимум от наличния кеш + раздадените заеми и да си ги реализирам на тези смешни цени!
      Перспективите са разисквани подробно по-надолу в темата! Търпение трябва тук! Цената ще си отиде над 15 лева, но доста неща трябва да се случат преди това!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vinetu
        Фондовете на Райфайзен са продали 30 - 40 хиляди акции последните десетина дни! Имат още страшно много акции, може би около 150 000, които също са за продаване! За сега не вярвам да продават под 5 лева, но като ги знам какви са ми умници, като нищо ще ни ощастливят до към 4,50!
        Дано да им дойде в главата подобна умна мисъл
        Дано да не им идва ,че някои няма да са толкова щастливи...Например влезлите на 4.80 - 5.00

Коментар

• Фондовете на Райфайзен са продали 30 - 40 хиляди акции последните десетина дни! Имат още страшно много акции, може би около 150 000, които също са за продаване! За сега не вярвам да продават под 5 лева, но като ги знам какви са ми умници, като нищо ще ни ощастливят до към 4,50!
          Дано да им дойде в главата подобна умна мисъл

Коментар

• Абе и аз съм се наредил надолу ама нема бе.
            Първоначално изпратено от Storm
            Първоначално изпратено от stoian
            Натискът поотслабна тука-продадоха ли нашите приятели от Райфата.
            Бе май не са ... още може !

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
              Натискът поотслабна тука-продадоха ли нашите приятели от Райфата.
              Бе май не са ... още може !

Коментар

• Натискът поотслабна тука-продадоха ли нашите приятели от Райфата.

Коментар

• Аз тук харесах... мдааа вторник сутрин тука...

Коментар

• Тука май Райфата разпродаде до 5-ка.

Коментар

• Кой продава тука като изоглавен ? Допълних, ама като гледам какви ордери са отстрани ... дружеството да не го закриват или одържавяват по примера на Буш ???

Ирония, но не разбирам кой селва така и каква е причината. Хубава акция, хубави резултати ... и бой ... баси !!!

Коментар

• Кой продава тука като изоглавен ? Допълних, ама като гледам какви ордери са отстрани ... дружеството да не го закриват или одържавяват по примера на Буш ???

Ирония, но не разбирам кой селва така и каква е причината. Хубава акция, хубави резултати ... и бой ... баси !!!

Коментар

• Не си бях правил труда да сметна пакетите, които минаха наскоро, но с това число, което цитираш ти на 100% става сигурно, че продавача е елана. Този пакет от 150 000 акции от доста време се предлагаше на пазара и най-накрая явно си е намерил майстора.
                          Сега остават Райфайзен, те не са такива зорлии, но ако ги притиснат обратни изкупувания, просто ще ни счупят от евтини акции. Мениджърите им действат доста алогично понякога и очаквам всичко от тях.

В интерес на истината не очаквам нищо сериозно да се случи до отчета за Q3! Печалба не очаквам, т.к. с инвестициите си на БФБ, направо ще са цъфнали та вързали! Премиите обаче, ме интересуват да ги видя как вървят! Печалбата ще дойде по-нататък...

Коментар

• Благодаря - само дано да няма много допълнително начислени резерви през q3.

Гледам, че от 1 август насам в големи пакети са минали грубо около 150-160 000 акции. Дано да си прав и продавачите да приключат.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• По принцип пенсионните фондове на Алианц имат доста голям пакет тук! Започнаха да купуват на нива над 10 лева, та чак досега! Предполагам, че айсберга е техен.
                              Притеснителното по тази позиция са пакета от над 200 000 акции на фондовете на Райфайзен и един голям пакет от над 100 000 в Елана! Над 7 лева минаха едни количества, но не знам кой от двамата е продавал!
                              Намери ли се някои да ги забърше тези два пакета, отиваме доста нагоре, над 10лв. според мен! Дотогава обаче ще си кретаме и ще гледаме как се дебнат големите ))))

Аз съм си Long-term с приличен пакет и преди 16 - 17 не бих се замислил да продавам! Сделката с Global Finance е показателна за потенциала!

Коментар

• Някой има ли идея, чии айсберг е доплувал тук buy на 6,80.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X