Първоначално изпратено от prodigal
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от АйъЗащо да ти благодаря, след като не ми отговори на въпросаКажи ми емисиите и аз ще ти кажа защо се интересувам.
2005 г. Енемона АД облигации с номинална стойност 2 500 000 лв. Емисията е със срок от пет години, при фиксиран лихвен процент - 9.25%. Плащанията по задължението са застраховани от Евро Инс, което в комбинация с добрата кредитоспособност на Енемона (Енемона има присъден кредитен рейтинг BB+ от Българска Агенция за Кредитен Рейтинг) напълно ограничава риска за облигационерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HВсъщност според мен е много вероятно да е на загуба за годината от 2-5мн лева. Но това не е притеснително в случая, колкото и да изглежда така.
Не е препоръка.
Ноември не толкова зле – колкото миналия горе долу, а октомври е супер. Най- важно е как е декември разбира се, но си мисля че по-скоро минимална загуба или дори никаква е вероятна.
Да видим де, преоценките ще тежат, но това да е гайлето. Тука съвсем други работи ме вълнуват и се надявам да видим подобрение. Стане ли това без да намаляват приходите ще литне.
Коментар
-
Всъщност според мен е много вероятно да е на загуба за годината от 2-5мн лева. Но това не е притеснително в случая, колкото и да изглежда така.
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Крум СавовЛелеее, глупостта няма край! 2,20лв !?!?! Каква каръщина точно в този момент да нямам парички и да се възползвам от fire sell-а на някои човечец?
Не знам какво не се записва и подновява, но 70 мил ги мина до ноември. Това трябва да прави P/S 0.25 за годината.... Това чудо може да прави над 10мил печалба при умерено растящ пазар и тези приходи.
Виждам, че самата идея те дразни, но това е положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal
Звезди, до ноември са на + 42 милиона лева, записани премии/изплатени обезщетения. Пък кога ще са на печалба и по-точно над 10 мил. ще видим.
Не знам как така си давате парите за нещо от което нямате идея....Още много % загуби те чакат с тази заблуда и невежествоКак да ти обясня, че това дето четеш са приказки за идиоти
Толкова ли си тъп да не го разбереш?
И когато акцията е паднала само за последните 2 седмици 20-30% изглеждаш смешен с всичките си изписани числа за балъци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Крум СавовЛелеее, глупостта няма край! 2,20лв !?!?! Каква каръщина точно в този момент да нямам парички и да се възползвам от fire sell-а на някои човечец?
Не знам какво не се записва и подновява, но 70 мил ги мина до ноември. Това трябва да прави P/S 0.25 за годината.... Това чудо може да прави над 10мил печалба при умерено растящ пазар и тези приходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Крум СавовЛелеее, глупостта няма край! 2,20лв !?!?! Каква каръщина точно в този момент да нямам парички и да се възползвам от fire sell-а на някои човечец?
Коментар
-
Добре бе, Айъ, защо дразниш толкова нагло! Да кажеш, че пазара е такъв и затова цената е такава, да кажем ОК, обаче да ми говориш за безперспективност при положение, че изпреварва значително ръста на целия пазар при премиите е меко казано некомпетентно!
Абе, какво се занимавам с теб, комплексиран драскач! Гледай да не закъснееш за училище!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Крум СавовЛелеее, глупостта няма край! 2,20лв !?!?! Каква каръщина точно в този момент да нямам парички и да се възползвам от fire sell-а на някои човечец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от АйъМасово не се подновяват полиците за застраховка „Гражданска отговорност”. Това заяви в интервю за Агенция „Фокус” изпълнителният директор на ЗК „ЛЕВ ИНС” Стефан Софиянски.
„Процентът на несключените полици е много висок спрямо това, което е било преди една година. А премиите не са пораснали драстично в никакъв случай.. Все още официални данни няма, но моето наблюдение и разговорите с колегите в бранша сочат, че няма компания, която да е запазила бройката полици, сключени през миналата година. Това означава масово несключване на застраховки”, заяви той.
С 1000 левчета кеш голям манипулатор го раздаваш.
Коментар
Коментар