IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal
    Първоначално изпратено от Айъ
    Къде тук, във форума ли? Тук всеки може да прави каквото си иска, стига да спазва благоприлични норми на поведение . Иначе - гледам облигациите на Еврохолд се търгуват на над 35% доходност. Защо е така според теб?
    Баса ми е дали ще има фалит на дружество от Софикс до края на 2010 година.
    HAHAHHAAAAAA

Ще ме задавиш бре човек

2010 г. най- много печалбата им да е повече от сегашната капитализация. Не знам дали ще е по 5 цената както предполагаш, но знам че нямат дългове и имат приходи от основна дейност около 8 лева на акция.

Големия жокер е какво ще вкарат в акции на ниски нива
    за мен най-странното е как ще го играе еврофинанс по позицията
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Много сериозно предлагане има в момента, което спира възхода за момента! Блазе им на хората със свободни парички, за разлика от мен!

Най-вероятно продавача е някой от чуждите институционали, които бяха посочени в последния отчет като големи акционери! Дано някой скоро да им обере акциите и да се качим и тука над 2-те левчета, че бая се заседяхме

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
        Къде тук, във форума ли? Тук всеки може да прави каквото си иска, стига да спазва благоприлични норми на поведение . Иначе - гледам облигациите на Еврохолд се търгуват на над 35% доходност. Защо е така според теб?
        HAHAHHAAAAAA

Ще ме задавиш бре човек

2010 г. най- много печалбата им да е повече от сегашната капитализация. Не знам дали ще е по 5 цената както предполагаш, но знам че нямат дългове и имат приходи от основна дейност около 8 лева на акция.

Големия жокер е какво ще вкарат в акции на ниски нива

Коментар

• Къде тук, във форума ли? Тук всеки може да прави каквото си иска, стига да спазва благоприлични норми на поведение . Иначе - гледам облигациите на Еврохолд се търгуват на над 35% доходност. Защо е така според теб?

Коментар

Продигал, имам един бас с Никола (Антон), Евро инс е основната ми надежда да го спечеля. Иначе Асен Христов сигурно вече е спечелил от това, че ви е продал акции 5 пъти повече, отлколкото е очаквал, за това си прав.
            Какъв е баса ?

Христов е умно момче и Бошов яко ме радва. Не е за форум ама се шегуваш ако твърдиш че не могат да направят каквото си поискат тук!

Коментар

• Продигал, имам един бас с Никола (Антон), Евро инс е основната ми надежда да го спечеля. Иначе Асен Христов сигурно вече е спечелил от това, че ви е продал акции 5 пъти повече, отлколкото е очаквал, за това си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                Първоначално изпратено от Айъ
                Тук както и целия холдинг продължават да са ми сред основните фаворити за сериозен спад. Гръцката глупост ги спаси за известно време, но да видим дали и през2009 ше намерят такъв донор.
                Нямам акции, но съм сигурен че като публикуват Q1 на всички от форума ще им стане по ясно защо ника ти е такъв - ще има да айъкаш.
                Айъ, пише само по теми където печалбата може да е над 5 пъти от текущите.

Не е прост той

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...BE%D1%81%D1%82

Коментар

Тук както и целия холдинг продължават да са ми сред основните фаворити за сериозен спад. Гръцката глупост ги спаси за известно време, но да видим дали и през2009 ше намерят такъв донор.
                  Нямам акции, но съм сигурен че като публикуват Q1 на всички от форума ще им стане по ясно защо ника ти е такъв - ще има да айъкаш.

Коментар

• Тук както и целия холдинг продължават да са ми сред основните фаворити за сериозен спад. Гръцката глупост ги спаси за известно време, но да видим дали и през2009 ше намерят такъв донор.

Коментар

• ЗД Евроинс очаква 6,9% ръст на премийния приход за 2009 г.
                      01.04.2009 10:40 (5IC / EURINS) (4EH / EUBG)

ЗД Евроинс АД очаква 88 млн. лв. премиен приход за 2009 г., което представлява ръст от 6,9% спрямо реализираните през 2008 г. 82,3 млн. лв., показва докладът за дейността на застрахователя, публикуван чрез БФБ-София. За 2008 г. ръстът на премийния приход на годишна база е 23,7%.

Ръководството на компанията счита, че регулаторните и макроикономическите фактори, оказали негативен ефект през 2008 г., няма да имат съществено влияние върху резултатите за 2009 г. Това се дължи на размера на заделените резерви, консервативната политика на компанията по отношение на застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите, преструктурирането на инвестиционния портфейл и извършеното успешно увеличение на капитала на дружеството.

За 2008 г. Евроинс реализира 13,4 млн. лв. загуби, основно поради заделяне на резерви поради нови нормативни изисквания и от инвестиции.

За последните 12 месеца акциите на дружеството поевтиняват с 83,24% до 1,55 лв. за акция тази сутрин, като пазарната капитализация на дружеството достига 15,5 млн. лв.

Тази сутрин се изтъргуваха 75 акции на дружеството при средна цена 1,55 лв.

Коментар

• Аз ще ги взема....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                          Първоначално изпратено от frei1974
                          Я па съм доволен-натоварих 3хилки и днеска утре ще ги продадем.
                          Ще ги продадеш ако има на кой. Ако ли не, ще станеш дългосрочен инвеститор като хиляди други преди теб!
                          На тебе ще ги продаде бре -не искаш ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                            а човека иска да направи малка спекула
                            поема си риска и търси печалба!
                            Коментирайки неговия коментар и аз поемам риска всички ъпъри да се нахвърлят върху мен!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Абе хич да не ти дреме-Мастъра си е такъв-важно е лев да правим-а Форумчето си е за забавение.Късмет.

тук коментара не беше от типа за ракетите - никой не е казал, че ще се обръща тренда и т.н.
                              поема си риска и търси печалба
                              на борсата има място за всички
                              дори и за теб и за мен
                              въпросът за злорадстването остава
                              дори и бфб да се затрие света няма да се свърши!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                                Първоначално изпратено от wannarock
                                Първоначално изпратено от Forex Master
                                Първоначално изпратено от frei1974
                                Я па съм доволен-натоварих 3хилки и днеска утре ще ги продадем.
                                Ще ги продадеш ако има на кой. Ако ли не, ще станеш дългосрочен инвеститор като хиляди други преди теб!
                                не мога да разбера какъв кеф ти прави да злорадстваш
                                що за човек си?!
                                Всеки коментар, който не е "ъп, ъп, ъп ся ракетата ше литне" е злорадстване и поради тази причина такъв въпрос не би следвало да се задава! Мислех че сме се разбрали отдавна?!...
                                тук коментара не беше от типа за ракетите - никой не е казал, че ще се обръща тренда и т.н.
                                поема си риска и търси печалба
                                на борсата има място за всички
                                дори и за теб и за мен
                                въпросът за злорадстването остава
                                дори и бфб да се затрие света няма да се свърши!
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X