Първоначално изпратено от prodigal
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Много сериозно предлагане има в момента, което спира възхода за момента! Блазе им на хората със свободни парички, за разлика от мен!
Най-вероятно продавача е някой от чуждите институционали, които бяха посочени в последния отчет като големи акционери! Дано някой скоро да им обере акциите и да се качим и тука над 2-те левчета, че бая се заседяхме
Коментар
-
Първоначално изпратено от АйъКъде тук, във форума ли? Тук всеки може да прави каквото си иска, стига да спазва благоприлични норми на поведение. Иначе - гледам облигациите на Еврохолд се търгуват на над 35% доходност. Защо е така според теб?
Баса ми е дали ще има фалит на дружество от Софикс до края на 2010 година.
Ще ме задавиш бре човек
2010 г. най- много печалбата им да е повече от сегашната капитализация. Не знам дали ще е по 5 цената както предполагаш, но знам че нямат дългове и имат приходи от основна дейност около 8 лева на акция.
Големия жокер е какво ще вкарат в акции на ниски нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от АйъПродигал, имам един бас с Никола (Антон), Евро инс е основната ми надежда да го спечеля. Иначе Асен Христов сигурно вече е спечелил от това, че ви е продал акции 5 пъти повече, отлколкото е очаквал, за това си прав.
Христов е умно момче и Бошов яко ме радва. Не е за форум ама се шегуваш ако твърдиш че не могат да направят каквото си поискат тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperadoПървоначално изпратено от АйъТук както и целия холдинг продължават да са ми сред основните фаворити за сериозен спад. Гръцката глупост ги спаси за известно време, но да видим дали и през2009 ше намерят такъв донор.
Не е прост той
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...BE%D1%81%D1%82
Коментар
-
Първоначално изпратено от АйъТук както и целия холдинг продължават да са ми сред основните фаворити за сериозен спад. Гръцката глупост ги спаси за известно време, но да видим дали и през2009 ше намерят такъв донор.
Коментар
-
ЗД Евроинс очаква 6,9% ръст на премийния приход за 2009 г.
01.04.2009 10:40 (5IC / EURINS) (4EH / EUBG)
ЗД Евроинс АД очаква 88 млн. лв. премиен приход за 2009 г., което представлява ръст от 6,9% спрямо реализираните през 2008 г. 82,3 млн. лв., показва докладът за дейността на застрахователя, публикуван чрез БФБ-София. За 2008 г. ръстът на премийния приход на годишна база е 23,7%.
Ръководството на компанията счита, че регулаторните и макроикономическите фактори, оказали негативен ефект през 2008 г., няма да имат съществено влияние върху резултатите за 2009 г. Това се дължи на размера на заделените резерви, консервативната политика на компанията по отношение на застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите, преструктурирането на инвестиционния портфейл и извършеното успешно увеличение на капитала на дружеството.
За 2008 г. Евроинс реализира 13,4 млн. лв. загуби, основно поради заделяне на резерви поради нови нормативни изисквания и от инвестиции.
За последните 12 месеца акциите на дружеството поевтиняват с 83,24% до 1,55 лв. за акция тази сутрин, като пазарната капитализация на дружеството достига 15,5 млн. лв.
Тази сутрин се изтъргуваха 75 акции на дружеството при средна цена 1,55 лв.
Коментар
-
Абе хич да не ти дреме-Мастъра си е такъв-важно е лев да правим-а Форумчето си е за забавение.Късмет.
тук коментара не беше от типа за ракетите - никой не е казал, че ще се обръща тренда и т.н.
а човека иска да направи малка спекула
поема си риска и търси печалба
на борсата има място за всички
дори и за теб и за мен
въпросът за злорадстването остава
дори и бфб да се затрие света няма да се свърши!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от frei1974Я па съм доволен-натоварих 3хилки и днеска утре ще ги продадем.
що за човек си?!
а човека иска да направи малка спекула
поема си риска и търси печалба
на борсата има място за всички
дори и за теб и за мен
въпросът за злорадстването остава
дори и бфб да се затрие света няма да се свърши!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар