IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1
    De Niro За твое сведение колата ми е застрахована точно тук... и мога да ти кажа ,че съм супер доволен от дружеството.Не е вярно ,че нямат договори със сервизи.На два пъти за една година ми се наложи ремонт след инцидент...и мога да те уверя,че само съм дал ключовете от колата и талона...и не съм давал и един лев...Евроинс се разправя със сервиза и си им плаща и мен не ме занимават.

А дали имат клиенти.......ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ ...Всички коли които са на лизинг ж Евролииз се застраховат задължително в Евроинс...а те вообще не са малко.......а защо е задължително....сигурно сам ще се сетиш....

И спрете да пишете глупости....и да лъжете хората...De Niro лично ще помоля да те поканят НА КАФЕНЦЕ........като си толкова отворен
    и аз ще го позасиля на към КАФЕНЦЕТО

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
      Акционерите тук (особено идиота Дон Емилио) още не могат да разберат какъв са си вкарали с покупката на това нещо. Скоро всичко ще им стане ясно.
      ЗАЮ-АЮ.....чакаме да видим Q1 па ще му мислим ,засега пълним на 1,50,даже и на 1,35 преди време един галфон ми продаде 2500 бройчици

Коментар

• De Niro За твое сведение колата ми е застрахована точно тук... и мога да ти кажа ,че съм супер доволен от дружеството.Не е вярно ,че нямат договори със сервизи.На два пъти за една година ми се наложи ремонт след инцидент...и мога да те уверя,че само съм дал ключовете от колата и талона...и не съм давал и един лев...Евроинс се разправя със сервиза и си им плаща и мен не ме занимават.

А дали имат клиенти.......ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ ...Всички коли които са на лизинг ж Евролииз се застраховат задължително в Евроинс...а те вообще не са малко.......а защо е задължително....сигурно сам ще се сетиш....

И спрете да пишете глупости....и да лъжете хората...De Niro лично ще помоля да те поканят НА КАФЕНЦЕ........като си толкова отворен

Коментар

• Акционерите тук (особено идиота Дон Емилио) още не могат да разберат какъв са си вкарали с покупката на това нещо. Скоро всичко ще им стане ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
            Аз не знам от псевдо инвеститорите - смешници, дали има поне 1, който да се е застраховал в тази смешна компания. Редно е хора, които не са се сблъсквали с идиотщината им да не пишат глупави коментари.
            Те скъпите коли няма как да ги спрат, защото освен на шефовете им, друга скъпа кола застрахована там НЯМА. Никога не е имало, няма и да има. По 1 милион причини.
            Та тези смешници дори нямат договори с нито 1 сервиз, да оправя на клиентите колите. Аз не знам как е възможно това в 2009г.
            Да не говорим че имат задължително условие за монтаж на GPS на коли над 15хил.лв и такса от 600лв за това Като подобна глупост няма в никоя компания. Аз не знам що за идиот би им подарил 600лв., за да се застрахова в компания която не работи с никой сервиз
            Разбирам че фалират, но все пак това не е начина за спасение...
            СКОРО ЩЕ ТЕ ПРИВИКАТ В КФН!!! МНОГО ЛАЕШ, като един КАРАДЕБИЛОВ знаеш ли го???

и той се пени пени и айде в КФН за вноска

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
              Аз не знам от псевдо инвеститорите - смешници, дали има поне 1, който да се е застраховал в тази смешна компания. Редно е хора, които не са се сблъсквали с идиотщината им да не пишат глупави коментари.
              Те скъпите коли няма как да ги спрат, защото освен на шефовете им, друга скъпа кола застрахована там НЯМА. Никога не е имало, няма и да има. По 1 милион причини.
              Та тези смешници дори нямат договори с нито 1 сервиз, да оправя на клиентите колите. Аз не знам как е възможно това в 2009г.
              Да не говорим че имат задължително условие за монтаж на GPS на коли над 15хил.лв и такса от 600лв за това Като подобна глупост няма в никоя компания. Аз не знам що за идиот би им подарил 600лв., за да се застрахова в компания която не работи с никой сервиз
              Ама как можа да изпишеш толкова лъжи на едно място? Като не си подготвен - недей да плещиш глупости.

1. Аз съм си застраховал скъпата кола там. Колата е на 4 години, като нова струваше 94 000 лева, сегашното каско е за 61 000 лева.
              2. Имат договори със сервизи. Моята кола само в такъв сервиз ходи (фирмен, на официалния вносител)
              3. Нямат изискване за GPS - моята кола няма, а е доста над 15 000 лева, както ти казах.

P.S. И за щастие, колата ми не е сред споменатите немски марки
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Аз не знам от псевдо инвеститорите - смешници, дали има поне 1, който да се е застраховал в тази смешна компания. Редно е хора, които не са се сблъсквали с идиотщината им да не пишат глупави коментари.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                  Интересното е въвеждането на критерий по марки..... иначе критерият по застрахователна сума не е нещо учудващо. Та наистина ми е много интересно - защо точно тези марки, а например за едно ново Волво XC90 нема проблем?
                  А защо на КАТ София има специален канал за тези марки

Иначе Евроинс така и така имат малък пазарен дял в застраховането на скъпи автомобили , тай че няма да загуби много ....

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                    Я се поразровете, като сте толкова отворени ,и вижте в годините с избори за парламент какъв е ръста на КРАЖБИ на немски ЛУКСОЗНИ коли и тогава тракайте много .

Че тези пичове предпазват себе си ,респективно нас акционерите ,незнам къде ви бърка
                    Освен това във всяка подобна компания си има АКТЮЕРИ. Повечето "малоумници" тук едва ли знаят какво правят тези хора/актюерите/,така че щом тяхната преценка е такава, кво тук някви МИШКИ цвъркат, не разбирам!!!?????????????

Едва ли ,ако е било печелившо са щели да спрат...???

Коментар

• Интересното е въвеждането на критерий по марки..... иначе критерият по застрахователна сума не е нещо учудващо. Та наистина ми е много интересно - защо точно тези марки, а например за едно ново Волво XC90 нема проблем?
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Я се поразровете, като сте толкова отворени ,и вижте в годините с избори за парламент какъв е ръста на КРАЖБИ на немски ЛУКСОЗНИ коли и тогава тракайте много .

Че тези пичове предпазват себе си ,респективно нас акционерите ,незнам къде ви бърка

Коментар

• Първоначално изпратено от Крум Савов
                          Хората са сметнали, че от тези застраховки са на загуба и ги спират! Какво нередно има в това? Всеки в тези дни оптимизира бизнеса си!

А и 75000 не са малко! ограничението важи за наистина най-скъпите коли!
                          opredelenieto "nerednost" v slu4aq ne e umestno.
                          a 4e gubqt pari e qsno.

Коментар

• Хората са сметнали, че от тези застраховки са на загуба и ги спират! Какво нередно има в това? Всеки в тези дни оптимизира бизнеса си!

А и 75000 не са малко! ограничението важи за наистина най-скъпите коли!

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                              Първоначално изпратено от nevermind
                              Първоначално изпратено от INSIDER-A
                              Първоначално изпратено от kostadinat
                              Евроинс спира да прави Каско на скъпи автомобили
                              15.04.2009 09:28 (5IC / EURINS)
                              .....
                              Много хитър ход!
                              bi li raztulkuval, koe mu e tolkova hitroto?
                              shtoto ne mi e izglejda taka na men.
                              Нищо не му е хитрото.
                              Губят пари и клиенти по този начин.
                              Като не са те, други ще са.
                              И така ...

do tova i az stignah sled pro4itaneto na novinata.
                              iskah da razbera argumentite na podhvurlenata "partenka" ot insider-a

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                                Първоначално изпратено от INSIDER-A
                                Първоначално изпратено от kostadinat
                                Евроинс спира да прави Каско на скъпи автомобили
                                15.04.2009 09:28 (5IC / EURINS)

ЗД Евроинс АД прекратява сключването на нови застраховки „Каско на МПС“ на леки автомобили и автомобили с висока проходимост (джипове и SUV) от марките Ауди, БМВ, Мерцедес и Фолксваген, се казва в писмо на застрахователя до застрахователните брокери.

За лизинговите компании и банки се прекратява сключването на застраховка Каско на МПС по лизингов план над 75 000 лв.

За автомобили с регистрация С, СА и СО ограничението е за автомобили с действителна стойност над 75 000 лв. За автомобили, платени в брой, ограничението е за такива с действителна стойност над 100 хил. лв.

Изключения се допускат след получаване на писмено разрешение от изпълнителния директор на ЗД Евроинс АД, гласи писмото.

За последните 12 месеца акциите на ЗД Евроинс поевтиняха с 81,76% до 1,598 лв. на 14 април 2009 г
                                Много хитър ход!
                                bi li raztulkuval, koe mu e tolkova hitroto?
                                shtoto ne mi e izglejda taka na men.
                                Нищо не му е хитрото.
                                Губят пари и клиенти по този начин.
                                Като не са те, други ще са.
                                И така ...

Коментар

Working...
                                X