IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    SKAND. ENSKILDA BANKEN
    417 086
    4.17 %

UNICREDIT BANK AUSTRIA AG
    139 543
    1.40 %
    Първите да са в момента , а вторите ... скоро ако са от сертификата...

Първоначално изпратено от meche_cveti93
    Също смятам ,че е рано за преборване.....едно време имаше един сертификат на Софикс на АМРО и 130 го обслужваше , ако още съществува ще видя и по ниски цени....
    Не е препоръка...
    ние може и да не видим по-ниски цени , но за теб съм сигурен, че ще ги видиш...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ако има някакви разпродажби това ще е поради факта, че евроинса го изкараха от софикс, но за сметка на това ще започнат да купуват от майката-холдинг

не е препоръка - притежавам акции
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Сега видях, че от инвестиции 2-ро тримесечие имат положителен резултат от 751 хил.лв и въпреки това нетен финансов резултат от - 876 хил.лв. Ще съм благодарен ако някой разясни защо се получава така.
      Keep going ...

Коментар

• Погледнах го дружеството и гледам, че за 1-во тримесечие имат -441 хил.лв и за 2-ро -876 хил.лв нетен финансов резултат, което е доста зле сравнено с печалбите миналата година. Има ли си обяснение някакво при положение, че премийния приход почти не търпи промяна?
        Keep going ...

Коментар

• SKAND.ENSKILDA BANKEN 2.1485 252527 15/06/2009

Коментар

• SKAND. ENSKILDA BANKEN
            417 086
            4.17 %

139 543
            1.40 %
            Първите да са в момента , а вторите ... скоро ако са от сертификата...

Коментар

• Твърде вероятно е да продава скандинавската банка. Ако не се лъжа те излязоха мащабно и по една друга позиция наскоро.

Коментар

• Това е към края на Ноември, но дава все пак някаква представа! От проспекта съм го взел!

АКЦИОНЕР
                БРОЙ АКЦИИ
                ДЯЛ В КАПИТАЛА

SKAND. ENSKILDA BANKEN
                417 086
                4.17 %

ЕВРОХОЛД БЪЛГАРИЯ АД (ПРЕДОСТАВЕНИ КАТО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ ПО РЕПО-СДЕЛКА)
                198 900
                1.99 %

MEI-ROEMENIE EN BULGARIJE FONDS N.V.
                167 100
                1.67 %

RC2 (CYPRUS) LTD.
                162 452
                1.62 %

139 543
                1.40 %

BANK OF NEW YORK - OMNIBUS ACCOUNT /ПОПЕЧИТЕЛСКА СМЕТКА/
                125 980
                1.26 %

АЙ ЕН ДЖИ УНИВЕРСАЛЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД
                125 692
                1.25 %

ЗУПФ АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ
                105 914
                1.06 %

ДФ "РАЙФАЙЗЕН /БЪЛГАРИЯ/ ФОНД АКЦИИ"
                100 420
                1.00 %

Коментар

• Колеги, по мои наблюдения и сметки, допреди няколко седмици основен продавач по позицията беше пенсията на Алианц! Почти 100% съм сигурен, че те приключиха с тази позиция! Голям акционер беше и асет мениджмънт компанията на Райфайзен (имаха почти 250000 бр.) Доколкото знам и те са ликвидирали основната част и не продават в момента! Малък пакет от около 50 х. броя има в елана, които засега не продават на пазар, а според мен търсят бид за цялото количество! Последните няколко дни и Капман продадоха около 40000бр., днес към средата на сесията спряха да продават, което ми говори, че и те са приключили с клиента си! Последните сделки за деня бяха с насрещна страна ПФБК (имах сделка с тях)! Днес те изчистиха по мои сметки 20000бр. Знаем обаче, че от там търгуват чужди фондове и си нямам и на идея колко точно трябва да се продаде! Утре ще видим дали ще продължат!

Между другото подробна акционерна структура имаше в проспекта при последното увеличение на капитала на 4 лв. Може да го потърсите и да го разгледате!

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231
                    Защо тогава тук се виси на срамно малка цена?
                    За 6 месеца почти никакво изменение,а останалите ацкии на холдинга дръпнаха здраво..
                    коя от останалите акции в холдинга е дръпнала здраво ?
                    1- етропал ?
                    2.формопласт ?

Коментар

• Еврохолд и Трейс влизат в SOFIX, Топливо и Евроинс излизат
                      Ще го преборим този пакет. Някой ден ...
                      Увиснаха ми едни 5000 на 1.70 на закриващия аукцион, но и утре е ден.
                      някой се заигра нагоре в закриващия, но според мен е рано за такива тестове.
                      успех
                      Бертран ,
                      Също смятам ,че е рано за преборване.....едно време имаше един сертификат на Софикс на АМРО и 130 го обслужваше , ако още съществува ще видя и по ниски цени....
                      Не е препоръка...

Коментар

• Ще го преборим този пакет. Някой ден ...
                        Увиснаха ми едни 5000 на 1.70 на закриващия аукцион, но и утре е ден.
                        някой се заигра нагоре в закриващия, но според мен е рано за такива тестове.
                        успех
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                          на 1.70 май е един продавача
                          под 1.70 не дава, а други мераклии да продават поне засега не виждам под 1.70
                          като свърши пакета ..тогава може и да отлепим нагоре

не е препоръка за покупка или продажба
                          Що ли ситуцията ми прилича на Спаркито преди 3-4 месеца? Знаем после какво стана... Не е препоръка за инвестиционно решение...

Коментар

• Евроинс си продават сградата и се местят в Авто Юнион Център, та може да капне некой лев тук (поне в Еврохолд) и да оправим баланса
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от star
                              от началото на август досега са сключени сделки за около 300 000 акции. Знае ли някой какви големи пакети имаше тука?
                              някой беше го беше писал преди време, но не го открих ...

Коментар

• от началото на август досега са сключени сделки за около 300 000 акции. Знае ли някой какви големи пакети имаше тука?

Коментар

Working...
                                X