Мече не си право
нещо си се объркало
Еврохолд се наби на 4 лв., ако беше на 1-2 лв., щеше да го духат дребните повече
сега Еврохолд се наби на 4 лв., а дребните се насукаха на 1-2
не ти е вярна логиката, даже е доста грешна
нещо си се объркало
Еврохолд се наби на 4 лв., ако беше на 1-2 лв., щеше да го духат дребните повече
сега Еврохолд се наби на 4 лв., а дребните се насукаха на 1-2
не ти е вярна логиката, даже е доста грешна
Не знам как трябва да протече даденото увеличение на капитала за да привлече свойте акционери ... ... При цена 3.80 , 3 . 90 лв. се обявява увеличение на капитала при емисионна на 4 лв. или на 1 лв. Аз като дребен акционер като виждам това положение какво бих направил ...при един лев бих записал новите акции а при 4 лв. бих продал и свойте акции ... Направих второто... както много други акционери ... няма нито едно записано право на дребните акционери.. заедно с доверието което загуби застрахователя... сравнете цената с другите компании и какъв е риска при такъв агресивен мажоритар купуващ в всички свери на развитие и в повишаване на дела в компаниите си за сметка на цацата ...
Продигал аз нищо не разбирам от акции Евроинс е най добрата компания и ЕУБГ заедно със Старком е най свестния мажоритар и всички се избиват да купуват акциите им...попитай ги защо го правят.... спекулант е майката му единствените ... тук.
Прав си ,че заедно със Евроинс върви цената и на Булстрад ...
П.П. В Пътища също има качествен мажоритар... истинско удоволствие да се гледат ходовете му....свикал събрание без да се разбере с финансовата институция ... за изкупуване .
Не е препоръка...
Коментар