IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мече не си право
    нещо си се объркало
    Еврохолд се наби на 4 лв., ако беше на 1-2 лв., щеше да го духат дребните повече
    сега Еврохолд се наби на 4 лв., а дребните се насукаха на 1-2
    не ти е вярна логиката, даже е доста грешна
    Анализаторът,
    Не знам как трябва да протече даденото увеличение на капитала за да привлече свойте акционери ... ... При цена 3.80 , 3 . 90 лв. се обявява увеличение на капитала при емисионна на 4 лв. или на 1 лв. Аз като дребен акционер като виждам това положение какво бих направил ...при един лев бих записал новите акции а при 4 лв. бих продал и свойте акции ... Направих второто... както много други акционери ... няма нито едно записано право на дребните акционери.. заедно с доверието което загуби застрахователя... сравнете цената с другите компании и какъв е риска при такъв агресивен мажоритар купуващ в всички свери на развитие и в повишаване на дела в компаниите си за сметка на цацата ...
    Продигал аз нищо не разбирам от акции Евроинс е най добрата компания и ЕУБГ заедно със Старком е най свестния мажоритар и всички се избиват да купуват акциите им...попитай ги защо го правят.... спекулант е майката му единствените ... тук.
    Прав си ,че заедно със Евроинс върви цената и на Булстрад ...
    П.П. В Пътища също има качествен мажоритар... истинско удоволствие да се гледат ходовете му....свикал събрание без да се разбере с финансовата институция ... за изкупуване .
    Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Сега пък се правиш на луд, акционерите на ЕИГ, платиха на акционерите Евроинс при това увеличение на капитала, ако и това не го вдяваш не знам какво коментираш изобщо на тема Капиталов. Поне така е според Пазара, ако мислиш че реалната цена е над 4 лева и акционерите на ЕИГ са на далавера че са придобили акции по 4 лева, що не си вземеш на 2 кинта че да си на двойно по-голяма далавера от тях.

Аман вече, да не си се хванал на някакъв бас?!

Толкова ли не разбираш това което ти обясни ghettoff - Ти като акционер в Булстрад само имаш полза от нарастването на цената на Евроинс!
      Продигал,
      Мисля ,че ти се правиш на луд....?
      Не може цената на акция да бъде 4 лв и те вместо да я направят 1 , 2 лв. за да запишем и ние я сложиха на 4 лв. .. ... и Райфата ли са глупаци ,че от тогава като разбраха още не са спрели да продават...Решиха да прекарат дребните ... затова си водя един тефтер с мажоритари в който позиции влизам само за спекула...
      Пълни глупости говориш за увеличението на капитала и вече започваш да се излагаш!
      Ето имаш на 2 лева вземи си не мрънкай. Черпнята до 4 кинта е от мажоритаря, той даде толкова за неговите, а сега ще делите по равно нищо че ти ще ги вземеш твоите на двойка

За твое сведение Райфата не са продавали след увеличението на капитала дори са купили малко. Като цяло по-принцип са продавали малко по тази позиция от „Фонд Акции” при срива и тегленията. Мисля че те намират позицията за преспективна, ако решат да си купят повече няма да е лошо, то не се знае де все някой ги купува тези броки дето минават

Коментар

Сега пък се правиш на луд, акционерите на ЕИГ, платиха на акционерите Евроинс при това увеличение на капитала, ако и това не го вдяваш не знам какво коментираш изобщо на тема Капиталов. Поне така е според Пазара, ако мислиш че реалната цена е над 4 лева и акционерите на ЕИГ са на далавера че са придобили акции по 4 лева, що не си вземеш на 2 кинта че да си на двойно по-голяма далавера от тях.

Толкова ли не разбираш това което ти обясни ghettoff - Ти като акционер в Булстрад само имаш полза от нарастването на цената на Евроинс!
        Продигал,
        Не може цената на акция да бъде 4 лв и те вместо да я направят 1 , 2 лв. за да запишем и ние я сложиха на 4 лв. .. ... и Райфата ли са глупаци ,че от тогава като разбраха още не са спрели да продават...Решиха да прекарат дребните ... затова си водя един тефтер с мажоритари в който позиции влизам само за спекула...
        Мече не си право
        нещо си се объркало
        Еврохолд се наби на 4 лв., ако беше на 1-2 лв., щеше да го духат дребните повече
        сега Еврохолд се наби на 4 лв., а дребните се насукаха на 1-2
        не ти е вярна логиката, даже е доста грешна

Коментар

• Сега пък се правиш на луд, акционерите на ЕИГ, платиха на акционерите Евроинс при това увеличение на капитала, ако и това не го вдяваш не знам какво коментираш изобщо на тема Капиталов. Поне така е според Пазара, ако мислиш че реалната цена е над 4 лева и акционерите на ЕИГ са на далавера че са придобили акции по 4 лева, що не си вземеш на 2 кинта че да си на двойно по-голяма далавера от тях.

Продигал,

Коментар

Ако трябва да съм сериозен, това, което правиш е все едно да застанеш в магазина на съседа и да започнеш да викаш колко по-хубава е стоката в твоя!

Щом го намираш за нормално дерзай, аз няма седна да плюя по Булстрад, защото не мисля, че е лошо дружество, дори напротив. А и да мислех така пак бих внимавал с изказванията си. Въпрос на етика
            Продигал,
            Може да спорим на тема етика .....
            Защото вашето е да продавате 2 ро качество краставици и домати на по високи цени и да обявявате по високоговорителя ,че е най добрата стока на
            пазараааа..
            Вярно не си казал лоша дума но излиза ,че Булстрад е надценено даже и в момента...с какво сте по различни от Естрадата... ?
            Или излиза, че Булстрад е надценено, или че Евроинс е подценено. Въпрос на гледна точка, а гледната точка зависи от това дали и къде имаш акции. Бях писал това вчера в темата на Софарма по друг повод. Аз отговорно заявявам, че не мисля Булстрад за надценено, а Евроинс за подценено. С моето мнение не задължавам никой.

Коментар

Да бе Мече, ама едно не разбирам. Докато не съм чул някой да твърди, че Булстрад е кофти, скъпа, скапана и т.н. то не спрях от теб да чета, че Евроинс е дърво. Ами хубаво - ти значи си направил правилната инвестиция в Булстрад. Наистина не знам какво искаш да докажеш тук. Нито срив на акциите на Евроинс ще ти донесе пари щом нямаш и не искаш да имаш акции тук, най-малко пък срив на акциите на Евроинс ще вдигне Булстрад, напротив. Така че, аз наистина не те разбирам. Няма да значение дали печелиш от Булстрад, важното е другите да не печелят от Евроинс. Като приказката за Вуте..Това ли е, обясни ми...
              ghettoff,
              За разлика от ЕУБГ тук съм имал акции от 18 лв. и то не малко .... до 4 лв. докато решиха да увеличат капитала и да разкарат дребните .... имаше изказвания тогава колко правилен ход е на мажоритара .... е аз не съм мажоритар.

Коментар

• Ако трябва да съм сериозен, това, което правиш е все едно да застанеш в магазина на съседа и да започнеш да викаш колко по-хубава е стоката в твоя!

Щом го намираш за нормално дерзай, аз няма седна да плюя по Булстрад, защото не мисля, че е лошо дружество, дори напротив. А и да мислех така пак бих внимавал с изказванията си. Въпрос на етика
                Продигал,
                Може да спорим на тема етика .....
                Защото вашето е да продавате 2 ро качество краставици и домати на по високи цени и да обявявате по високоговорителя ,че е най добрата стока на
                пазараааа..
                Вярно не си казал лоша дума но излиза ,че Булстрад е надценено даже и в момента...с какво сте по различни от Естрадата... ?

Коментар

• Много правилно казваш че ние не сме мажоритари-нас ни интерисува къде ще изкараме повече пари-според мен като възможност Евроинса предлага по-голяма възвращаемост от Булст-но само времето ще покаже.Късмет. [quote="meche_cveti93"]
                  За разлика от ЕУБГ тук съм имал акции от 18 лв. и то не малко .... до 4 лв. докато решиха да увеличат капитала и да разкарат дребните .... имаше изказвания тогава колко правилен ход е на мажоритара .... е аз не съм мажоритар.

Коментар

Да бе Мече, ама едно не разбирам. Докато не съм чул някой да твърди, че Булстрад е кофти, скъпа, скапана и т.н. то не спрях от теб да чета, че Евроинс е дърво. Ами хубаво - ти значи си направил правилната инвестиция в Булстрад. Наистина не знам какво искаш да докажеш тук. Нито срив на акциите на Евроинс ще ти донесе пари щом нямаш и не искаш да имаш акции тук, най-малко пък срив на акциите на Евроинс ще вдигне Булстрад, напротив. Така че, аз наистина не те разбирам. Няма да значение дали печелиш от Булстрад, важното е другите да не печелят от Евроинс. Като приказката за Вуте..Това ли е, обясни ми...
                    ghettoff,
                    Това обяснява много неща.

Коментар

• Да бе Мече, ама едно не разбирам. Докато не съм чул някой да твърди, че Булстрад е кофти, скъпа, скапана и т.н. то не спрях от теб да чета, че Евроинс е дърво. Ами хубаво - ти значи си направил правилната инвестиция в Булстрад. Наистина не знам какво искаш да докажеш тук. Нито срив на акциите на Евроинс ще ти донесе пари щом нямаш и не искаш да имаш акции тук, най-малко пък срив на акциите на Евроинс ще вдигне Булстрад, напротив. Така че, аз наистина не те разбирам. Няма да значение дали печелиш от Булстрад, важното е другите да не печелят от Евроинс. Като приказката за Вуте..Това ли е, обясни ми...
                      ghettoff,

Коментар

Евроинс Q2 2006 пазарен дял 3,85% / Q2 2009 г пазарен дял 5% ръст 30%

Булстрад Q2 2006 пазарен дял 16,69% / Q2 2009 г пазарен дял 16,58 % спад 1%
                        prodigal,
                        Почвам да се чудя дали си чувал и за Български имоти ... защитаваш дадена позиция , даже и да знаеш ,че е губеща....
                        Сравни мажоритара на Евроинс и мажоритара на Булстрад ..
                        Сравни пазарния дял и премииния приход на Български имоти , Булстрад и Евроинс и всички неизвестни компании който не знам дали изобщо работят освен румънците в ЕУБГ.
                        Сравни връзката с ПФ Доверие и Булстрад и Евроинс и ? .....
                        не можеш да сравняваш кон за кокошка .... освен ако си Банев и ли някой друг наш новобогаташ...
                        Питаше ме какво правя понякога в темата за двете Е ... ами винаги сте прави и вашата компания е най добра ...
                        Ако трябва да съм сериозен, това, което правиш е все едно да застанеш в магазина на съседа и да започнеш да викаш колко по-хубава е стоката в твоя!

Щом го намираш за нормално дерзай, аз няма седна да плюя по Булстрад, защото не мисля, че е лошо дружество, дори напротив. А и да мислех така пак бих внимавал с изказванията си. Въпрос на етика.

Коментар

• Да бе Мече, ама едно не разбирам. Докато не съм чул някой да твърди, че Булстрад е кофти, скъпа, скапана и т.н. то не спрях от теб да чета, че Евроинс е дърво. Ами хубаво - ти значи си направил правилната инвестиция в Булстрад. Наистина не знам какво искаш да докажеш тук. Нито срив на акциите на Евроинс ще ти донесе пари щом нямаш и не искаш да имаш акции тук, най-малко пък срив на акциите на Евроинс ще вдигне Булстрад, напротив. Така че, аз наистина не те разбирам. Няма да значение дали печелиш от Булстрад, важното е другите да не печелят от Евроинс. Като приказката за Вуте..Това ли е, обясни ми...

Коментар

• Евроинс Q2 2006 пазарен дял 3,85% / Q2 2009 г пазарен дял 5% ръст 30%

Булстрад Q2 2006 пазарен дял 16,69% / Q2 2009 г пазарен дял 16,58 % спад 1%
                            prodigal,
                            Почвам да се чудя дали си чувал и за Български имоти ... защитаваш дадена позиция , даже и да знаеш ,че е губеща....
                            Сравни мажоритара на Евроинс и мажоритара на Булстрад ..
                            Сравни пазарния дял и премииния приход на Български имоти , Булстрад и Евроинс и всички неизвестни компании който не знам дали изобщо работят освен румънците в ЕУБГ.
                            Сравни връзката с ПФ Доверие и Булстрад и Евроинс и ? .....
                            не можеш да сравняваш кон за кокошка .... освен ако си Банев и ли някой друг наш новобогаташ...
                            Питаше ме какво правя понякога в темата за двете Е ... ами винаги сте прави и вашата компания е най добра ...

Коментар

• Продигал, само три пъти ли е по-голям пазарният дял на Булстрад? Защо компанията тогава е пет пъти по-скъпа??? Нищо против Булстрад, ама май туканка е евтино.

Коментар

• Майна, луд умора няма..Никога не съм казвал, че компанията е добра, лоша, перспективна или безперспективна. Ако намериш такъв пост от мен можеш да ме изобличиш. Мисля, че е евтина и че графиката (за справка: Jay Gould по-долу) е доста обещаваща. Това е моят високодоходен нюх и отразява лично мнение без препоръка за инвестиционно решение. А пък ти следващия път - каското би друг застраховател и да ти е мирна душицата.

Коментар

Working...
                                X