под 4-5 за акция никой няма да си говори даже с тях. говорим за 50% не за кокошкарски сделки на борсата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
PRISTINA (Kosovo), January 5 (SeeNews) - Slovenian reinsurer Sava Re said it is buying the 49% stake in Kosovo non-life insurer Dukagjini it did not own yet for a minimum 8.5 million euro ($12.3 million), thus raising its stakeholding in the company to 100%.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от панайотакционерите тук усещат ли как ще отлепим с едни 50 60 стотинки нагоре Започвам да протривам доволно ръце
PS. вземи си крем, че може да се окаже, че ще триеш доволно ръце още няколко месеца, което не е много, но си е време.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от prodigal
Нимаи защо ти е толкова на сърце тогава.
Аз виждам стабилно представяне и увеличаване на пазарния дял в последните 10 години, съпроводено с печалба (без 2008 по разбираеми). По краткосрочно на месечна база виждам 8 мил. записани премии за октомври 2009 срещу 2 мил. изплатени обезщетения и капитализация на цялото дружество18мил. Месеца е нетипично добър, но дава представа за потенциал.
Ти виждаш конкуренция и си въобразяваш че шефовете ти ще ти дадат бонус задето си наводняваш монитора. Ми дано, ама надали
Чужденците „виждат” катастрофална 2008 и си подариха акциите, без да разсъждават много дали наистина е така.
Местните виждат келепир и им ги взеха, нищо сложно
П.П. не вярвам да сме колеги, що касае професия.
Потенциала тук е единствено и само-фалит! Виждат го и малките деца и за това бягат като опарени. ТОВА е най-слабо представящата се акция от началото на кризата !!!!!!!!!
И да умреш от злоба, това е ФАКТ !!!
Ти си дрънкай глупостите, на никой не му пука за тях.
Има ли загуби - ИМА!
Най-трагичната акция ли е? ДА !!!
Ти най-набутания идиот ли си - ДА !!!
п.с. много си прав, че няма как по професия да сме колеги, защото аз не съм ЛУЗЪР !!! Иначе много поздрави на шефа ти, аз нямам такъв....
Хе-хе-хе споко бре ДеНиро - май няма да те каним да участваш в следващия филм - великодушно обаче ще ти разрешим да го гледаш - безплатно и от първите редове.
Идващите празници вляят зле на някои май.
Ха-ха-ха. Ха наздраве на съпорта.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от prodigal
Аз виждам стабилно представяне и увеличаване на пазарния дял в последните 10 години, съпроводено с печалба (без 2008 по разбираеми). По краткосрочно на месечна база виждам 8 мил. записани премии за октомври 2009 срещу 2 мил. изплатени обезщетения и капитализация на цялото дружество18мил. Месеца е нетипично добър, но дава представа за потенциал.
Ти виждаш конкуренция и си въобразяваш че шефовете ти ще ти дадат бонус задето си наводняваш монитора. Ми дано, ама надали
Чужденците „виждат” катастрофална 2008 и си подариха акциите, без да разсъждават много дали наистина е така.
Потенциала тук е единствено и само-фалит! Виждат го и малките деца и за това бягат като опарени. ТОВА е най-слабо представящата се акция от началото на кризата !!!!!!!!!
Има ли загуби - ИМА!
п.с. много си прав, че няма как по професия да сме колеги, защото аз не съм ЛУЗЪР !!! Иначе много поздрави на шефа ти, аз нямам такъв....Да няма жена забъркана нещо ?! И така да е, не си заслужава толкова нерви да хабиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal
Има ли загуби - ИМА!
п.с. много си прав, че няма как по професия да сме колеги, защото аз не съм ЛУЗЪР !!! Иначе много поздрави на шефа ти, аз нямам такъв....
Коментар
Коментар