Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroЧух че от завода в Горни Лом изпращат много поздрави на Евроинс
То вече смешна история става. Който тръгне да фалира или не може да си продаде колата, Евроинс му ги плаща
Не са хубави тези неща. Не че без тях, края ще е друг, но така много ускоряват процеса...
Xaxaxa. Има доста олигофрени наоколо, факт е, но не съм между тях за мое щастие
Кое по-точно е измишльотина ?
Че ти си поредния набутан с розови очила, също не е измислица.
Че Евроинс имат за втора година много-милионни загуби също не е измислица.
Че им намалява и без това супер мизерния пазарен дял,.....
Че е най-лошо представящята се акция от началото на кризата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroЧух че от завода в Горни Лом изпращат много поздрави на Евроинс
То вече смешна история става. Който тръгне да фалира или не може да си продаде колата, Евроинс му ги плаща
Не са хубави тези неща. Не че без тях, края ще е друг, но така много ускоряват процеса...
Кое по-точно е измишльотина ?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroЧух че от завода в Горни Лом изпращат много поздрави на Евроинс
Кое по-точно е измишльотина ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroЧух че от завода в Горни Лом изпращат много поздрави на Евроинс
Xaxaxa. Има доста олигофрени наоколо, факт е, но не съм между тях за мое щастиеМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroЧух че от завода в Горни Лом изпращат много поздрави на Евроинс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКНа фона на другите неща, които ще стават около групата вероятно, тази загуба наистина е най-малкия проблем. Аз пак питам за портфейла от акции и облигации на Евроинс дали може да се види някъде. Апропо, Формопласт и той на прилична загуба за q4 - над 100 бона..
Между другото ти знаеш ли портфейла на пенсионното си дружество?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКЗагуба от 1.3 млн за последното тримесечие и 1.837 млн за цялата 2009 година. Депозитите в банки са намалели почти наполовина... Между другото, дали има публикуван някъде портфейла от акции и облигации на дружеството?
Коментар
-
ОК
На фона на другите неща, които ще стават около групата вероятно, тази загуба наистина е най-малкия проблем. Аз пак питам за портфейла от акции и облигации на Евроинс дали може да се види някъде. Апропо, Формопласт и той на прилична загуба за q4 - над 100 бона.
Коментар
Коментар