има въобще завод в Горни Лом. Въобще има ли заводи в България?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БатяПреди седмица бях писал че Райфа си разтовариха пакета и остава само някой дребни, наплашени покрай тяхните сипвания да излязат и пътя нагоре е открит.
Нещата вървят по план. Акцията е много изостанала има да наваксва!
Аз за 10-ти път ще питам: За колко пари е застрахован завода в Горни лом???
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYИнтересът се засилва, цената мина 1,50 нагоре
Явно нкой "прост български селянин" си "затваря парите" в комапнията...., а, Де Ниро ?
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от De NiroМежду другото - само изключително прост български селянин би си затворил парите в 10-тата по пазарен дял застрахователна компания, с отчайващо големи загуби!
явно са те подвели с грешни данни - седми са по пазарен дял
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от De NiroМежду другото - само изключително прост български селянин би си затворил парите в 10-тата по пазарен дял застрахователна компания, с отчайващо големи загуби!
явно са те подвели с грешни данни - седми са по пазарен дял
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroМежду другото - само изключително прост български селянин би си затворил парите в 10-тата по пазарен дял застрахователна компания, с отчайващо големи загуби!
Робърт, трябва да те черпя. Заради твоят въпрос се разрових около продажбата на ОЗК и открих доста интересни факти. :-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от XYЩо така, De Niro, не го харесваш това дружество? Мотивирай отговора си, поне.
Изброявал съм много безумия на тази компания, които в другите застрахователи ги няма. Сега не ми се изброява пак, но и пазарния дял и цената на борсата мисля показват, че доста хора са на моето мнение...
За съжаление обаче съм би клиент на това недоразумение и смело мога да твърдя, че заедно с глобул водят битка за най-неадекватна и просташка компания в БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от Крум СавовБлагодарение на предоставената от Греъм книга се натъкнах на нещо много интересно, поне за мен де!
На годишното общо събрание на 29.06.09 освен мажоритаря са присъствали пенсиите на ING и ДФ-тата на ОББ! В протокола е посочено, че УПФ има 207629, ППФ има 31809, а ДПФ има 81362! В акционерната книга обаче от Януари 2010 цифрите вече са по-различни УПФ 402629, ППФ 50233, а ДПФ 114362! Т.е. за 6 месеца са добавили малко над 246 хил акцииНе че нещо де, ама ми вдъхва вяра тази подкрепа
ОББ-тата са разкешили към 30000 бройки и мисля, че скоро е било, т.к. преди Нова Година имах сделки с тях!
Дано да продължават в същия дух колегите от ING! Аз се осигурявам в ЦКБ Сила, но сериозно се замислям за промяна
SKAND.ENSKILDA BANKEN
Уникредит Банк Аустрия АД
Danske Invest Trans Balkan
ABN AMRO Bank N.VТова е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от Крум СавовБлагодарение на предоставената от Греъм книга се натъкнах на нещо много интересно, поне за мен де!
На годишното общо събрание на 29.06.09 освен мажоритаря са присъствали пенсиите на ING и ДФ-тата на ОББ! В протокола е посочено, че УПФ има 207629, ППФ има 31809, а ДПФ има 81362! В акционерната книга обаче от Януари 2010 цифрите вече са по-различни УПФ 402629, ППФ 50233, а ДПФ 114362! Т.е. за 6 месеца са добавили малко над 246 хил акцииНе че нещо де, ама ми вдъхва вяра тази подкрепа
ОББ-тата са разкешили към 30000 бройки и мисля, че скоро е било, т.к. преди Нова Година имах сделки с тях!
Дано да продължават в същия дух колегите от ING! Аз се осигурявам в ЦКБ Сила, но сериозно се замислям за промяна
SKAND.ENSKILDA BANKEN
Уникредит Банк Аустрия АД
Danske Invest Trans Balkan
ABN AMRO Bank N.VМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар