Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Уважаеми клиенти и партньори,
Допълнително на 13.12.2016 г. ще бъде публикувана и подробна информация относно стъпките, документацията и процедурата за предявяване на обезщететението към ЗК Евроинс. Тези процедури ще бъдат изрично съгласувани със застрахователната компания.
В резултат на революциите в Тунис и Египет и последвалите бомбени атентати в Република Турция, „Алфатур“ загуби основните си дестинации, които съставляват около 80% от нашия бизнес.
Едновременно с това, агресивното навлизане на пазара на нискотарифните авиокомпании доведе до срив и на продажбите по европейските дестинации и по направление ОАЕ.
Тези, както и други негативни фактори и тенденции в туристическите дейности, доведоха до значителен спад на оборотите и ликвидността на агенцията.
В последните дни установихме, че сме в обективна невъзможност да гарантираме разплащанията на коледно-новогодишните пътувания, което би могло да доведе до кризисни ситуации по време на празниците, изразяващи се в оставени хора по летищата и ненастанени в хотелите.
Подчертаваме, че нашите клиенти, които са внесли депозити или са платили изцяло своите почивки, няма да загубят парите си. Те са гарантирани със застраховката „Отговорност на туроператора“, сключена между агенцията и „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС“ АД с покритие 1 400 000 лева. Считаме за правилно обаче, още отсега да кажем, че така планираните пътувания няма да могат се осъществят през нашата агенция.
http://www.alfatour.bg/
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
ааааа, Батя не можеш да го стигнеш. там са цистерни, вагони, танкери с евринси
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеабе аз ако и 2+ лева видя тука ще си помисля, че съм отворил друга акцияама дай боже, че имам една каруца от тия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмам и има потенциал, но едва ли при СОФИКС 1000 ще е 20 лева.Да припомня, че навремето две години даде и дивидент..
да докрета до 10 догодина и да раздадат дивидендец отново.... пак радост ще е голяма
Коментар
-
Меринджейте са майстори на финансовите схеми, в това съм ги признал....за останалото още не са се доказали... който следи изкъсо позициите на групата около еврохолда знае какво имам предвид. Като цяло не съм голям оптимист и съм ги сложил в графата (растем но не печелим)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Бе тоя потенциал акцията си го има вече осем години.
А тогава струваше на към двайсе лева
Коментар
Коментар