IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
    Калко мъка има по този свят....
    Които бяха закъснели им се отвори шанс.

Коментар

• Калко мъка има по този свят....

Коментар

• Добър ден,

"Alfatour insurance 1 400 000 лева...." с оглед капиталите с които боравят, това е застраховка от ниският сегмент.
        не виждам място за паника. може би ако има тема за Алфатур, по-резонно би било да се коментира това неприятно съобщение.

Коментар

• Няма да е зле от компанията да дадат някакъв коментар по въпроса...

Коментар

• Уважаеми клиенти и партньори,

Допълнително на 13.12.2016 г. ще бъде публикувана и подробна информация относно стъпките, документацията и процедурата за предявяване на обезщететението към ЗК Евроинс. Тези процедури ще бъдат изрично съгласувани със застрахователната компания.

В резултат на революциите в Тунис и Египет и последвалите бомбени атентати в Република Турция, „Алфатур“ загуби основните си дестинации, които съставляват около 80% от нашия бизнес.

Едновременно с това, агресивното навлизане на пазара на нискотарифните авиокомпании доведе до срив и на продажбите по европейските дестинации и по направление ОАЕ.

Тези, както и други негативни фактори и тенденции в туристическите дейности, доведоха до значителен спад на оборотите и ликвидността на агенцията.

В последните дни установихме, че сме в обективна невъзможност да гарантираме разплащанията на коледно-новогодишните пътувания, което би могло да доведе до кризисни ситуации по време на празниците, изразяващи се в оставени хора по летищата и ненастанени в хотелите.

Подчертаваме, че нашите клиенти, които са внесли депозити или са платили изцяло своите почивки, няма да загубят парите си. Те са гарантирани със застраховката „Отговорност на туроператора“, сключена между агенцията и „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС“ АД с покритие 1 400 000 лева. Считаме за правилно обаче, още отсега да кажем, че така планираните пътувания няма да могат се осъществят през нашата агенция.

http://www.alfatour.bg/

“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

ааааа, Батя не можеш да го стигнеш. там са цистерни, вагони, танкери с евринси
              Направо изплашихте народа с вашите каруци,цистерни ,вагони и т.н. с акции

Коментар

• ще тръгнат ли акциите на застрахователите и майката им ........ д....а.... или пак партенки ще разиграват?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  абе аз ако и 2+ лева видя тука ще си помисля, че съм отворил друга акция ама дай боже, че имам една каруца от тия
                  ааааа, Батя не можеш да го стигнеш. там са цистерни, вагони, танкери с евринси

Коментар

• абе аз ако и 2+ лева видя тука ще си помисля, че съм отворил друга акция ама дай боже, че имам една каруца от тия
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ами дано..- Ще сме доволни и на 10 лева с дивидентец

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Имам и има потенциал, но едва ли при СОФИКС 1000 ще е 20 лева.Да припомня, че навремето две години даде и дивидент..
                        eeeee.... нима ще намерят оправдание да я закарат на 20!?
                        да докрета до 10 догодина и да раздадат дивидендец отново.... пак радост ще е голяма

Коментар

• Много добре ги знаем какви са и какво правят....Всичко зависи от паричните потоци за надуване на балона..

Коментар

• Меринджейте са майстори на финансовите схеми, в това съм ги признал....за останалото още не са се доказали... който следи изкъсо позициите на групата около еврохолда знае какво имам предвид. Като цяло не съм голям оптимист и съм ги сложил в графата (растем но не печелим)
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Имам и има потенциал, но едва ли при СОФИКС 1000 ще е 20 лева.Да припомня, че навремето две години даде и дивидент..

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Бе тоя потенциал акцията си го има вече осем години.
                                А тогава струваше на към двайсе лева
                                Пак ще струва, когато Софикс стане 1000 като предо 2008 г.

Коментар

Working...
                                X