IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука май още един продавач си изпразни кошничката.
    Намаляват ли, намаляват продавачите на тия нива и в един момент...ралииии

Коментар

• като гледам графиката ако тези юнаци успеят да излязат на 5 лева годишна печалба то цената е нормално да иде до 3 кинта поне. ако печалбата е над 5 лева то и цената на акция ще е над 5 лева.

ако им се наложи да правят увеличение на капитала на колко лева ще е според вас.. според мен ще е на минимум на 2

не е препоръка за покупка или продажба , а разсъждение на новак

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
        До цена 1.45 търсенето е вече над 15 000 акции , а предлагането слабичко е май???
        Който иска да продава, той просто лекинко си продава без много шум защото ако ъпърите се усетят кьорава акция не мое се продаде.... Който иска да плаши гаргите слага поръчки купува... и доста често се припотява ако поръчката му бъде задействана... Щото пари йок... и разпродава по други позиции! :lol:
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Голяма паника сред ъпърите по тази позицийка, а? Ще се скъса ли бента? Стинките за подпиране май свършиха?!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

До цена 1.45 търсенето е вече над 15 000 акции , а предлагането слабичко е май???
            То там е проблема. Като видяха огромното търсене и кьоравите продавачи изчезнаха яко дим. Озаптете се малко, че скоро ще ги запишат в "черната книга" като изчезващ вид :-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• До цена 1.45 търсенето е вече над 15 000 акции , а предлагането слабичко е май???
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Съгласен съм, че може да е малко по-рискова инвестиция, но потенциалът за добра пепчалба е доста добър!

А и всеки може да види какво става с търсенето отляво
                Да е рискова, да е рискова, колко да е рискова

Има ДЦК, де ниро. Не се занимавай с акции.
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Съгласен съм, че може да е малко по-рискова инвестиция, но потенциалът за добра пепчалба е доста добър!

А и всеки може да види какво става с търсенето отляво и предлагането отдясно

Коментар

Как само нарастна търсенето тук, хе-хе, а и цената започва - днес е най-поскъпващата компания Евроинсът
                    И Химко и Кремиковци има дни в които нарастват
                    Аз съм Ви казал, че това е "света троица" на фалитите

Коментар

Как само нарастна търсенето тук, хе-хе, а и цената започва - днес е най-поскъпващата компания Евроинсът
                      Хумор, сатира, забава ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                        "Гладни кудкудяци просо сънуват"...
                        Фори, ти изглеждаш начетено момче. Я кажи ако примерно на 7,40 лв. на някой му се струва "безценица", каква дума може да използва примерно за 1,50 лв.?

Коментар

• Не знам, но лично аз, като тръгне нагоре цената ще накупя още. Засега единствено спазвам правилото да не добавям към губеща позиция (на 13 ст. загуба на акция съм)

Коментар

• "Гладни кудкудяци просо сънуват"...

Коментар

• Тъй като няма доброволци се наложи да извадя "голямата елка" и да потропам по нея. Та калкулатора изписа "само" 7,40 лв. за акция. Тия от Aviva няма ли да мръднат малко на юг и да купуват и тук на "безценица"

Коментар

Aviva се опитва да накупи руски застрахователи на безценица

...В момента руски застрахователи могат да бъдат придобити на цена, която е еквивалентна на годишния им премиен приход ...

http://insurance.profit.bg/news/?cat...=1&sn_id=95302

Някой по-запознат може ли да каже каква цена на акциите отговаря за P/S = 1 при ЗАД Евроинс? :-)

Коментар

Working...
                                X