IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Вероятно ще имаме няква новина... То вярно че тук пружината беше много натегната и след разчистване на бързите продавачи сега позицията се отвори, но все пак... рязко ми се струва.. дори и на крайния оптимист като мен
    +1 - някой вляво е нетърпелив. Подобни ситуации ми създават известни дилеми
    Не е препоръка

Коментар

• Както ми каза един приятел преди малко - Най накрая Бъфет ни забеляза

Коментар

• Вероятно ще имаме няква новина... То вярно че тук пружината беше много натегната и след разчистване на бързите продавачи сега позицията се отвори, но все пак... рязко ми се струва.. дори и на крайния оптимист като мен

Коментар

• стилът на пазаруване ми е познат ... без да се бърза се обира .. после като се усетят другите вече минали 3 месеца от добрите нива
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• бонус-малус-а ще оправи работата

всякакви 'карачи' с по 1,2,3,4 птп на година ще бъдат неприятно изненадани...ДАНО!!! имат куража нормотворците да направят ГО да е с 2 компоненти част за возилото и част за ЕГН на шофера... така ще има още по-добро покритие

ако зависеше от мен ГО щеше да е индивидуална по ЕГН, който иска да кара си плаща ГО може да има една кола но семейството да има 2 шофьора - прави се ГО на всеки.... и като е джигит мъжа изненада ГО +200% <надбавка простотия>

млад шофер - първата година база + 50% , втората ако няма нарушения първата база +25%, третата ако няма нарушения база....

тогава и застрахователите ще почнат да вадят пари от ГО и ще паднат драстично катастрофите, защото племето ни е изтъкано от простотия и комплекси доста често избивани на пътя....

Коментар

• Струва ми се че застрахователите наистина са на ход да покажат нещо положително
              http://www.investor.bg/novini-i-anal...anuari-234173/

Коментар

• Откритият към 30 юни дефицит при 13-те компании е сравнително нисък на фона на сектора, защото общото капиталово изискване е в размер на 1.2 млрд. лв., уточниха от КФН.

Тринадесетте "проблемни“, според проверката, застрахователи са "Армеец“, "България“, "Бул Инс“, "Евроинс здравно осигуряване“, "Евроинс“, "ЕИГ РЕ“, "ДаллБогг: Живот и Здраве“, "Здравноосигурителен институт“, "СиВзК“, "ЦКБ Живот“, "Евроинс Живот“, "Животозастрахователен институт“, сред които и "Евроинс Иншурънс Груп“.

Най-слабо представяне при проверката се отчита при компания "Армеец“. Тя е единственото дружество, което попада в последната, най-слаба категория според класацията в доклада – т. нар. "група А.1“ на компаниите, които не притежават достатъчно допустими базови собствени средства, за да покрият минималните капиталови изисквания и не покриват изискуемата граница на платежоспособност към края на 2015 г.

От доклада става ясно, че след проверката дружество „Армеец“ е взело мерки, включително продажба на финансови инструменти
                и получаване на подчинен дълг, като в резултат от тях към момента не се налагат допълнителни действия от страна на КФН.

Коментар

• интересно дали купувача е един. търпелив е, но ако станат 2-3 ма дали ще е така. действията (или бездействието) на мажоритаря в последните години му помага и дава комфорт да няма блъсканица за акциите... доста пакети се приключиха в последните година-две... явно има нещо което ни убягва, но не се сърдя имам от тези.

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Гладна кокошка просо сънува.
                    Тук кокошката отдавна се нахрани, просто апетита идва с яденето.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      тука верно някой пълни... невероятно, но факт!
                      Това едва ли е без причина.
                      Интересно от каква ли бъдеща новина е инспирирано ?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                        До няколко месеца, може и 2 лв да стане и ще е заслужено .
                        Гладна кокошка просо сънува.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Новото ръководство на КФН работело здраво по темата да се подкара най-накрая системата Бонус-Малус. Мавродиев загуби няколко години на сектора с нищоправенето си. Дано сега има раздвижване в сектора. Очаквам въвеждането на система за оценка и остойностяване на риска да е в + за всички застрахователи без изключение.

сигурно до няколко месеца ще има нещо на мегдан.

Коментар

• До няколко месеца, може и 2 лв да стане и ще е заслужено .

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              тука верно някой пълни... невероятно, но факт!
                              Няма нищо невероятно! Дори и на нашето заспало пазарче има хора които виждат къде отиват нещата малко преди тълпата да го е забелязала
                              Може би този който пълни сега е в по изгодна позиция и от мен.. Моята средна е под 83 ст. но ги стискам тия акции вече две години...
                              Но съм готов и още две да ги стискам, ако накрая си прибера 200% профит
                              Last edited by Батя; 27.01.2017, 16:46.

Коментар

• тука верно някой пълни... невероятно, но факт!

Коментар

Working...
                                X