Какво става с увеличението на капитала тук. Някой има ли новини???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВече и децата знаят че това е счетовона врътка да се изписват платените подкупи. А подкупи се плащат за да не им отнемат лиценза, защото не плащат щети по настъпили застрахователни събития. Разбира се, тази псевдостопанска дейност дълго не може да продължи.
отвори сайта на КФН и виж до април включително каква е статистиката... сравни с миналата година. Виж показателите на Евроинс, но не гледай само пазарния дял...
трябва да си изключително неграмотен, за да не може да се ориентираш или просто не ти оттърва.
успех в троленетотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от George1988 Разгледай мнениеДоста интересно на какви консултанти плаща дружествтото...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Вашите въпроси към Асен Христов от Еврохолд за интервю в Investor.bg
отворих специална тема за тях тук
http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12416
Коментар
-
Доколкото разбрах, имотите са автосервизи. Единия е окрупнен през март, към новопостроените сгради са добавени земята - около 7 декара. Мисля, че преоценката идва от там. Мястото е в Манастирски ливади под Бояна. Само стойността на земята е поне 1 милион евро. За другите имоти нямам инфо, но поне от това нещата не изглеждат надценени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАма разбира се. Купуваш една гола поляна до някое село наоколо за 1500 лева. Забучваш му един байряк и слагаш табелка "голф игрище"... Пишеш го в баланса че струва 1500000 лева и си готов. Камилчетата на бфб-то, ако си нямат друга работа, нека се дзверят в отчетите...
очаквам до няколко месеца да разберем...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАма разбира се. Купуваш една гола поляна до някое село наоколо за 1500 лева. Забучваш му един байряк и слагаш табелка "голф игрище"... Пишеш го в баланса че струва 1500000 лева и си готов. Камилчетата на бфб-то, ако си нямат друга работа, нека се дзверят в отчетите...Гледай си там сребърниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДруга логика няма, със сигурност не са преоценили имота защото искат да дразнят ОК/равновесиеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКато изключим тази шашма с преоценките, за които нищо не е описано, защо сега, защо нагоре, какво преоценяват, отчетът не е лош, поне това, което мен ме интересува - силна оптимизация на разходите, спад на брутните претенции. ОК, правиш разлика между нетни и брутни претенции нали? Защото нетните нарастват драстично заради увеличаването на резерва за предстоящи плащания.
Бих се радвал така преоценената земя да я продадат веднага по балансова стойност поне и да инвестират в нещо по-ликвидно и доходоносно. BTW някой знае ли какъв е този имот, че не съм следил нещата в миналото?
Нямам акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенякои хора го четат отчета като дявол евангелие.. не мога да разбера откъде идва тази неприязън към инса, а още повече, че няма къси... да имаше къси да ги разбера тези изцепки, но като няма... явно е нещо на лична основа с мажоритаря...
ПП не мога да разбера как така стана, че компания която уж ще фалирга и няма пари .. как така са върнали яко дълг...увеличили са резерва.. и тн
Коментар
-
Като изключим тази шашма с преоценките, за които нищо не е описано, защо сега, защо нагоре, какво преоценяват, отчетът не е лош, поне това, което мен ме интересува - силна оптимизация на разходите, спад на брутните претенции. ОК, правиш разлика между нетни и брутни претенции нали? Защото нетните нарастват драстично заради увеличаването на резерва за предстоящи плащания.
Бих се радвал така преоценената земя да я продадат веднага по балансова стойност поне и да инвестират в нещо по-ликвидно и доходоносно. BTW някой знае ли какъв е този имот, че не съм следил нещата в миналото?
Нямам акции!
Коментар
-
някои хора го четат отчета като дявол евангелие.. не мога да разбера откъде идва тази неприязън към инса, а още повече, че няма къси... да имаше къси да ги разбера тези изцепки, но като няма... явно е нещо на лична основа с мажоритаря...
ПП не мога да разбера как така стана, че компания която уж ще фалирга и няма пари .. как така са върнали яко дълг...увеличили са резерва.. и тнLast edited by bertram; 03.05.2011, 11:24.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар