IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Откровено, аз най-много се израдвах на спада на административните разходи в този отчет!

А иначе - очевидно мажоритаря се готви да увеличва капитала! 1/1 Паралелно с това ще си увеличи и акционерното участие... предвид ликвидността на БФБ! Това е добре за Еврохолд, предвид дейността на холдинга!

Не е препоръка! Компанията си я харесвам, независимо, че ми е донесла най-голямата загуба през годините - влача си акциите още от ИПО-то им (кой да предположи, че БФБ ще колабира)!
    Определено ми харесва как мениджмънта се бори (и справя) в определено трудните за затрахователите години! Не само увеличва обема на бизнеса, но и качеството му, а също и пазарния дял!
    И съм твърдо убеден, че това един от БГ застрахователите, които човек си струва да държи в портфейла си!

Мъдри приказки Вожде!
    И на мен акцията ми харесва, само че влязох в края на миналата година.
    Мисля че тук мажо(като отчитам и Бъдеще) може да си направи увеличение на каквато цена поиска, въпросът ми е има ли някакви технически изисквания които налагат това увеличение - все пак имат 3пъти капитализацията си в резерв ?!?!

Коментар

Защо се чудиш?? Такъв е принципа на инвестирането!
      Журналист: Г-н Сорос говори се, че вие не сте инвеститор а обикновен спекулант.
      Дж. Сорос: Разликата между инвеститор и спекулант е само една. Инвеститорът е неуспял спекулант!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Държиш акции от преди 6 години
        Защо се чудиш?? Такъв е принципа на инвестирането!

Тука, в България се изгаврихме с него! Но нещата ще се нормализират с времето... Със сигурност! И ако ние самите не можем да го направим, БФБ, като част от някоя голяма чужда борса ще го направи!

Това е процесът на еволюцията... който е неизбежен!

Коментар

Не е препоръка! Компанията си я харесвам, независимо, че ми е донесла най-голямата загуба през годините - влача си акциите още от ИПО-то им (кой да предположи, че БФБ ще колабира)!
          Държиш акции от преди 6 години

Коментар

• Откровено, аз най-много се израдвах на спада на административните разходи в този отчет!

А иначе - очевидно мажоритаря се готви да увеличва капитала! 1/1 Паралелно с това ще си увеличи и акционерното участие... предвид ликвидността на БФБ! Това е добре за Еврохолд, предвид дейността на холдинга!

Определено ми харесва как мениджмънта се бори (и справя) в определено трудните за затрахователите години! Не само увеличва обема на бизнеса, но и качеството му, а също и пазарния дял!
            И съм твърдо убеден, че това един от БГ застрахователите, които човек си струва да държи в портфейла си!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
              Евроинс е купило 243 998 акции от Алфа кредит. Явно с това са спасили сезона. Друг е въпроса колко перспективна е тази инвестиция.
              Факт.
              Крепят се. Не е зле положението. Резерва е истината, но там може само да предполагаме. Всякакви наричания с какво е пълен са чиста спекулация без информация черно на бяло. Също така е факт, че разходите са под контрол, а има ръст в премиите.
              Поздрави
              Last edited by bertram; 03.02.2012, 19:49.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Евроинс е купило 243 998 акции от Алфа кредит. Явно с това са спасили сезона. Друг е въпроса колко перспективна е тази инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  каква е тази печеливша инвестиция в акции, която са направили тук през последното тримесечие? някой има ли обяснение?
                  Между другото май е наближил момента за увеличение на капитала и по всичко изглежда, че ще е на левче
                  Алфа (Делта) кредит
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Първо са ви ги продали и като е паднала цената са си ги купили обратно. Като дойде време за следващия отчет пак ще направят печеливша инвестиция. Не трябва да се разочароват вЕрващите в компанията с лоши отчети.
                    моля без тъпи мнения, ако имаш нещо смислено по темата, го кажи

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      каква е тази печеливша инвестиция в акции, която са направили тук през последното тримесечие?
                      Първо са ви ги продали и като е паднала цената са си ги купили обратно. Като дойде време за следващия отчет пак ще направят печеливша инвестиция. Не трябва да се разочароват вЕрващите в компанията с лоши отчети.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Левче кефче, но и тук удари кризата. Все пак са над водата

Коментар

• каква е тази печеливша инвестиция в акции, която са направили тук през последното тримесечие? някой има ли обяснение?
                          Между другото май е наближил момента за увеличение на капитала и по всичко изглежда, че ще е на левче

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Euroins Rumania S.A. е придобило 541 600 акции на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ
                            Това какво общо има с Евроинс България АД ?

Коментар

• Euroins Rumania S.A. е придобило 541 600 акции на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ
                              Last edited by X_Y; 03.02.2012, 12:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                                Фраза от един филм, нищо повече.
                                Иначе, застрахователния бизнес наистина не им се удава. Тази компания е една от най-дълго присъствалите в портфейла ми през годините (дори и сега ) и винаги съм се чудил защо.

Макар че повтарянето на едно и също действие, при което всеки път се очаква различен резултат, е доста добра дефиниция за глупост, ама нейсе....

P.S.
                                Монти ли си, какъв си, не те знам, но престани да ми приписваш чужди качества. Бягай си пиши за комени ли бяха, сомени ли, а и не забравяй да купуваш акции, които умните вече продават.
                                А не докато ми слизаш на нивото аз ще се качвам на твоето като капиталов анализатор и дългогодишен инвеститор на чужди пари по маниера на изразяване.
                                Иначе съм дребен спекулант през 10 % и си поствах успешните сделки за самочувствие за да не се откажа в блатото което направихте БФБ....
                                Та за инса , напуснах я при увеличението на 4 лв и тогава какво не разбра за компанията и маляките ........

Коментар

Working...
                                X