IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе тука некои ги чакат да фалират - а те Инса гледай ги!

Коментар

• Ми навреме. Иначе ще изпадне от престижния индекс за сини чипове.

Коментар

• айде Еврохолд припомпи позициите!

Коментар

• E-le-vationnnnnnn

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            доста над 10%

поздрави
            Единственият вариант това да е така е ако имаш странна трактовка за това какво е свързаност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
              Ако си толкова запознат, кажи ми дали експозициите към несвързани лица имат и 10% от инвестициите. И кои точно са тези несвързани лица.
              доста над 10%

поздрави
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

.. направил съм си труда да проверя.
                бертрамков, по-голям карък от теб на тази борсичка не съм виждал... Ушил си се в най-куците акции и действаш на принципа "тъп и упорит" вече години наред... Дано да си закопал само собствени пари щото ако са чужди ще е много лошо...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Никой не оспорва въпросните позиции. Това, в което съм 100% сигурен, че ти не си наясно с точния им размер. Резерва не е само експозиция към свързани.. направил съм си труда да проверя.

Поздрави и успех

Ако си толкова запознат, кажи ми дали експозициите към несвързани лица имат и 10% от инвестициите. И кои точно са тези несвързани лица.

Коментар

Берти, малко ли писахме за инвестициите в Алфа (Гама) пропърти, Етропал и т.н.? Вземанията им не са ли на рекордни нива спрямо продажбите сред всички застрахователи?
                    Никой не оспорва въпросните позиции. Това, в което съм 100% сигурен, че ти не си наясно с точния им размер. Резерва не е само експозиция към свързани.. направил съм си труда да проверя.

Поздрави и успех

Коментар

имаш ли доказателства, че резерва е (основно) в свързани. Мисля, че доста се изхвърляш в случая. Освен това за вземанията си също в грешка.

Времената за БГ застраховането са трудни, но инса се справя над средата със ситуацията.

Поздрави
                      Берти, малко ли писахме за инвестициите в Алфа (Гама) пропърти, Етропал и т.н.? Вземанията им не са ли на рекордни нива спрямо продажбите сред всички застрахователи?

Коментар

В случая десетки проценти са 96% за няма и пет години. При все, че дружеството " непрекъснато подобрва резултатите си и увеличава рзервите". Нищо че тзи резерви са вземания и ценни книжа от собствената група. Важното е да се радваме на числата в баланса, както и КФН да си затваря очите.
                        имаш ли доказателства, че резерва е (основно) в свързани. Мисля, че доста се изхвърляш в случая. Освен това за вземанията си също в грешка.

Времената за БГ застраховането са трудни, но инса се справя над средата със ситуацията.

Поздрави

Коментар

• В случая десетки проценти са 96% за няма и пет години. При все, че дружеството " непрекъснато подобрва резултатите си и увеличава рзервите". Нищо че тзи резерви са вземания и ценни книжа от собствената група. Важното е да се радваме на числата в баланса, както и КФН да си затваря очите.

Коментар

• Пичове,

ситуацията е такава, защото реално в момента на БФБ деен кеш почти не остана. Като изключим ДС схемите по определени позции и атаката на едни хора по едни АСЦИД-и реално други свободни и дейни пари няма.

Получава се така , че един пакет от порядъка на 1-2-3% за смешни пари може да събори капитализацията на всяко едно дружество (в случая инса) с десетки %.

На притеснилите за миналото ОСА и евентуалната връзка с продажбите - основния продавач не е бил на ОСА.

поздрави и успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Що не четеш малко по надолу - Райфа е.
                              abe tova e posrednika- az go napisah cheti ti
                              vaprosa e koi e prodavacha a ne posrednika za da razberem kolko ima

Е ама то ако този е продавача(за който ми подшушна Кимру), той има още да продава и може да видим нива от 50стинки(ако не се намеси Еврофинанс)
                              Last edited by tony1975; 25.06.2012, 06:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                nqma li niakoi da kaje koi e prodavacha?
                                sori za lat-ta
                                Що не четеш малко по надолу - Райфа е.

Коментар

Working...
                                X