If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здрасти Фифтийн, как си - какво пазариш напоследък?
Последните ми покупки са по малко СФИ и Спиди. Чаках ги от доста време по бидовете, но никой не дава и реших да си взема мъничко /колкото да съм в играта/ на пазар. Моята работа малко като "сетила се Мара да се побара ", но това е положението.
Кажи ти какво правиш с твоите артии......
П.П. Иначе имам от Инса и се радвам на движението от петък, но с удоволствие ще се разделя с тях при следващо такова. Просто не съм спекулативно настроен, особенно на БФБ.
Хубава работа, ха сега да познаем резултатите от гласуващите от този линк !
Това ми напомня за моментите, когато имах акции на Булстрад - направих си застраховките там, когато имах Булгартабак - смених марката цигари и т.н.
Здрасти Фифтийн, как си - какво пазариш напоследък?
Хубава работа, ха сега да познаем резултатите от гласуващите от този линк !
Това ми напомня за моментите, когато имах акции на Булстрад - направих си застраховките там, когато имах Булгартабак - смених марката цигари и т.н.
Абе Батя и приятели хубаво са подкрепили акцията, та глътнахме малко свеж въздух, но само със спекулантство май няма да стане! Резултати в отчетите трябва да се умножат, за да стане нещо по-драстично хубаво
Днес с един колега май изпразнихме кошничката на един продавач, дето от доста време се напъва по позицията
Той взе 15Т, а после и аз останалите 17.
Почти няма вече на БФБ толкова подценена акция... особено при липсата на реакция след сделката с Интерамерикан.
Та да видим следващите дни има ли още такива инат-продавачи, дето обичат да пикаят срещу вятъра...
С удоволствие ще се изпикая срещу вятъра на 3+ лв
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар