If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който патува по страната сигурно е забелязал !
Такова земеделие каквото имаме в момента не сме имали от 1990. А с новите техники, които се закупуват, made NOT in Bulgaria ще се обработват огромни площи които май имат нужда от мноооого тор
Ами това значи не е анализ, а по-скоро корпоративен профил, тъй като няма нито прогнози, нито някаквa очаквана цена.
При "анализите" на инвестора много рядко може да видиш някакви таргет цени, но пък в горния поне е събрана есенцията на компанията, или поне по-очевидните неща.
Колкото до цената - мисля, че вече са обсъждани някакви прогнози в рамките на 85-95 лв.
Не е препоръка.
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от BGN
Първоначално изпратено от Nikola
Това не струва нищо без да искараш някаква цена.
Зависи от целите на анализа!
Ами това значи не е анализ, а по-скоро корпоративен профил, тъй като няма нито прогнози, нито някаквa очаквана цена.
В х3news е постъпила следната информация от Златен лев Холдинг АД-София /3Z3/:
Златен лев Солар ЕООД (сто процента дъщерно дружество на Златен лев холдинг АД) подписа договор за заем с Уникредит Булбанк АД в размер до 540 000 евро, с краен срок за погасяване 12 години и 7.48% лихва на годишна база. Златен лев Холдинг АД учредява в полза на Уникредит Булбанк АД първи по ред особен залог върху притежаваните от Златен лев Холдинг АД 51 739 броя безналични поименни акции от капитала на Неохим АД, във връзка получаването на посочения по-горе заем от дъщерното дружество Златен лев Солар ЕООД
Пълния текст на съобщението можете да откриете на адрес http://www.x3news.com
Останал съм неразбран, факт е че дейноста е добре, но въпроса е дали ще спомогнат с някоя подобна поръчка или целта е да се доберат до печалбата и влезлия кеш
Ами и в двата случая, за които се опасяваш, ефекта за акционерите ще е положителен, според мен
Мммм. Не знам ще видим.
Да не забравяме, че Химимпорт също трябва да отчитат печалби пред хилядите си акционери, нали така , особено, ако са двойни печалби - например от инвестиции + дивиденти
(Нямам акции на Химимпорт и НЕ желая да имам. Уточнявам, за да не се разбираме погрешно)
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Ан МакГърч
Първоначално изпратено от No money, no credit
Останал съм неразбран, факт е че дейноста е добре, но въпроса е дали ще спомогнат с някоя подобна поръчка или целта е да се доберат до печалбата и влезлия кеш
Ами и в двата случая, за които се опасяваш, ефекта за акционерите ще е положителен, според мен
Коментар