IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• проблема тук, е че липсват по-големи пакети за продажби - появата им ще предизвика интереса на големи инвеститори /справка Монбат/. Качеството/при такъв дефицит на БФБ/ няма да остане незабелязано

Коментар

• Здравейте,

Имам следния въпрос, как приемате иновативното решение на ръководството на Дружеството да публикува счетоводната политика и обяснителните блежки към конослидирания финансов отчет с track changes.

http://download.bse-sofia.bg/finance...30.06.2008.doc

Според мен това е едно добро решение, показателно за модерния стил на работа в Компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
        колеги, някой има ли инфо, дали фигурира в дневният ред на извънредното ОСА, провеждането на евентуален сплит
        Мисля, че за сега не!!!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• колеги, някой има ли инфо, дали фигурира в дневният ред на извънредното ОСА, провеждането на евентуален сплит

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
            ...
            Но на 22 септември, индекса обръща посоката и всички, които са скъсявали ще умрат от страх. Ще започнат да купуват, за да си лимитират загубите от скъсяването и тръгваме нагоре. Незнам какво са се чатнали инвеститорите, но такива изчаткани изпълнения не бих нарекла инвеститорски ходове.
            Не е препоръка, а е лично мнение.
            Чакам "чатналите" се "инвеститори" да избутате още цените...
            Защо чак на 22-ри? Аз си мислех, че още утре или в другиден може да обърнем
            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Първоначално изпратено от Nikola
              Малко амбициозно е да твърдиш точно колко акции съм имал на какви цени и колко съм продална какви цени, особено след въвеждането на Ксетрата, не мислиш ли? Още повече, че може да имам акции от 90те години.

Успехшна търговия и да но си стигнете таргетите.
              Ами защо не си напишеш таргетите в темите за Као, Оцк, Пиб?
              Ние тук ще си останем без точно твоите таргети, но пък за сметка на това - с акции. Относно това, дали си имал 10 или 100 акции, мислиш, ли, че ме интересува? А дали ги имаш от 90те години ме съмнява, защото още си бил в невръстна възраст, за да се сетиш да ги купиш.
              Много жалко, ако нямаш акции, защото няма да можеш да отидеш на извънредното ОСА след около 20 дни, за да се убедиш сам в това доколко са ти "изчатнати" таргетите.
              Хайде сега, приятно ви надлъгване! Оставям ви, да посвършите черната работа.
              Разбира се, че не е препоръка относно търговията! Успех в таргетологията!
              Абе всички сте много докачливи на тема "акциите в които съм инвестирал". Винаги се нахвърляте върху хора, като мен които са споделили, че са продали, че и даже казват защо. Иначе таргетите по акциите, които спомена съм ги написал. Бвз ОТЦК защото излезнах от там. Успех и малко по-спокойно.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                нямах предвид конкретната акция

можеш ли да обясниш как икономиката ни е нагоре, а борсата надолу???

да философстваме малко
                Много се извинявам, но за днес желанието ми да философствам се изчерпа.
                Приятно философстване в тази и в другите теми!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                  Малко амбициозно е да твърдиш точно колко акции съм имал на какви цени и колко съм продална какви цени, особено след въвеждането на Ксетрата, не мислиш ли? Още повече, че може да имам акции от 90те години.

Ами защо не си напишеш таргетите в темите за Као, Оцк, Пиб?
                  Ние тук ще си останем без точно твоите таргети, но пък за сметка на това - с акции. Относно това, дали си имал 10 или 100 акции, мислиш, ли, че ме интересува? А дали ги имаш от 90те години ме съмнява, защото още си бил в невръстна възраст, за да се сетиш да ги купиш.
                  Много жалко, ако нямаш акции, защото няма да можеш да отидеш на извънредното ОСА след около 20 дни, за да се убедиш сам в това доколко са ти "изчатнати" таргетите.
                  Хайде сега, приятно ви надлъгване! Оставям ви, да посвършите черната работа.
                  Разбира се, че не е препоръка относно търговията! Успех в таргетологията!

Коментар

Първоначално изпратено от wannarock
                    Първоначално изпратено от Avalanche
                    Първоначално изпратено от Marti
                    Тези цени са безумно евтини, на фона на потенциала в земеделието и p/e !!!
                    Потенциала на земеделието е равен на потенциала на земеделците
                    това беше добро!!!

същото важи за потенциала на икономиката ни
                    Алооо философите, по тази мега-логика, същото трябва да ни кажете за икономиките на Гърция, Турция, Франция и т.н., т.е. тези които поглъщат немалка част от продукцията на Неохим.
                    Ако не си заредил навреме ще те разберем, човешко е. Но да намилате по дружество с най-яките отчети за тази година и същевременно да се надявате да спечелите от другите си инвестиции - това не го разбирам.
                    нямах предвид конкретната акция

можеш ли да обясниш как икономиката ни е нагоре, а борсата надолу???

да философстваме малко
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от Avalanche
                      Първоначално изпратено от Marti
                      Тези цени са безумно евтини, на фона на потенциала в земеделието и p/e !!!
                      Потенциала на земеделието е равен на потенциала на земеделците
                      това беше добро!!!

същото важи за потенциала на икономиката ни
                      Алооо философите, по тази мега-логика, същото трябва да ни кажете за икономиките на Гърция, Турция, Франция и т.н., т.е. тези които поглъщат немалка част от продукцията на Неохим.
                      Ако не си заредил навреме ще те разберем, човешко е. Но да намилате по дружество с най-яките отчети за тази година и същевременно да се надявате да спечелите от другите си инвестиции - това не го разбирам.

Коментар

• Малко амбициозно е да твърдиш точно колко акции съм имал на какви цени и колко съм продална какви цени, особено след въвеждането на Ксетрата, не мислиш ли? Още повече, че може да имам акции от 90те години.

Коментар

Първоначално изпратено от Каммен
                          Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                          Инвеситорите вече се чатнаха и са по-консервативни и си обират печалбите на време. Cash is king в момента.
                          Изцяло ли си на кеш? Продаде ли си Каолина, ПИБ и Оцк???
                          Е глупости. Няма как да съм на кеш аз не съм богаташ, както всички в този форум. ПИБ няма да порадавам под 9 лв, каото част продадох преди време, ама пак си го купих, оцк го продадох, но пак ще си го купя, като се стабилизират оловото и цинка. Имам достатъчно кешг лавно от Енемомна над 20 лв, но мисля че е дошло времето за покупки . Още някакви въпроси?

Проблемът на Неохим (както и на цялата борса), е че няма пари, които да вдигнат цените на акциите. Иначе Неохим си идеална инвестиция.
                          Няма пари ли? Я виж какво става при Монбат от няколко дни. Няма тук по-големи пакети, когато се появят ще последват и тук Монбат.
                          Там e по-друг случая защото в момента компанията прави buy-back.
                          не е мястото тук да коментираме, но я виж големината на пакетите и обявения buy-back

Коментар

Още някакви въпроси?
                            Засега нямам други въпроси. Стори ми се странно да държиш долуизброените, и едва ли не да ни рекламираш рискови въртележки с многократно по-атрактивно дружество, като Неохим.
                            Добре, спечелил си 5 лв. Честито. От завъртане на 100 акции, ще направиш 500. Браво.
                            (дано покрият загубите от онези, които споменах)
                            Но на 22 септември, индекса обръща посоката и всички, които са скъсявали ще умрат от страх. Ще започнат да купуват, за да си лимитират загубите от скъсяването и тръгваме нагоре. Незнам какво са се чатнали инвеститорите, но такива изчаткани изпълнения не бих нарекла инвеститорски ходове.
                            Не е препоръка, а е лично мнение.
                            Чакам "чатналите" се "инвеститори" да избутате още цените.
                            Проблемът на Неохим (както и на цялата борса), е че няма пари,...
                            Пари нема, действайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                              Инвеситорите вече се чатнаха и са по-консервативни и си обират печалбите на време. Cash is king в момента.
                              Е глупости. Няма как да съм на кеш аз не съм богаташ, както всички в този форум. ПИБ няма да порадавам под 9 лв, каото част продадох преди време, ама пак си го купих, оцк го продадох, но пак ще си го купя, като се стабилизират оловото и цинка. Имам достатъчно кешг лавно от Енемомна над 20 лв, но мисля че е дошло времето за покупки . Още някакви въпроси?

Проблемът на Неохим (както и на цялата борса), е че няма пари, които да вдигнат цените на акциите. Иначе Неохим си идеална инвестиция.
                              Няма пари ли? Я виж какво става при Монбат от няколко дни. Няма тук по-големи пакети, когато се появят ще последват и тук Монбат.
                              Там e по-друг случая защото в момента компанията прави buy-back.

Коментар

Коментар

Working...
                                X