IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Povishenieto na idexite ni be malko sravneno s drugite pazari, moje bi shte se istrelqme v ponedelnik.

Коментар

• Производство до 18 септември!
      Браво на Неохима!

Коментар

• Тази година им беше много силна. Дано продъжават така и за в бъдеще.

Коментар

• Най- големият завод за изкуствени торове в България - "Неохим" - Димитровград преустанови работа заради капитален ремонт, съобщи пресаташето на компанията Милена Николова, предаде кореспондентът на Агенция "Фокус". Поетапно са изключени производствените мощности и процесът е приключил без инциденти.
          "Тази година ремонтът закъсня заради благоприятното време и множествито поръчки", каза още Милена Николова

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
            Нали печалбата само за 6-месечието беше около 39 млн., защо в Инвестора е за цялата година 19 млн???
            Някой се е объркал, или ти, или Инвестора.
            А аз вече чакам Q3.
            Успех на Неохимците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
              Нали печалбата само за 6-месечието беше около 39 млн., защо в Инвестора е за цялата година 19 млн???
              Някой се е объркал, или ти, или Инвестора.
              А аз вече чакам Q3.
              Успех на Неохимците.

Коментар

• Нали печалбата само за 6-месечието беше около 39 млн., защо в Инвестора е за цялата година 19 млн???
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Нали печалбата само за 6-месечието беше около 39 млн., защо в Инвестора е за цялата година 19 млн???
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Успех на Неохимците.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
                      • ДПФ Лукойл Гарант България - 1.30 %
                      • Лукойл Гарант-България-УПФ - 1.12 %
                      • Утиверсален пенсионен фонд Съгласие - 1.01 %
                      Тези са от групата на Химимпорт,освен тях има и дртуги,защото общо са към 7% мисля.
                      Благодаря много колега, интересуваше ме конкретно Химимпорт колко притежава! Лек ден и доходна търговия!

Коментар

• • ДПФ Лукойл Гарант България - 1.30 %
                        Тези са от групата на Химимпорт,освен тях има и дртуги,защото общо са към 7% мисля.

Коментар

• Никой ли не иска да помогне на котето, да си върне акциите на 70 лв - същите, които продаде на 75 лв ? .
                          тази пародия не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
                            Първоначално изпратено от SveIG
                            Колеги, може ли някой да ми каже откъде мога да видя, кои са по-големите акционери в Неохим АД?! Доскоро имаше някъкво инфо в investor.bg, но сега с този нов интерфейс май това липсва или поне аз не мога да се ориентирам още! Благодаря предварително! ;-)
                            От последния отчет,ако не те мързи да го потърсиш
                            Към 30 юни 2008 г. разпределението на акционерния капитал на дружеството е както следва:
                            • Еко тех ООД - 27.42 %
                            • Евро ферт АД - 23.82 %
                            • Karifert International, Ливан - 17.16 %
                            • Agrofer International Establishment, Лихтенщайн - 7.68 %
                            • Златен лев холдинг АД - 1.95 %
                            • Неохим АД (обратно изкупени акции) - 1.43 %
                            • Други - 17.11 %
                            Мерси много за инфото! Намерих я и аз информацията! ;-) Само не разбрах тези 2.38 % на Химимпорт АД къде са, може би в други?! ;-)

ОСА на Неохим ще гласува за избиране на Химимпорт Груп за нов член на СД
                            18.08.2008 09:42 (3NB / NEOH) (6C4 / CHIM)

На 26 септември се планира да се проведе извънредно Общо събрание на акционерите на Неохим АД-Димитровград, на което ще се гласува по проект за избиране на Химимпорт Груп ЕАД за нов член на Съвета на директорите на Неохим, съобщи последното чрез БФБ-София.

Химимпорт Груп ЕАД е 100% собственост на Химимпорт АД и притежава 2,38% от капитала на Неохим АД.

През юни на блоков сегмент бяха прехвърлени 680 000 броя акции от капитала на Неохим АД, представляващи 25,62% от капитала на дружеството. Продавач по сделката бе Евро ферт АД, а купувач – Еко Тех ООД. Еко Тех ООД е 90% собственост на Васил Живков Грънчаров, който е член на Съвета на директорите на Неохим.

За шестмесечието Неохим отчете 5 пъти ръст на неконсолидираната печалба до 39 млн. лв. Нетните приходи от продажби се увеличиха с 40,3% до 180,5 млн. лв. за полугодието на 2008 г. спрямо съответния период на 2007 г.

До момента няма сделки с книжата на Неохим.

Коментар

• Първоначално изпратено от SveIG
                              Колеги, може ли някой да ми каже откъде мога да видя, кои са по-големите акционери в Неохим АД?! Доскоро имаше някъкво инфо в investor.bg, но сега с този нов интерфейс май това липсва или поне аз не мога да се ориентирам още! Благодаря предварително! ;-)
                              От последния отчет,ако не те мързи да го потърсиш
                              Към 30 юни 2008 г. разпределението на акционерния капитал на дружеството е както следва:
                              • Еко тех ООД - 27.42 %
                              • Евро ферт АД - 23.82 %
                              • Karifert International, Ливан - 17.16 %
                              • Agrofer International Establishment, Лихтенщайн - 7.68 %
                              • Златен лев холдинг АД - 1.95 %
                              • Неохим АД (обратно изкупени акции) - 1.43 %
                              • Други - 17.11 %

Коментар

• Колеги, може ли някой да ми каже откъде мога да видя, кои са по-големите акционери в Неохим АД?! Доскоро имаше някъкво инфо в investor.bg, но сега с този нов интерфейс май това липсва или поне аз не мога да се ориентирам още! Благодаря предварително! ;-)

Коментар

Working...
                                X