IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
    Първоначално изпратено от маркиз дьо Карабас
    Първоначално изпратено от Nikola
    И сега какво следва?
    ПП: Вече имам няколко акции тук, но се надявам да купя и по-евтино до нова година.
    и аз така се надявам, а дори все още нямам нито една акция. :shock:
    аз успях да врътна малко от 70 на 82

ма засега и аз не купувам

може да се изкуша на около 65 кинта
    на 65 не ми е интригуващо, риск може да пИчели, може и да губи :shock

Коментар

• Първоначално изпратено от маркиз дьо Карабас
      И сега какво следва?
      ПП: Вече имам няколко акции тук, но се надявам да купя и по-евтино до нова година.
      аз успях да врътна малко от 70 на 82

ма засега и аз не купувам

може да се изкуша на около 65 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        И сега какво следва?

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
          Първоначално изпратено от Marti
          Zvannahme i pitahme, cena na torba v momenta 41.5 !
          Zemedelcite 6te falirat pri takiwa ceni. Imame i spad w cenata na zemedelstkata produkciq.
          Ей, не ти омръзна да плещиш глупости.
          Виж, чу ли ме добре, виж, какви глупости пишеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
            Първоначално изпратено от Marti
            Zemedelcite 6te falirat pri takiwa ceni. Imame i spad w cenata na zemedelstkata produkciq.
            Dokato gi subsidirat niama kak da falirat ...izviniavai no kude vidia spad v cenata na zamedelskata produkzia v sravnenie s 2007 cenite sa dosta po visoki

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                И сега какво следва?

Коментар

• Zvannahme i pitahme, cena na torba v momenta 41.5 !

Коментар

• Do kolkoto e izvestno cenata na torba e povishena ot 30 do nad 40 lv. Ako ima nqkoi zapoznat s tochnata cena da spodeli !

Коментар

• A za poslednite tri meseca obshto znaesh li kolko e ?

Коментар

• май доста инвеститори се усетиха,че и това тримесечие ще има печалба
                        какво ще следва от тук нататък обаче?За сега цената на тора е с около 6% повишение,което не може да компенсира повишението на цената на газа,още повече че в ЕС цената пада

Коментар

• Спад в нетната печалба - както си е било винаги. Ами именно де, в цената вече е калкулирана този спад на нетната печалба, не мислиш ли. Аз съм нов по тоя позиция, обаче ми се струва доста добра и перспективна. Като за начало ниско Р/Е, добри ROE и ROA. А добрите неща май не спират дотука...
                          Това не го коментираме момчета. Тази година работиха на предела на възможностите си за три тримесечия. Това, което коментираме обаче е че за разлика от вас аз очаквам спад в нетанта печалба до края на годината (както си е било винаги), като през този период се надявам да купя някоя и друга акция.

Коментар

• Извинявай, ако съм те засегнал не ми е било това целта. Просто ти показах какво става с нетната печалба през последните години. Аз поне не виждам причина това да не се повтори и отново. И да. Смятам, че ще заврърши годината, ако не под печалбата на полугодието то поне на тези нива.

Коментар

• Ти за първи път ли следиш НЕОХИМ???
                              Ах???

ти досега в продължение на миналите 5-6 години... айде пък и да не коментираме в миналите 10-15, даже и в годините когато не е било публично дружество....Знаеш ли колко дълги са били капиталните ремонти и Точно как това се отразявало на печалбата??? Ах???
                              знаеш ли къде са били пазарите на Неохим за последните 10 год. и от къде са новите и благодарение на какво са??? Ах???
                              Знаеш ли че има доста поръчки които Неохим изпълнява и на други заводи защото и те не могат да смогнат тази година???

Ей Пич!!! Аз имам акции тук от 97 година...

уважавам мненията ти ... ама не бъди толкова агресивен!!!

Първоначално изпратено от Shemata
                              В какъв смисъл очакваш спад на нетната печалба???

Да завърши годината с по-малко от 40 млн лв печалба??? По-малко от колкото има само за първото полугодие ли??? Това ли имаш впредвид???

Това не го коментираме момчета. Тази година работиха на предела на възможностите си за три тримесечия. Това, което коментираме обаче е че за разлика от вас аз очаквам спад в нетанта печалба до края на годината (както си е било винаги), като през този период се надявам да купя някоя и друга акция.
                              Ти за първи път тази година ли отваряш отчет на Неохим? Забележи какво става с нетната печалба в периода 2Q - 4Q за 2006 и 2007 година. Въпреки силната година, която имаха очаквам тази тенденция да се повтори отново.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Разбира се че 3Q 2008 ще е по-добър от 3Q 2007. Слоред мен по-важното, е да ли ще е по-добър от 2Q 2008 (EBITDA и нетна печалба)? Ще изчакаме и ще видим.

Каквото и да покажат според мен Неохим АД си остава много добра инвестиция.

Коментар

Working...
                                X