If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Koй всезнаещ продава ? Имаме почти 20 лв печалба на акция !!! Завода само за желязо струва повече от останалото
Отгоре на всичко продава, като абориген
Заради тъпата държава - прив. търг!!!!
Глупендерите сега се сетиха да разпродават.... спаха на 100 лв/а., и сега е момента!
Шибаните администратори!
Нямам акци на неохим! И как да купя в такава конюнктура?!
Toчно не продадоха на 100 или 90 , а сега толкоз може.
Иначе ще има наддаване и цената ще е по-голяма от първоначалната и залагам че Химимпорт ще ги вземат, другите просто си правят криви сметки.
8,43 -ей това е цената -така че може още надолу да люсне.
Коментар
Anton Chigurh
Момчета, логично е някой да разпродаде, когато същия актив се котира на топлкова по-ниски цени на се пе те то.
Продавачите просто се хеджират за риска от това, когато ги вземе да си кешира арбитража на пазар. Логично е. Рейщота и EPS-и не важат при такава ситуация.
Koй всезнаещ продава ? Имаме почти 20 лв печалба на акция !!!
Завода само за желязо струва повече от останалото
Отгоре на всичко продава, като абориген
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Айъ
Че те от 1 април цените на газа нямаше ли да падат? Иначе интересна държавна политика. Някои предлагат да се намеси на пазара като купува акции. Тя обаче продава акции
Ами едно по едно. Първо трябваше да кенселират увеличението. :wink:
Че те от 1 април цените на газа нямаше ли да падат? Иначе интересна държавна политика. Някои предлагат да се намеси на пазара като купува акции. Тя обаче продава акции
Коментар
Anton Chigurh
Добри новини за инвестиралите в Неохим. Очакваното увеличение на цените на газа няма да се състои. Цените остават от 31.12.2008.
Латинския е въпрос на култура. Иначе връзката с Неохим е сегашния му борсов код - 3NB. Просто игра на думи полки, която подтиква инвеститорите да са много внимателни с инвестициите си. :wink:
надценил съм те
ти просто си нямаш друга работа и колко ли време ти е отнело да припаснеш борсовия код към някоя си думичка , като този път си я открил на латински
Полки не бъди толкова докачлив де. Да съм казал. че аз знам латински? Както казах само интелигентните хора го изпозват.
Всички знаем че ти си top of the top на абсолютно всичко във форума. От коли, през акции и домашна техника та до бой. Извинявай, ако си се почуствал засегнат. Не съм целял това.
аз съм прагматичен човек - умрели езици не ползвам
ти си интелегентна пантера на поп фолка използваща латински за парвенющина
Латинския е въпрос на култура. Иначе връзката с Неохим е сегашния му борсов код - 3NB. Просто игра на думи полки, която подтиква инвеститорите да са много внимателни с инвестициите си. :wink:
надценил съм те
ти просто си нямаш друга работа и колко ли време ти е отнело да припаснеш борсовия код към някоя си думичка , като този път си я открил на латински
Полки не бъди толкова докачлив де. Да съм казал. че аз знам латински? Както казах само интелигентните хора го изпозват.
Всички знаем че ти си top of the top на абсолютно всичко във форума. От коли, през акции и домашна техника та до бой. Извинявай, ако си се почуствал засегнат. Не съм целял това.
Коментар