If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С днешните изпълнения имам чувство, че може да балонираме. Все пак 100% ръст за година, не е малко... Не е препоръка
Мда - дабъл за година(по-точно 87,3% ръст) до 53лв/бр си е впечатляващо !!!!
Сега очаквам двойно по-нисък ръст - ок 50% , но не са изключени и изненади за нови върхове с онова несекващо ВЛИВАНЕ на ЛИКВИДНОСТ , но както се пее в песента - лет си ,лет си ....
Наздраве и успешна НОВА 2014г.
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Разбира се ..
Ако бяхме нормална борса , щяме да гониме и 64 ...
Но сега ,като оптимистите купят и ще почне едно чакане и надхитряне за 5 стотинки.... ,ако се появи още някой процент за търговия.... ,тогава ще стане жежко...
Браво Монти, добра прогноза!
Не мислиш ли, че днешната новина би добавила още някой % в следващите сесии и отиване на цената до към 60 лв?
Не е препоръка!
Разбира се ..
Ако бяхме нормална борса , щяме да гониме и 64 ...
Но сега ,като оптимистите купят и ще почне едно чакане и надхитряне за 5 стотинки.... ,ако се появи още някой процент за търговия.... ,тогава ще стане жежко...
Излезнаха 20 %...
Сърце не даде да не я затворя над 47 лв...
Правиш таргета и затваряш...
Алчността ,не винаги е добър съветник...
При Енерго Про Продажби ... ги разкарах над 16 и не сбърках.... на Мрежите около 170 лв...
Това беше равновесното на двете акции...
Браво Монти!
Не мислиш ли, че днешната новина би добавила още някой % в следващите сесии и отиване на цената до към 60 лв?
Не е препоръка!
Друго си е да си форумна врачка .... Току виж някоай ти повярва...
Имаме ударен първи стоп.... 39 ...
Чакаме втория на 39 ,5- 39 80 лв.. .... А за тези пет процента ,няма дим без огън...
Та и аз чакам включване....
Не е препоръка....
Излезнаха 20 %...
Сърце не даде да не я затворя над 47 лв...
Правиш таргета и затваряш...
Алчността ,не винаги е добър съветник...
При Енерго Про Продажби ... ги разкарах над 16 и не сбърках.... на Мрежите около 170 лв...
Това беше равновесното на двете акции...
The International Petroleum Investment Company (IPIC) of Abu Dhabi owns 64% of the company, the remaining 36% is owned by OMV, the leading energy group in the European growth belt.
Пак араби...Някакъв фонд от Абу Даби не беше ли в КОРП?
Ако наистина Форуком са продали,дали цялата дандания няма връзка с Хр. Бисеров?
А дали не са собствените акции на Неохим?Те са най-близко до 2.7%
според мен най важно е каква би трябвало да е пазарната оценка на акцията. Преди да влезнат "Borealis" аз бях готов да продавам на 50, кинта(БГ дисконт). Самият факт, че покупната цена е 65, показва за мен добър потенцял.. Само за майтап - оценката на виетнамският NEOH е P/B = 1,7 при P/E~ 7
Коментар