IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, търся за колко лв. на акция онези чужденци са взели дял от Неохим.
    Някой има ли инфото?

Коментар

• ЧНГ

Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
      С днешните изпълнения имам чувство, че може да балонираме. Все пак 100% ръст за година, не е малко... Не е препоръка
      Мда - дабъл за година(по-точно 87,3% ръст) до 53лв/бр си е впечатляващо !!!!
      Сега очаквам двойно по-нисък ръст - ок 50% , но не са изключени и изненади за нови върхове с онова несекващо ВЛИВАНЕ на ЛИКВИДНОСТ , но както се пее в песента - лет си ,лет си ....
      Наздраве и успешна НОВА 2014г.
      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• С днешните изпълнения имам чувство, че може да балонираме. Все пак 100% ръст за година, не е малко... Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Разбира се ..
          Ако бяхме нормална борса , щяме да гониме и 64 ...
          Но сега ,като оптимистите купят и ще почне едно чакане и надхитряне за 5 стотинки.... ,ако се появи още някой процент за търговия.... ,тогава ще стане жежко...
          Аз ще мисля за продажба догодина.............

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Браво Монти, добра прогноза!
            Не мислиш ли, че днешната новина би добавила още някой % в следващите сесии и отиване на цената до към 60 лв?
            Не е препоръка!
            Разбира се ..
            Ако бяхме нормална борса , щяме да гониме и 64 ...
            Но сега ,като оптимистите купят и ще почне едно чакане и надхитряне за 5 стотинки.... ,ако се появи още някой процент за търговия.... ,тогава ще стане жежко...

Коментар

Излезнаха 20 %...
              Сърце не даде да не я затворя над 47 лв...
              Правиш таргета и затваряш...
              Алчността ,не винаги е добър съветник...
              При Енерго Про Продажби ... ги разкарах над 16 и не сбърках.... на Мрежите около 170 лв...
              Това беше равновесното на двете акции...
              Браво Монти!
              Не мислиш ли, че днешната новина би добавила още някой % в следващите сесии и отиване на цената до към 60 лв?
              Не е препоръка!
              Last edited by polax; 27.12.2013, 22:01.

Коментар

Друго си е да си форумна врачка .... Току виж някоай ти повярва...
                Имаме ударен първи стоп.... 39 ...
                Чакаме втория на 39 ,5- 39 80 лв.. ....
                А за тези пет процента ,няма дим без огън...
                Та и аз чакам включване....
                Не е препоръка....
                Излезнаха 20 %...
                Сърце не даде да не я затворя над 47 лв...
                Правиш таргета и затваряш...
                Алчността ,не винаги е добър съветник...
                При Енерго Про Продажби ... ги разкарах над 16 и не сбърках.... на Мрежите около 170 лв...
                Това беше равновесното на двете акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  тук някои хора чакаха цени под 35 лв.
                  мечтите са безплатни, но от пропусната полза повече боли отколкото да инвестираш и да загубиш, защото ако инвестираш и загубиш поне ще си опитал.
                  домоуправител

Коментар

• тук някои хора чакаха цени под 35 лв.

Коментар

• Според мен тук цена под 100 лв е подарък

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
                        Еххх, защо няма къси...

ами ти тук щеше яко да загазиш... става вапрос за 20% от капитала!!

Коментар

• The International Petroleum Investment Company (IPIC) of Abu Dhabi owns 64% of the company, the remaining 36% is owned by OMV, the leading energy group in the European growth belt.
                          Пак араби...Някакъв фонд от Абу Даби не беше ли в КОРП?
                          Ако наистина Форуком са продали,дали цялата дандания няма връзка с Хр. Бисеров?
                          А дали не са собствените акции на Неохим?Те са най-близко до 2.7%
                          Last edited by kaputov; 27.12.2013, 15:08.

Коментар

• според мен най важно е каква би трябвало да е пазарната оценка на акцията. Преди да влезнат "Borealis" аз бях готов да продавам на 50, кинта(БГ дисконт). Самият факт, че покупната цена е 65, показва за мен добър потенцял.. Само за майтап - оценката на виетнамският NEOH е P/B = 1,7 при P/E~ 7

http://ezsearch.fpts.com.vn/Services...lt2.aspx?s=243

http://stoxplus.com/stoxpage/stoxpag...ID=3&dMenuID=2

що се отнася до цената на газта, само може да пада в БГ. Оперативната печалба на LNG - терминалите е 30%!!!!

Коментар

• Еххх, защо няма къси...

Коментар

• едните са каролина делта инвестмънтс българия - 11 696 акции, а за другите бих заложил на Форуком АД

Коментар

Working...
                                X