Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Супер, дано си прав. да видим и дали ще е символичен
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеДивидент ще има, вижте поканата...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от top
Груецо,
първо, твоите басове са пълен майтап,
второ, осирането на форума дойде от твоите безсмислени мнения, в което обиждаш останалите участници.
Трето, доказан лъжец си,
Четвърто, алтерко нямам.
Пето, друг ник не използвам Шесто, вероятно ще ми изтрият това мнение, но да ти кажа едно - много си тъп!
За такива като теб важи максимата (вероятно не сте я чували във Варна, не е разпространена сред малцинствените групи) - досега само родителите ти знаеха колко си "интелигентен", чрез форума на Инвестор "интелигентността" ти стана достояние на целия свят. Наистина съжалявам, че форумът е анонимен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Има само препис-извлечение от заседанието и е свързано с приемането на дневния ред за ОСА. Материалите за ОСА - след като мине вписването...
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Отвори и материалите от СД...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Бих се изненадал /приятно/ ако предложат дивидент. Аз разчетох търговията така - спада до 32 лева породен от по-слабите пподажби, от 32 до днешни нива заради липса на дивидент. Но вероятно съм сбъркал, знае ли човек...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеПредвижда се ОСА на 29 юни 2021г. от 14 часа, като поканата очаква вписване в ТР.
[ATTACH=CONFIG]n3758448[/ATTACH]Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеПредвижда се ОСА на 29 юни 2021г. от 14 часа, като поканата очаква вписване в ТР.
[ATTACH=CONFIG]n3758448[/ATTACH]
Отвори и материалите от СД...
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеАко не друго, поне не съм сама маймуна на клона да осреднявамКва борса кви пет лева като Груйката ви е казал - сел ин мей & гоу ъуей - Пък и избори след месеца два ...и световно по футбол. Леле како ...
А по това време и планов ремонт за милионки
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев
И това го казвам многоников top трол? Та ти си основната причина за осирането на форума -удивен съм как не са те баннали с този профил и още те търпят - арогантността ти е сравнима само с тази на Пешо Млекото, който се правеше на трейдър, преди пак да подкара таксито, каквато явно е и твоята професия!
П.С. Нарочно ви оставих да си веете коня в Хатлтурко и разни други балоняци на чичаци, но щом искате тролене, нямам никакъв проблем да го правя. И за разлика от многониковите Top тролове, които нямат top-ки дори за един бас, моите постове винаги ще са в ироничен стил, с "вашите" лафчета. Айде, че имам работа
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top
Груецо,
първо, твоите басове са пълен майтап,
второ, осирането на форума дойде от твоите безсмислени мнения, в което обиждаш останалите участници.
Трето, доказан лъжец си,
Четвърто, алтерко нямам.
Пето, друг ник не използвам Шесто, вероятно ще ми изтрият това мнение, но да ти кажа едно - много си тъп!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар