IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Засега единствената елха която е в ход, е в Балонерко
    Втората елха която ще почне е Агрия

Разликата между теб и мен е,че аз ги рисувам, ти ги преживяваш

ХИМ ската май е пред завършване..
    Ама кво ти пука, то демото за демото само нета плащаш или мама го плаща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Рисуват ги по чуждте позиции, пък те се случват по тяхните
      Засега единствената елха която е в ход, е в Балонерко
      Втората елха която ще почне е Агрия

Разликата между теб и мен е,че аз ги рисувам, ти ги преживяваш

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Или рисуват елхи..
        Рисуват ги по чуждте позиции, пък те се случват по тяхните

Коментар

Ясно ,в Балонерко си ял елхата
          Що бе, що точно там..
          Може във фундаменталния Хим или пък зрънчо..
          Варианти с елхи много.

Коментар

• Нали помните какво стана след интервюто на Стефан Димитров през Декември, дето мрънкаше колко им било трудно?!
            Да ви припомня - печалба: 50 милона и пари по банкови сметки: 71 милиона!!!
            Нали се сещате Q1 как ще са нещата

Коментар

Или рисуват елхи..
              Ясно ,в Балонерко си ял елхата

Коментар

Ти нямаш никакви планове да купуваш,нито да продаваш тук.Нито пък имаш пари да го правиш.Просто злорадстваш,щото си яко вътрешна гума някъде където съм писал ,че така ще стане и сега те е много яд че си вътре .Личи си от 1000км Това е цялата схема

Винаги е било така ,едни правят пари,докато други лапат мухи
                Или рисуват елхи..

Коментар

Цък,
                  На тези нива не искам да влизам. Според мен фундамента няма значение тук, акцията си е циклична и макар и супер предпоставки, като цени на торове и минимална конкуренция, мисля, че вътрешни фактори ще обуславят липсата на възходящо движение от тук нататък.
                  Ноо, не ми пречи да пояздя Кончето отново, ако почне да подскача.
                  Ти нямаш никакви планове да купуваш,нито да продаваш тук.Нито пък имаш пари да го правиш.Просто злорадстваш,щото си яко вътрешна гума някъде където съм писал ,че така ще стане и сега те е много яд че си вътре .Личи си от 1000км Това е цялата схема

Винаги е било така ,едни правят пари,докато други лапат мухи

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Е значи все пак имаш интерес да я видиш по-евтина, което може би влияе на възприятията и на споделените мнения

Не че е срамно или грешно, при всички е така и във всяка една тема е така.
                    Естествено! Именно поради вижданията ми излязох. Пък дали е правилно или грешно ще разберем.

Коментар

Е значи все пак имаш интерес да я видиш по-евтина, което може би влияе на възприятията и на споделените мнения

Не че е срамно или грешно, при всички е така и във всяка една тема е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Eee закъснялите на Димитровградската гара може би искат да видят отново P/E 2, но и 2.25 не е чак толкова раздуто,

Съгласен съм обаче за обема. Толкова нелепо плитко е пазарчето, че на цената на един нов лек автомобил капитализацията на един от малкото функциониращи торови заводи на Балканите пада с 15%. Тъпичко, но факт...
                        Цък,
                        На тези нива не искам да влизам. Според мен фундамента няма значение тук, акцията си е циклична и макар и супер предпоставки, като цени на торове и минимална конкуренция, мисля, че вътрешни фактори ще обуславят липсата на възходящо движение от тук нататък.

Коментар

Вчера падна само до 45 с обем, да видим днес 40 ще чукне ли?
                          Eee закъснялите на Димитровградската гара може би искат да видят отново P/E 2, но и 2.25 не е чак толкова раздуто,

Съгласен съм обаче за обема. Толкова нелепо плитко е пазарчето, че на цената на един нов лек автомобил капитализацията на един от малкото функциониращи торови заводи на Балканите пада с 15%. Тъпичко, но факт...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

2016 като имаха 30 милиона печалба, сигурно погрешка са показали истинските резултати пак. И сигурно онези пъти последните години когато разпределят дивиденти на миноритарите е било щото герб не са били на власт. абе на всички е ясно че масоните и илюминатите са виновни
                            Тук на всички е ясно кой стои на входа и на изхода като търговия... и какво се случва...и как и кой набалбука чуждестраният голям инвеститор който от години иска да си ходи...но като цяло друга гледна точка винаги е от полза..а масоните в бг мисля са интересна порода... познавам професор Ведер. Лично чиито дядо е основал масонството в България... дълги години работих с него и имам някакви бегли впечатление от разказите му..

Коментар

Къде е този обем,че не се вижда нещо?
                              С твоето детско акунтче ,може и така да ти се струва,но обем НЯМАШЕ

Техническата картина продължава да е булиш.Просто ликвидноста тук е малка.Нека има корекции,те са стъпалото за горните етажи !

При обратния случай,без корекции ,видяхме какво стана в Балонерко и сега в Агро балонерко,помпа -помпа и после ПУК Тук е различна схемата,но рибите като горната нямат идея къде се намират

https://tvc-invdn-com.investing.com/...c3c31db038.png

Всичко над 1000 броя при тази акция е обем.
                              Виж назад дневната търговия и миналите бройки.

Коментар

Вчера падна само до 45 с обем, да видим днес 40 ще чукне ли?
                                Къде е този обем,че не се вижда нещо?
                                С твоето детско акунтче ,може и така да ти се струва,но обем НЯМАШЕ

Техническата картина продължава да е булиш.Просто ликвидноста тук е малка.Нека има корекции,те са стъпалото за горните етажи !

При обратния случай,без корекции ,видяхме какво стана в Балонерко и сега в Агро балонерко,помпа -помпа и после ПУК Тук е различна схемата,но рибите като горната нямат идея къде се намират

https://tvc-invdn-com.investing.com/...c3c31db038.png

Коментар

Working...
                                X