38 мил данък за Конкорчо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеТук някой реши, че имаш шанс този данък върху свръхпечалбата да се случи... По груби сметки едни към 20 млн. излизат по предложената формула.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Не вярвам тази предизборна пропаганда да проработи.... новото правителство след месец ще отмени тези тъпотии... тия служебните не знаят на кой свят са.... а като се замисля, данъчни закони без парламент май не могат да се пипат?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеТук някой реши, че имаш шанс този данък върху свръхпечалбата да се случи... По груби сметки едни към 20 млн. излизат по предложената формула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнениеПопитах единствено
Анализите ти не се получиха,спада в цената не се получи и логически идва въпроса,защо тогава продължаваш да се излагаш ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеА сега,един гол х**
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнениеАз съм притеснен
И не мога да разбера мотивите ти , хем нямаш акции,хем от 8 месеца плюеш .И забележи цената оттогава даже е и по-висока (38->41) .Видяхме ,че анализите ти грам нищо не струват (грешната ти прогноза за загуба за тримесечието) ,избяга от бас с Марадона,който щеше да загубиш, именно за това и пак продължаваш
Чудя се каква ти е целта?
Просто си някъв злобен нещастник или искаш да купиш по-евтино? Ако е второто, изхаби вече 8 месеца за плюене,пък цената е по-висока,значи нещо някъде много бъркаш.Тая енергия да я беше вкарал в нещо положително,маса пари щеше да направиш.А сега,един гол х**Last edited by petrg5s; 09.03.2023, 08:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз съм притеснен, че сега Нео работи само за да си изпълнява задълженията по договора с Булгаргаз и нищо не остава в касата от продажбите и в края на април ще имаме не много добри новини.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Добро утро,на всички акционери.Има ли възможност да се види потреблението на газ на неохим за месец февруари.Да не се окаже,че са работили повече време през февруари, просто забавяне на съобщението за възобновябане на работата.Знаем историята от лятото със съкращенията в завода,а се оказа освободени 70 работника с временни договори.Ако направят 10 мил, печалба първото тримесечие и предстоящия дивидент ,ще натегнат пружината тук.Просто мисли,без препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЕвала пич, честита баба Марта да си здрав и повече хора да има като теб да пишат истината във форума!
Ако дойде в дрона да ти ги наприказва същите глупости,ще се обърнеш на 180 градуса
Знаем ти номерцата Скот
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
Агрополихим не са тема на форума, а и няма какво да ги мислим, ясно е че са от друга лига и се справят добреДоколкото си спомням от Капитал топ 100 за 2021 бяха със около 150млн печалба
Освен ако не решат в един момент да направят нещо общо с Нео - тогава ще стане интересно и хартиите може би ще придобият друг облик, но това ми се струва в сферата на научната фантастика))
В момента според мен е важно Нео да закрепят положението в следващите месеци, за да не се изпразва много касата - да не се чупят, да продават дори на себестойност или малко под и да покриват оперативните разходи. Аз лично имам недобро усещане за 1во, 2ро и 3то тримесечие и следя цените на торовете и на газа, което е индикатор за положението.
Имам познати земеделци, които ми казаха, че на пазара вече има руски нитрат на цена под 900 лв/т, което според мен е 100+ лв под себестойността на Нео (газ, ток, фиксирани и заплати). Същевременно газа в Европа е 45 евро, а тук е над 60.
Не е препоръка! Всеки си има виждане за нещата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнениеЯвно е важно да се случи както на "освободител", така и на приватизатор.
И географията помага, де
Ако не беше натрупващата се сярна киселина от Пирдоп, Агрополихим щеше да последва съдбата на Старозагорския торов завод.
Късмет е, че попадна в ръцете на търсещи новото, и инвестиращи хора.
Разширяването на терминала е добра новина(опция при скъп нефт и евтин ТТФ) За оптимално натоварване на Нео са достатъчни 800 т. на денонощие - една композиция на 3 дни.Доколкото си спомням от Капитал топ 100 за 2021 бяха със около 150млн печалба
Освен ако не решат в един момент да направят нещо общо с Нео - тогава ще стане интересно и хартиите може би ще придобият друг облик, но това ми се струва в сферата на научната фантастика))
В момента според мен е важно Нео да закрепят положението в следващите месеци, за да не се изпразва много касата - да не се чупят, да продават дори на себестойност или малко под и да покриват оперативните разходи. Аз лично имам недобро усещане за 1во, 2ро и 3то тримесечие и следя цените на торовете и на газа, което е индикатор за положението.
Имам познати земеделци, които ми казаха, че на пазара вече има руски нитрат на цена под 900 лв/т, което според мен е 100+ лв под себестойността на Нео (газ, ток, фиксирани и заплати). Същевременно газа в Европа е 45 евро, а тук е над 60.
Не е препоръка! Всеки си има виждане за нещата
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар