За тази година очакват ли се дивиденти??...или става ясно в последния момент?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
То че подем няма е ясно за съжаление, но дали трябва да е така??
И последното тримесечие - пореден отличен отчет с по-висока печалба и приходи.
Това е дружеството с най-добри показатели и с най-добър темп на нарастване на печалбата от тези в Софикс-а, не само това тримесечие, но и за миналата година, както се очертава и през тази ще е най-добро!
Коментар
-
Ето и един забавен коментар от вчера
Положително влияние за SOFIX окзаха и книжата на Неохим, които през последните няколко дни търпят истински подем след обявените добри консолидирани резултати на димитровградския торов завод. Днес акциите на публичната компания се покачиха с 0.72% до нивото от 40.61 лв. за бр, като оборотът по позицията възлезе на едва 62 акции.
НИКОЛАЙ ТАНЕВ, finance.news.bg
Ето на това му се вика ИСТИНСКИ ПОДЕММНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Що така бе Миме Според доверени "анализатори" 100 лв. до края на седмицата (даже още утре нали е 24.Май ) при това ако пазара се запази мечи
Ако оставим майтапа на страна от анализатори май ще се превърнем в аналЛизатори
Майтап бе Миме! Купувай и да не ти мигне окотоМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Смърфи, благодаря за информацията
Разпределението на капитала (спопред q1 -2006) e:
Евро ферт АД, гр.Димитровград 49.17 %
Karifert International, Ливан 16.07%
Agrofer International Establishment, Лихтенщайн 7.68 %
Албена инвест холдинг АД 6.38 %
Неохим АД (обратно изкупени акции) 0.86 %
Други 19.84 %
мисля да ги задържа поне още 1 год, за да се насладя и на новата годишна печалба. Според мен е много е вероятно 20-30 дни преди или след всеки отчет акцията да нараства с около 2 лв. Трейдъра обича т.нар. риск
Коментар
Коментар