If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен цената за 2008 ще е 130-140 лв.
Не е препоръка.
а според мен до няколко седмици,още преди Нова година цената ще стигне отново 104
Не представлява препоръка за покупко-продажби на ценни книжа на дружеството!
Според мен цената за 2008 ще е 130-140 лв.
Не е препоръка.
ами то profix предвиди серизния ръст
като се вземат на предвид и фактите, даже според мен е ще е по-добре
не е препоръка или съвет за покупко-продажба на акции!!!
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Да, грешката е моя.
Май, съм си мислела за азотно-торовия край Стара Загора, който вече не работи и така..."Агрия" наистина се занимава само с ПРЗ - основно пестициди и с никакви торове.
"Агрия - Пловдив" мисля че се занимават основно с производство на препарати за растителна защита - инсектициди, пестициди и фунгициди. За синтетични торове не съм чувал/чел нищо.
Прав си-не произвежда торове,а само средтва за растителна защита!
"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
"Агрия - Пловдив" мисля че се занимават основно с производство на препарати за растителна защита - инсектициди, пестициди и фунгициди. За синтетични торове не съм чувал/чел нищо.
Не си спомням и затова ще попитам - каква е разликата в продуктовата гама на Неохим и Агрия?Има ли някакво сегментиране?
Предполагам че, съни(тя) има напредвид следното:
"Корн-К" АД (част от Агрия Груп Холдинг АД) - Дейност:
Основен предмет на дейност на дружеството е търговията с горива и моторни масла, препарати за растителна защита, торове (САС, ТСФ), семена, както и търговия със зърно и зърнени производни – хлебна пшеница, маслодаен слънчоглед, царевица, рапица.
Коментар