IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitegrad
    абе, що не вземат да видят www.neochim.bg
    да вземат да попитат за завода нещо
    и да видят как яко произвежда и продава в момента, с над 30% повече отколкото преди с новата производствена линия, новия цех,новото хранилище и турбогенераторната централа дето произвежда вече 1/3 необходимия на завода ток....

не е препоръка за нищо,освен за редовно усмихване !!!
    брей,хора,ама вие сте били прави бе, брей що неща са подобрили тая компания.
    може наистина да се види на сайта им
    ох,чакай да си гоня мишките аз,че вече се наядох с тлъстия плъх,ама сега идва ред и на някое младо мишле за десерт
    не ви препоръчвам да правите никакви неща,вече и аз се вредих хубаво на евтиния за мен специално и имам акции!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitegrad
      ама като гледам как големите,крупните земеделци сеят тази година ,как купуват тор като луди в момента, а и след Нова година повечето от тях, и как скочи цената на хляба ако не се лъжа вече 2 пъти... дали ще спрат хората да ядат хляб? а хляба дали не става от жито? а житото отчасти от тора? май че да,нали
      а и какви инвестиции има в земеделието....
      а и подобренията в завода,а за износа да не говорим,просто за 4-то тримесечие не мога да прогнозирам рекордния скок на печалбата, само като гледам какво става с продажбите,лично аз съм яко впечатлен,който иска да види за какво става въпрос, да посети завода или да се обади на някои да пита какво става там
      ще има да пишат вестниците според мен след Нова година същите тия дето нарочно написаха колко била намаляла печалбата ,без да напишат нищо за МОДЕРНИЗАЦИЯТА НА ЗАВОДА И ПОВИШЕНИЯ КАПАЦИТЕТ И УВЕЛИЧЕНИТЕ ПРОДАЖБИ!!!
      айде да не казвам всичко,че ще ме заболи ръката от писане...
      все пак си всеки си има поне малко мозък в главата,да си го използва както намери за добре
      НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!
      добре го каза Митеград,ама можеше и по-добре
      не е препоръка де!!!
      Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• абе сигурно има,ама дали ще каже,ще видим

Коментар

• кажи сега Трейдъра какво точно имаш предвид под този твой цитат "Прави разлика между показана и скрита печалба !
            Бъди сигурен че втората е голяма." ?
            я ни светни ако обичаш?
            а какво знаеш за ония 34000 акции купени наскоро на цени на стигащи 76.70 ,ако бъркам кажи,ама то може да се види в "Сделки" на 11-ти този месец,нали така беше,ако нещо бъркам поправете ме?
            не е препоръка отново за нищо!!!

Коментар

• тоя Генчо ще ме побърка от смях колко много е запознат

Коментар

• мерси за похвалата на ника ми,Генчо
                Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• ...eee Ned ама така не честно... ...първо беше "съвсем скоро"...после "до края на годината"...след туй "след Януари"...сега стана " до Май месец"...е ние спекулантите какво ще ядем през туй време...шегувам се... не се шашкай...гледам да опонирам конструктивно и се радвам , че се получава дискусия , аз с вътрешна информация не разполагам и разчитам само на общодостъпни източници...и не мога да разбера това защо така те дразни...а се обръщам само към теб, защото nick-а ти звучи най-нормално

Коментар

• КОЛКО ВИКАШ НЕД, 130 ЛИ?
                    ех,че ще е хубаво ако стане
                    а защо и не и малко повече, все пак си обичам БГ компаниите и най вече България!!!
                    все пак всички живеем тук,нали ?!
                    не е препоръка от мен!
                    да си вземат сами хората решенията за всичко, дори и къде да ходят на почивка за Нова година

Коментар

• Генчо, не се срамувай бе момче,къде викаш съм обещал нещо???
                      май че няма такъв филм, я ми го постни да си го видя,ама май нищо на никого не съм обещавал,освен на мацето днес да и продам ако иска след Януари на 130.
                      след най-силните месеци на Неохим сега и до Май месец ще видим какво ще стане
                      не е препоръка както и всички други мой мнения!!!
                      НЯКАДЕ ГЕЧНО ДА СЪМ ОБЕЩАВАЛ НЕЩО? ЦИТИРАЙ ДА ГО ВИДИМ

Коментар

• ама като гледам как големите,крупните земеделци сеят тази година ,как купуват тор като луди в момента, а и след Нова година повечето от тях, и как скочи цената на хляба ако не се лъжа вече 2 пъти... дали ще спрат хората да ядат хляб? а хляба дали не става от жито? а житото отчасти от тора? май че да,нали
                        а и какви инвестиции има в земеделието....
                        а и подобренията в завода,а за износа да не говорим,просто за 4-то тримесечие не мога да прогнозирам рекордния скок на печалбата, само като гледам какво става с продажбите,лично аз съм яко впечатлен,който иска да види за какво става въпрос, да посети завода или да се обади на някои да пита какво става там
                        ще има да пишат вестниците според мен след Нова година същите тия дето нарочно написаха колко била намаляла печалбата ,без да напишат нищо за МОДЕРНИЗАЦИЯТА НА ЗАВОДА И ПОВИШЕНИЯ КАПАЦИТЕТ И УВЕЛИЧЕНИТЕ ПРОДАЖБИ!!!
                        айде да не казвам всичко,че ще ме заболи ръката от писане...
                        все пак си всеки си има поне малко мозък в главата,да си го използва както намери за добре
                        НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho
                          Неохим печели ПРОЦЕНТИ от продажната цена на тора каквато и да е тя и колкото е по-висока толкова по-добре, защото 3% на 100 лева са 3 лева, а 3% на 1000 лева са 30 лева. От това по-елементарно не може да се обесни и ако не си разбрал отиди при майка си и се гушни в нея.

...ама разбира се , че е точно така...ха ха ха... то си личи по финансовите резултати:

цитат от междинния доклад за дейността:

КОНСОЛИДИРАНИ ДАННИ:

30.9.2005 - Нетна печалба от дейноста:11 056 хил.лв.
                          30.9.2006 - Нетна печалба от дейноста:2 623 хил.лв.
                          30.9.2007 - Нетна печалба от дейноста:1 527 хил.лв.

...пък и има други положителни новини в този дух...от 01.10.2007 Цената на газа е с 9.21% по-висока...за 2008 г се предвижда увеличение с 7.95 % на всяко тримесечие...ехе какви печалби ще падат аааа...супер , супер...
                          Прави разлика между показана и скрита печалба !
                          Бъди сигурен че втората е голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
                            ...при тия инвестиции сега ще видиш рекордна печалба за края на 4тото тримесечие,, дон' т уори май бой, и ще ти засече елката,щото няма да можеш да си я сметнеш!
                            а за първото на 2008 пък ще има скок над 25% според мен,лично мнение
                            ...ама Ned ...обещаваш ли?...Защото беше обещал съвсем друга цена на акцията за края на годината...така не е честно...я си представи , че бях ти повярвал и бях си купил...сега щеше да ми е много криво...пък празници идват ....

Коментар

• Не се нахвърляйте така в/у Генчо човека ви говори с факти и е прав. Дръг е въпроса, че цената ще ръсте. Бъдете по-толерантни.

Коментар

• На някои хора блъфирането им е вродено и затова е предсказуемо, не ги чети какво пишат и Фазерлес писаха, че очакват слаба година а счупиха рекорди .
                                Центъра на блъфирането е отзад на темето

Коментар

Working...
                                X