IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Екстра си е Неохим.
    Работи се на мах и така ще е до края на юни.
    И само да добавя, че Неохим изобщо не е в ситуацията, в която се намираше Химко.

Коментар

• не казвам,че не съм продавал на загуба досега, вече съм се оттървал от акции на други компании и съм се навътрял,но добре,че го направих защото щеше поне 5 пъти по-лошо да стане
      и не се шашкам, аз съм убеден,че рано или късно ще зърна цената ми на таргета тук около 130 лв.,мога да съм спокоен,защото завода е печеливщ и се разраства,модернизира и си спазва всички закони...просто няма за какво,всичко си му е наред!!!
      не е препоръка за ценни книжа!!!
      Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
        ама ти се ядоса,недей така,пести си нервите
        кой те кара да четеш какво съм писал
        я се успокой да не вдигнеш кръвно, а на мен вече ми е все тая след толкова месеца, рано или късно ще се оправят и тук нещата след спада
        аз мога да чакам адски много и не се опитвам да подпирам цената, с какво да я подпирам с 50 000000 дето ги нямам ли?
        нищо не целя, просто обичам да си пиша по теми дето ме кефят
        не се шашкай...ще дръпне и тази акция ...питаш ли ме мене какво ми беше едно време като си купих Химко за няколко лева и го продадох за стотинки накрая...важното е човек да спазва няколко основни правила...само така се оцелява на борсата ...

Коментар

• ама ти се ядоса,недей така,пести си нервите
          кой те кара да четеш какво съм писал
          я се успокой да не вдигнеш кръвно, а на мен вече ми е все тая след толкова месеца, рано или късно ще се оправят и тук нещата след спада
          аз мога да чакам адски много и не се опитвам да подпирам цената, с какво да я подпирам с 50 000000 дето ги нямам ли?
          нищо не целя, просто обичам да си пиша по теми дето ме кефят
          Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
            я още един тупак се появи във форума да говори глупости
            ще си говорим,момченце,пак ще си говорим като настане екшъна
            а за газта не се притеснявай,я прочети с колко процента беше намалена преди около 10 тина дни,във инвестор го писаха даже ако не се лъжа,че тогава дрънкай,а конкуренция в Бг едва ли може да се говори,просто са ти смешни твърденията,вземи малко се образовай, може малко акъл да налееш
            шегувам се,естествено
            пич, ставаш досаден...напърво време спазвай добрия тон и избягвай да даваш квалификации само защото някой не мисли като теб...ако мислиш , че така ще подрепиш акцията-много се лъжеш...по-скоро ще има обратен ефект...Неохим не е лошо дружество , но конюнктурата в момента е такава , че перспективите му за сериозен разтеж са доста ограничени , а в същото време има доста дружества на БФБ със сериозен потенциал...това ,че на теб много ти се иска нещо да се случи НЕ ЗНАЧИ , ЧЕ ТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ...не е лошо да почнеш да го проумяваш това...и не мога да разбера защо се мъчиш да пишеш с няклко ник-а...обичаш сам да си говориш ...какво ли...

Коментар

• двойна ще е цената,но вече не мога да прогнозирам кога,може би след Април,ще видим
              това не е препоръка де!!!

Коментар

• я още един тупак се появи във форума да говори глупости
                ще си говорим,момченце,пак ще си говорим като настане екшъна
                а за газта не се притеснявай,я прочети с колко процента беше намалена преди около 10 тина дни,във инвестор го писаха даже ако не се лъжа,че тогава дрънкай,а конкуренция в Бг едва ли може да се говори,просто са ти смешни твърденията,вземи малко се образовай, може малко акъл да налееш
                шегувам се,естествено

Коментар

• Първоначално изпратено от algo
                  Защо цената да става двойна бе? Я виж каква част от продажбите минава през свързани дружества и си представи колко се източва. Добави цената на газта, какви са има пазарите и това, че са в конкурентен commodity business" и по скоро ще си представиш цената наполовина.
                  Добре, че ми каза.

Коментар

• Защо цената да става двойна бе? Я виж каква част от продажбите минава през свързани дружества и си представи колко се източва. Добави цената на газта, какви са има пазарите и това, че са в конкурентен commodity business" и по скоро ще си представиш цената наполовина.

Коментар

• Генчо,вероятността да полудееш е около 10000000 пъти по-голяма от това Неохим да стане наполовина
                      просто факт
                      по-скоро може да видим двойна цена ама айде да мине още малко време,да натрупа завода още печалба,че тогава да си говорим на сериозно,не да се шегуваме

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho
                        Първоначално изпратено от profix
                        Първоначално изпратено от tandem
                        Разменят се напоследък големи пакети а цената пада.Стига бе хора помагайте и тук визирам 106
                        Сега пада и после изведнъж ще стане двойна.
                        ...аха и аз така мисля...ама първо да падне до 30...пък тогава двойна цена може и да видим
                        Тъкмо бях забравил за глупостите ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                          Първоначално изпратено от tandem
                          Разменят се напоследък големи пакети а цената пада.Стига бе хора помагайте и тук визирам 106
                          ...аха и аз така мисля...ама първо да падне до 30...пък тогава двойна цена може и да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

Коментар

• Разменят се напоследък големи пакети а цената пада.Стига бе хора помагайте и тук визирам 106

Коментар

• Аз съм бе пич, споко.

Коментар

Working...
                                X