IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дори сега, когато щатите са в криза, подбни компании се търгуват на на p/e 25 - 30 т. е. 375 - 450 , а ние явно сме на Марс

Коментар

• фундамента си е фундамент!!!
      номер 1 е!!! няма спор, едва ли някоя друга компания ще реализира 5 кратно по-голяма печалба, като излезе някоя класация,познайте кой ще е на върха
      Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Tuka nqma optimizam ima fundament.

Коментар

• И тук познатата от последните месеци ситуация. Големи играчи излизат на гърба на оптимизма на дребните инвеститори.
          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• добре де Никола, ама не можеш да отречеш,че завода работи чудесно,реализира огромни печалби и откъдето и да го погледнеш е супер подценен в момента,заслужава акцията да е поне 110 лв., при тези 39 млн. чиста печалба за 6 месеца, само фактите са повече от красноречиви...
            Даже XY щом е акционер тук, няма какво повече да коментирам
            той беше от най-големите антипочитатели на завода,нали така или пак се бъркам?
            Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
              Честито, съакционери !!!
              Честито, ХУ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Стига с тва П/Е, моля ви. Това е най-малоумния мултипъл, който можете да използвате.
                Добре, направи един DCF тогава.
                Да не вземе да изкара резултат 2*споменатите от пеер групата

Коментар

• Честито, съакционери !!!
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
                    да и според мен, хайде някой да ми покаже друга компания от калибъра на Неохим с толкова подценена акция предвид сегашните и бъдещите резултати,има ли такава? май че няма,нали
                    Ами по груби сметки до края на годината ще даде доходност 50-100% над тази на СОФИКС
                    Може да има и други такива акции, но засега не се виждат

Коментар

• Стига с тва П/Е, моля ви. Това е най-малоумния мултипъл, който можете да използвате.

Коментар

• да и според мен, хайде някой да ми покаже друга компания от калибъра на Неохим с толкова подценена акция предвид сегашните и бъдещите резултати,има ли такава? май че няма,нали

Коментар

• За мен няма по-подценена акция. Но фондовте са тоталено вцепенени от страх, не мога да си представя професионалист да бъде безучастен към тези параметри

Коментар

• сега вече p/e може да е 5.69,нали?

Коментар

• 77 досега

Коментар

• ей и днес ще счупим рекорди майче,ама да не пребързваме

Коментар

Working...
                                X