If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
фундамента си е фундамент!!!
номер 1 е!!! няма спор, едва ли някоя друга компания ще реализира 5 кратно по-голяма печалба, като излезе някоя класация,познайте кой ще е на върха
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
добре де Никола, ама не можеш да отречеш,че завода работи чудесно,реализира огромни печалби и откъдето и да го погледнеш е супер подценен в момента,заслужава акцията да е поне 110 лв., при тези 39 млн. чиста печалба за 6 месеца, само фактите са повече от красноречиви...
Даже XY щом е акционер тук, няма какво повече да коментирам
той беше от най-големите антипочитатели на завода,нали така или пак се бъркам?
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
да и според мен, хайде някой да ми покаже друга компания от калибъра на Неохим с толкова подценена акция предвид сегашните и бъдещите резултати,има ли такава? май че няма,нали
Ами по груби сметки до края на годината ще даде доходност 50-100% над тази на СОФИКС
Може да има и други такива акции, но засега не се виждат
Коментар
Anton Chigurh
Стига с тва П/Е, моля ви. Това е най-малоумния мултипъл, който можете да използвате.
да и според мен, хайде някой да ми покаже друга компания от калибъра на Неохим с толкова подценена акция предвид сегашните и бъдещите резултати,има ли такава? май че няма,нали
За мен няма по-подценена акция. Но фондовте са тоталено вцепенени от страх, не мога да си представя професионалист да бъде безучастен към тези параметри
Коментар