If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Кратки новини" е рубрика на "Дневник", в която редакцията събира последните новини от деня, за които няма да бъде написана статия, но е важно да бъдат отбелязани
. Може да има и следваща стъпка - т.е. държавата да се опита да поеме управлението на самия комбинат "Нефтохим" и може да има сътресения, ако се окаже, че липсват подготвени кадри.
Ще се обърне стабилно нагоре, когато някой с много акции спре да ги разтоварва на 32. Онзи ден точно се качи доста цената, продаде много ниско и я върна около 32 лв на акция. Подозрително ми се вижда някак си.
Колко още да я чакаме?
Трендът като че ли се обърна
Ще се обърне стабилно нагоре, когато някой с много акции спре да ги разтоварва на 32. Онзи ден точно се качи доста цената, продаде много ниско и я върна около 32 лв на акция. Подозрително ми се вижда някак си.
П.с. Ти и подобните ти обявили ли сте вход/изход или таргет тук? Някакви графики или анализи ? изобщо нещо освен лични нападки ? Три отговора НЕ .Какво ревете тогава?
Мани ме, драскам си, защото искам да купя евтино
Отиваш на стр.222 от 5 ноември 2021г. и четеш отговора ми защо купувам.
Аргументи - всички торови заводи печелят здраво, даже Неохим продаваше над 1200лв, а купуваше газ на два пъти по-ниска цена от ТТФ
Но ползващите единствено ТА продаваха до края на януари.
Други купуваха след бомбастичния отчет през май 22г.
Успешен ден!
стр. 97 и 98 от 22 и 23 май 2022г
Имаш и графики - от 19 май - "булиш движения" и увереност на макс
Май месец 2022 викаш ..... а сега кой месец и коя година е,знаеш ли?
Компанията направи добри печалби инвестирал съм в нея.
После почнаха проблемите,десетки спирания и аварии,торовете се сриват ,преценил съм, излезнал съм
Не съм женен за някаква акция по 10г както теб
Направил съм двуцифрен % печалба,доволен съм ! Лош профит няма !
Най-важното, обявил съм си входа,обявил съм си и изхода !!! (нещо което вече няма да го правя заради такива като теб)
Така че, ти и подобните ти ,освен да се излагате и да показвате колко жалки и нещастни сте ,друго не демонстрирате Концентрирайте се върху собственото си израстване ! Учете и така няма да се налага да копирате сделките на някой като мен
П.с. Ти и подобните ти обявили ли сте вход/изход или таргет тук? Някакви графики или анализи ? изобщо нещо освен лични нападки ? Три отговора НЕ .Какво ревете тогава?
Какво?
Поредния, ровил една седмица в мненията ми
Това от коя година е? и защо мисля,че е "малко" променено
Затова се дава се скрииншот и се показва контекста на целия разговор,а не някакви цитати ,последвани от супер глупав коментар.
Жалък си да търсиш мнения 2 години назад и мога само да те съжалявам
Жалки сте всички, които не помните повече от 3 дни...
Last edited by RUBLA; 20.07.2023, 13:26.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Коментар