IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не пада цената на таз артия, язък.
    Кво прайм!

Коментар

• прави по 10-ина милиона загуба на тримесечие, почти не работи, но замърсява реката и ще плаща и глоби ... що е то?

Коментар

• 3. Текуща загуба 1-0455 -22 831 0

Коментар

• "Кратки новини" е рубрика на "Дневник", в която редакцията събира последните новини от деня, за които няма да бъде написана статия, но е важно да бъдат отбелязани

Коментар

• Тук някои пишман спекуланти предизвикват смях и съжаление. Не правят разлика между Неохим и Нефтохим.

Коментар

• . Може да има и следваща стъпка - т.е. държавата да се опита да поеме управлението на самия комбинат "Нефтохим" и може да има сътресения, ако се окаже, че липсват подготвени кадри.
              https://www.investor.bg/a/516-politi...poeme-neftohim

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
                Мани ме, драскам си, защото искам да купя евтино
                Ще може да купиш и много по-евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Ще се обърне стабилно нагоре, когато някой с много акции спре да ги разтоварва на 32. Онзи ден точно се качи доста цената, продаде много ниско и я върна около 32 лв на акция. Подозрително ми се вижда някак си.
                  https://www.investor.bg/a/339-novini...al-ot-kapitala

Коментар

• И Индия забрани износа на ориз! Продоволствена криза, цените в облаците и Неохим яко ЪП!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение

Колко още да я чакаме?
                      Трендът като че ли се обърна
                      Ще се обърне стабилно нагоре, когато някой с много акции спре да ги разтоварва на 32. Онзи ден точно се качи доста цената, продаде много ниско и я върна около 32 лв на акция. Подозрително ми се вижда някак си.

Коментар

Колко още да я чакаме?
                        Трендът като че ли се обърна
                        Last edited by Plemennika_na_shefa; 20.07.2023, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

П.с. Ти и подобните ти обявили ли сте вход/изход или таргет тук? Някакви графики или анализи ? изобщо нещо освен лични нападки ? Три отговора НЕ .Какво ревете тогава?

Отиваш на стр.222 от 5 ноември 2021г. и четеш отговора ми защо купувам.
                          Аргументи - всички торови заводи печелят здраво, даже Неохим продаваше над 1200лв, а купуваше газ на два пъти по-ниска цена от ТТФ
                          Но ползващите единствено ТА продаваха до края на януари.
                          Други купуваха след бомбастичния отчет през май 22г.
                          Успешен ден!
                          Last edited by 1984-; 20.07.2023, 15:45.

Коментар

стр. 97 и 98 от 22 и 23 май 2022г
                            Имаш и графики - от 19 май - "булиш движения" и увереност на макс
                            Май месец 2022 викаш ..... а сега кой месец и коя година е,знаеш ли?

Компанията направи добри печалби инвестирал съм в нея.
                            После почнаха проблемите,десетки спирания и аварии,торовете се сриват ,преценил съм, излезнал съм
                            Не съм женен за някаква акция по 10г както теб
                            Направил съм двуцифрен % печалба,доволен съм ! Лош профит няма !
                            Най-важното, обявил съм си входа,обявил съм си и изхода !!! (нещо което вече няма да го правя заради такива като теб)

Така че, ти и подобните ти ,освен да се излагате и да показвате колко жалки и нещастни сте ,друго не демонстрирате Концентрирайте се върху собственото си израстване ! Учете и така няма да се налага да копирате сделките на някой като мен

П.с. Ти и подобните ти обявили ли сте вход/изход или таргет тук? Някакви графики или анализи ? изобщо нещо освен лични нападки ? Три отговора НЕ .Какво ревете тогава?
                            Last edited by petrg5s; 20.07.2023, 13:51.

Коментар

• Само тествам емоционалната ти устойчивост
                              стр. 97 и 98 от 22 и 23 май 2022г
                              Имаш и графики - от 19 май - "булиш движения" и увереност на макс

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Какво?
                                Поредния, ровил една седмица в мненията ми
                                Това от коя година е? и защо мисля,че е "малко" променено
                                Затова се дава се скрииншот и се показва контекста на целия разговор,а не някакви цитати ,последвани от супер глупав коментар.
                                Жалък си да търсиш мнения 2 години назад и мога само да те съжалявам
                                Жалки сте всички, които не помните повече от 3 дни...
                                Last edited by RUBLA; 20.07.2023, 13:26. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Working...
                                X