IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Споко, не се панирай. Не е чак толкова далече.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
      Първоначално изпратено от Bill 'The Butcher' Cuttin
      Хубавата новина за вас е че днес правителстово ще финансира земеделците със 150 млн лева. Това означава, че някои от тях могат и да генерират кеш да засеят.
      Никола, що се правиш, че нямаш акции ?
      Много далече от целта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill 'The Butcher' Cuttin
        Хубавата новина за вас е че днес правителстово ще финансира земеделците със 150 млн лева. Това означава, че някои от тях могат и да генерират кеш да засеят.
        Никола, що се правиш, че нямаш акции ?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Една статийка от доброто старо време,което не беше много отдавна
          http://www.drillblast.com.au/Article...de/204247.aspx за жалост прогнозите не са се оправдали,но бъдещето е пред нас.

Коментар

• Kak sa radvam...

Коментар

• И аз щях да ида ама нещо съм се объркал бях останал с убеждението ,че ОСА е след коледа .

Коментар

• Тези сето купуваха на края на сесията, сигурно са ходили. Чакат да напазарят преди да обявят какво са чули явно
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Колеги някой ходи ли на събранието ?

Коментар

• Много неща ви обягват. Това, че цените на газта на международните пазари пада не означава, че това ще резултатитра в пряко намаляване на себестойността. Попринцип формулата, по която се изчислява крайната цена е ~ 30%-40% стойнстта газта на международните пазари и 70%-60% транспортни разходи. Вас в крайна сметка ви интересува, дали доставчика ще намалява или увеличава цената на услуга си.

Коментар

• Някой много здраво изкупува тука от паниките.Абе днес нямяше ли ОСА?Сигурно се е разбрало нещо.Или защо ще е този наплив на купувачи.

Коментар

• КАТО СМЕ В РЕЦЕСИЯ ХРАНИМ ЛИ СЕ

"Агрополихим" пусна отново фосфорната линия

" Производството на фосфорни торове в девненския завод "Агрополихим" беше възстановено, каза за "Дневник" председателят на синдикалната секция на КТ "Подкрепа" Росен Корелов "

Нещата в бранша се нормализират бързо.

Коментар

• "Торовите заводи ще разчитат само на вътрешните пазари"

Димитровградският завод за торове "Неохим" ще търси решение за справяне с кризата на вътрешния пазар, съобщи Александър Ганев, директор връзки с инвеститорите в компанията. Към момента търговският представител на дружеството - "Евро ферт", обяви намаление на цената на амониев нитрат с 34.4% за периода между 11 и 22 декември. Това показва обява, пусната в националния печат. Допълнителни бонуси ще има за фирмите, купили повече от 500 т продукция. "Промоцията не означава, че сме зле, а е нещо характерно за празничните дни", обясни Ганев

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
                            Първоначално изпратено от kaputov
                            Първоначално изпратено от Marti
                            Колко процента има Химимпорт ? Никъде не се намира !
                            Около 7% по книгата,но не е ясно кои от другите акционери контролират.
                            НОК,не разбирам защо се заяждаш,нали и аз това казвам,че лятото сигурно ще видим дивидент и то >2-3 лв. благодарение на Хим-а.
                            Не се заяждам
                            Просто поради часа в който писах поста, а и смесването на бира и ракия е довело до леко недуразумение.
                            Идеята ми беше 4е влизането на Хим в управата е много добре за акционерите /с изключение на мажоритаря /
                            п.с. не знам защо обаче смяташ че Хим са закъсали. По мои наблюдения точно по време на икономическа криза те печелят най много
                            Изключително съгласен съм с последното изречение и съм сигурен че влиянието им в родната икономика ще бъде много по-силно след края на кризата от колкото преди нея.

Коментар

• Представям си, какво селкане би могло да се получи, ако някой ден решат да оставят печалбата от 2008 към резервите. Емоции ...
                              търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
                                Първоначално изпратено от Marti
                                Колко процента има Химимпорт ? Никъде не се намира !
                                Около 7% по книгата,но не е ясно кои от другите акционери контролират.
                                НОК,не разбирам защо се заяждаш,нали и аз това казвам,че лятото сигурно ще видим дивидент и то >2-3 лв. благодарение на Хим-а.
                                Не се заяждам
                                Просто поради часа в който писах поста, а и смесването на бира и ракия е довело до леко недуразумение.
                                Идеята ми беше 4е влизането на Хим в управата е много добре за акционерите /с изключение на мажоритаря /
                                п.с. не знам защо обаче смяташ че Хим са закъсали. По мои наблюдения точно по време на икономическа криза те печелят най много

Коментар

Working...
                                X