IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да се подготвим за големия ЪП!
    Да няма после изненадани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

Да бе, да. Някой ще те чака да изплуваш по някоя от позициите, където си се набълбукал, за да можеш след това да накупиш еФтинко от Неохим.
      Не ме мисли мен, аз съм в правилните позиции.... да чукна на дърво
      Last edited by X_Y; 20.09.2023, 10:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Първо 25 и после евентуално....
        Да бе, да. Някой ще те чака да изплуваш по някоя от позициите, където си се набълбукал, за да можеш след това да накупиш еФтинко от Неохим.
        Last edited by X_Y; 20.09.2023, 10:25.

Коментар

• Коментар

Голямото рали тепърва предстои.
            Първо 25 и после евентуално....

Коментар

• Голямото рали тепърва предстои.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение

Да де, защо не се качва и аз се чудя... Явно някой конкурент натиска цената надолу и вкарва нео в минуси
                Счетоводител не съм нито заместник - просто чета отчетите и разбирам за какво става въпрос за разлика от бла бла бла
                Ясна е работата. Единствената ти цел "без причина" е да ни предупредиш да не се набутаме.

Коментар

ане

Ти да не си главния счетоводител на Неохим или някой от заместниците.
                  Или май са те изгонили от там и всяка мисъл за печалба ти причинява болка.
                  При добро търсене, защо да не се качва цената на торовете!?
                  Да де, защо не се качва и аз се чудя... Явно някой конкурент натиска цената надолу и вкарва нео в минуси
                  Счетоводител не съм нито заместник - просто чета отчетите и разбирам за какво става въпрос за разлика от бла бла бла

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение

По принцип да - за октомври. Но цената на амониев нитрат пада устойчиво от близо 700 лв през август на 600 сега и ако не се вдигне скоро ще има яки минуси особено през ноември. Поне 750/60 лв трябва да стане за да прави някаква печалба дружеството...
                    ане

Ти да не си главния счетоводител на Неохим или някой от заместниците.
                    Или май са те изгонили от там и всяка мисъл за печалба ти причинява болка.
                    При добро търсене, защо да не се качва цената на торовете!?

Коментар

Много добри новини.
                      По принцип да - за октомври. Но цената на амониев нитрат пада устойчиво от близо 700 лв през август на 600 сега и ако не се вдигне скоро ще има яки минуси особено през ноември. Поне 750/60 лв трябва да стане за да прави някаква печалба дружеството...

Коментар

• Много добри новини.

Коментар

• За ноември обаче компанията прогнозира цена на синьото гориво от 70,20 лв. за мегаватчас

Коментар

• Очаквам силни отчети и голям ЪП в цената на акцията.

Коментар

• До края на септември 20лв, а след отчета 15

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Дълго "плажуване " те очаква и под дебела сянка...
                                Нали си наясно, че не ги разбираш нещата, както и много други аматьори - спекуланти във форума.

Коментар

Working...
                                X