If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да де, защо не се качва и аз се чудя... Явно някой конкурент натиска цената надолу и вкарва нео в минуси
Счетоводител не съм нито заместник - просто чета отчетите и разбирам за какво става въпрос за разлика от бла бла бла
Ясна е работата. Единствената ти цел "без причина" е да ни предупредиш да не се набутаме.
Ти да не си главния счетоводител на Неохим или някой от заместниците.
Или май са те изгонили от там и всяка мисъл за печалба ти причинява болка.
При добро търсене, защо да не се качва цената на торовете!?
Да де, защо не се качва и аз се чудя... Явно някой конкурент натиска цената надолу и вкарва нео в минуси
Счетоводител не съм нито заместник - просто чета отчетите и разбирам за какво става въпрос за разлика от бла бла бла
По принцип да - за октомври. Но цената на амониев нитрат пада устойчиво от близо 700 лв през август на 600 сега и ако не се вдигне скоро ще има яки минуси особено през ноември. Поне 750/60 лв трябва да стане за да прави някаква печалба дружеството...
ане
Ти да не си главния счетоводител на Неохим или някой от заместниците.
Или май са те изгонили от там и всяка мисъл за печалба ти причинява болка.
При добро търсене, защо да не се качва цената на торовете!?
По принцип да - за октомври. Но цената на амониев нитрат пада устойчиво от близо 700 лв през август на 600 сега и ако не се вдигне скоро ще има яки минуси особено през ноември. Поне 750/60 лв трябва да стане за да прави някаква печалба дружеството...
Коментар