If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но, ако не ти го платят, защо да си правиш изобщо труда да го смяташ ... Към датата на някакво си решение.
Кеша е кеш, когато ти е в ръцете. И когато го получиш е броя на хартиите по 0,4 лв (акцентирам върху "когато го получиш")
Да, но все пак е по-коректно дивидентната доходност да се смята спрямо цената от последната дата с право на дивидент.
Но, ако не ти го платят, защо да си правиш изобщо труда да го смяташ ... Към датата на някакво си решение.
Кеша е кеш, когато ти е в ръцете. И когато го получиш е броя на хартиите по 0,4 лв (акцентирам върху "когато го получиш")
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Аз тук съм доволен,оставям ви на вас да се надцаквате.Мен друго ме вълнува днес и то е.... ROYAL MAIL (RMG.L) -LSE .Не можах да си взема на IPO-то и сега си ги следя,пък ще видим.......(Не е препоръка за търсене на бързи и лесни печалби щото да не се прецакаш после!!!)
Брей,брей,брей.....Браво и да не е само тук така.Тоя път аз не участвам,но нека има за всички така е редно.(Не препоръка за нищо дори за търговия на "Б.Ф.Б"-то)
Оли, и ти ли се кешира след батето ?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ударен втори стоп на 39.50-39.80 ....
Да живеят врачките и тези който им изпълняват прогнозите.......
Брей,брей,брей.....Браво и да не е само тук така.Тоя път аз не участвам,но нека има за всички така е редно.(Не препоръка за нищо дори за търговия на "Б.Ф.Б"-то)
Ами те резултатите на дружеството са си циклични и то не на база на тримесечия и ремонти, а на база резултати на полските труженици. Добрите години се редуват с лоши, оттам и резултатите и цената на акцията. Като сложим и това, че ситуацията е на кантар и акцията ту влиза ту излиза от SOFIX и флуктоациите стават още по-големи.
Аз за слуховете питах. Има ли смелчага да коментира слухове?
Друго си е да си форумна врачка .... Току виж някоай ти повярва...
Имаме ударен първи стоп.... 39 ...
Чакаме втория на 39 ,5- 39 80 лв.. ....
А за тези пет процента ,няма дим без огън...
Та и аз чакам включване....
Не е препоръка....
Коментар