IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
    Анализирай бъдещото на доставките и дистрибуцията
    Евентуалното намаление на периода за планови ремонти от 3 месеца на 1 ! По евтин газ? Подновена еуфория на БФБ

Не е препоръка, по скоро мечта

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
      Нещо си объркал нещата! Отчета е добър от гледна точка на очакванията!
      Относително си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
        Някой губи търпение, обира нивата подред.
        Анализирай бъдещото на доставките и дистрибуцията

Коментар

И тази компания е подвластна на новата логика на нашия пазар - купувай при лош отчет.
          Нещо си объркал нещата! Отчета е добър от гледна точка на очакванията!

Коментар

• Някой губи търпение, обира нивата подред.

Коментар

• покупка

За да купувате под 65 и после газ на 100

Коментар

• Не знам защо бид-а е още под 65.
                Тези които взеха големия пакет на 65 лв очакват доста по-добри цени.

Коментар

И тази компания е подвластна на новата логика на нашия пазар - купувай при лош отчет.
                  Като дойде добрият отчет ли да купуваме? Ама цената ще е друга тогава...

Коментар

• И тази компания е подвластна на новата логика на нашия пазар - купувай при лош отчет.

Коментар

• Е ,щом ще се раздават комисионни, да отбележа,че приемам и торби по 50кг с амониева силитра ...
                      В краен случай - в биг бег ...
                      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                        И аз да поискам за Свилоза тогава
                        ако ми беще писал на лични и ме обедил да купя, щях да те компенсирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                          спорет мен тези които по мои съвет купиха тук преди година трябва да отделят част от печалбата си и да ми я дадат.
                          И аз да поискам за Свилоза тогава

Коментар

• спорет мен тези които по мои съвет купиха тук преди година трябва да отделят част от печалбата си и да ми я дадат.

Коментар

• Ново Находище

По-евтиният газ дали няма да се отрази и на Нео ?

http://banks.dir.bg/2014/02/05/news16073792.html
                              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Отчета е просто много лош От доста време нямам акции но бях доста позитивно настроен в началото на 2013 и сега като гледам крайният резултат

Добре че има нов инвеститор да помага за цената!

Не е препоръка! Успех!

Коментар

Working...
                                X