Първоначално изпратено от 1984-
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Следя темата и знам, че си от никовете на които сигурно се плаща, за да има някаква активност във форума. Но хич не се стараеш. Само тъпотии. Имам 800 акции тук и в момента съм на голяма загуба. Мислиш ли, че съм притеснен от як ЪП? Не ми отговаряй, въпросът ми явно е риторичен.
И не, не ми плащат. Само глупости дрънкате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Притеснен си нещо, че ще има много як ЪП.
Меченцата ще бъдат изнасилени!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
С риск да стана досаден, но за пореден път ще напиша : Тук от 12.01.2022 г. цената на акцията зависи само и единствено от Даниел Гаякргов или от тези които стоят зад това име. Всякакви анализи губят смисъл когато имаш акционер който продава на всяка цена.
Меченцата ще бъдат изнасилени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
Ще бъда сериозен, за разлика от предишната ми реплика към г-н вазелин-ъп. Писах прогноза, в която абсолютно не съм уверен на база:
1. Работят здраво от юли насам
2. Газа е твърде скъп за тези цени на нитрата (ниски заради евтин внос от рашъните, които натискат цените надолу)
3. 1+2 = много продажби + най-вероятно на загуба независимо дали изнасят или продават в БГ
Гледам, че акцията исторически ходи надолу нагоре независимо какъв е резултата от дейността. Например миналата година въпреки рекордното първо полугодие акцията падна драстично независимо от уникалния резултат. Шантава работа, но това си е възможност за всички да припечелят нещо от време на време. Всички които малко разбират са наясно, че неизвестностите за бизнеса са много и бъдещето е крайно неясно - затова всеки си преценява кога да влиза или да излиза.
Всъщност аз дори не давам прогноза за акцията, а ми е любопитно какъв отчет ще извадят за Q3 и се чудя кога да вляза пак дали преди или след отчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
Прави впечатление, че познаваш добре компанията.
Може ли да споделиш какво те кара да държиш акцията при положение, че си уверен, че работят на загуба?
1. Работят здраво от юли насам
2. Газа е твърде скъп за тези цени на нитрата (ниски заради евтин внос от рашъните, които натискат цените надолу)
3. 1+2 = много продажби + най-вероятно на загуба независимо дали изнасят или продават в БГ
Гледам, че акцията исторически ходи надолу нагоре независимо какъв е резултата от дейността. Например миналата година въпреки рекордното първо полугодие акцията падна драстично независимо от уникалния резултат. Шантава работа, но това си е възможност за всички да припечелят нещо от време на време. Всички които малко разбират са наясно, че неизвестностите за бизнеса са много и бъдещето е крайно неясно - затова всеки си преценява кога да влиза или да излиза.
Всъщност аз дори не давам прогноза за акцията, а ми е любопитно какъв отчет ще извадят за Q3 и се чудя кога да вляза пак дали преди или след отчета.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
Прави впечатление, че познаваш добре акцията.
Може ли да споделиш какво те кара да държиш акцията при положение, че си уверен, че работят на загуба?
Аматьорски изпълнения.
Коментар
-
ЪП на всичко и на приходите и на загубите
Може ли да споделиш какво те кара да държиш акцията при положение, че си уверен, че работят на загуба?Last edited by Plemennika_na_shefa; 29.09.2023, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Мече, по-интересно е, каква е мечата прогноза.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Каква е бичата прогноза за приходи от продажби и резултат за Q3?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеМечетата да тичат за вазелин!
Коментар
Коментар