IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Докъде ли ще се придвижим тази седмица.
    Козче, от известно време се движим със средна скорост 10% за месец,
    Хем по-лесно да смятаме изминатия път.
    без препоръка, разбира се
    Last edited by precakanoto; 23.03.2021, 10:32.

Коментар

• Докъде ли ще се придвижим тази седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
        Значи да преговорим:
        - ръст в цените на продукцията
        - по-високо търсене
        - върнати 17 милиона: https://business.dir.bg/kompanii/bor...rite-s-gazprom

Това, заедно с факта, че в компанията вече има читави външни инвестирори ме кара да съм позитивен. Лично мнение - ще има и дивидентче тази година.
        Такива дружества трябва да са в Софикс. Къде ще се мерят малките смешни "растежни" джуджета с великаните от Комунизма?

Коментар

• Някой разтяга прашката

Коментар

• Значи да преговорим:
            - ръст в цените на продукцията
            - по-високо търсене
            - върнати 17 милиона: https://business.dir.bg/kompanii/bor...rite-s-gazprom

Това, заедно с факта, че в компанията вече има читави външни инвестирори ме кара да съм позитивен. Лично мнение - ще има и дивидентче тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              По последни данни опашката от тирове пред фирмата не намалявала изобщо. Много мераклии да купуват продукцията на завода.
              Бат Милко Калайджиев, след като отнесе глобата за частно парти, може да е решил, да се захване с оранжерии ...

Коментар

• По последни данни опашката от тирове пред фирмата не намалявала изобщо. Много мераклии да купуват продукцията на завода.

Коментар

• Ammonia prices hit $500pt, no early reversal in sight

https://www.profercy.com/2021/03/amm...rsal-in-sight/

Коментар

• Click image for larger version

Name:	wk-10-index-graph-for-update-768x440.png
Views:	3
Size:	4.2 КБ
ID:	3732275

Най високите сттойности на азота за последните 7 год
                    Attached Files
                    Last edited by abc; 15.03.2021, 12:59.

Коментар

• Еми исках да си позакръгля пакета, а вие само ми надцаквате бидовете.. Иии, газ до 32 на екран

Чакам с интерес отчета след месец и половина, а после и обявата за ОСА в частта й за разпределение на печалбата

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                        Леко потеглихме ..
                        Изведнъж се разбързаха да се качват на влака

Коментар

• Леко потеглихме ..

Коментар

• Много е вероятно да имат рекордно първо тримесечие, а защо не и година. Въпросът е ще възобновят ли плащането на дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Ако ти произвеждаш нещо си - миналата година си го продавал на вътрешен пазар на 10 пари, сега всичкото което произвеждаш ти го търсят за износ на 20пари, ти ще откажеш ли износа и да продаваш пак за вътрешния пазар на 10пари за да са хепи бг клиентите или ще кажеш цената е 21 за всички? Пазарни принципи
                              Съгласен съм, цената е една за всички, и с пазарния принцип. Точно затова споменах, че е добре засега, че в съседни държави все още е изгодно да изнасят за нас и това задържа нашите главорези да не ни режат моментално главите на вътрешен пазар.
                              А тук и аз държа по някоя хартишка, Защита от рязък скок в зеленчука един вид.
                              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение

Но какво им пречи да вдигат цените ?
                                Ако не е зеленчука от съседни държави, щяха да го набият три ката на потребителя
                                Ако ти произвеждаш нещо си - миналата година си го продавал на вътрешен пазар на 10 пари, сега всичкото което произвеждаш ти го търсят за износ на 20пари, ти ще откажеш ли износа и да продаваш пак за вътрешния пазар на 10пари за да са хепи бг клиентите или ще кажеш цената е 21 за всички? Пазарни принципи

Коментар

Working...
                                X