IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Продадох и нямам вече .

Късмет !
    Аха, и като си продал и вече не е хубава работата.
    Не се ядосвай. И други трябва да печелят.
    Last edited by Три без коз; 23.03.2021, 16:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Съжалявам, че нямаш артии тук.
      Не мога да ти помогна.
      Приятно надуване на гайдата!
      Продадох и нямам вече .

Късмет !

Коментар

Няколко пъти са се случвали нови конюнктури и обстоятелства !

Резултата е един и същ !
        Съжалявам, че нямаш артии тук.
        Не мога да ти помогна.
        Приятно надуване на гайдата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Явно изобщо не следиш новата конюнктура и обстоятелства.
          Няколко пъти са се случвали нови конюнктури и обстоятелства !

Резултата е един и същ !

Коментар

Тук почти всяка година ъп на Q1 с добър отчет и след това си спихва .
            Явно изобщо не следиш новата конюнктура и обстоятелства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Точно това може да е кардиналната промяна в картинката както писах по долу!
              Но ще поживеем и ще видим.. Факт е че реотана бавно започна да загрява на къде отиват нещата тук
              Едва ли .

Коментар

Тук почти всяка година ъп на Q1 с добър отчет и след това си спихва .
                Точно това може да е кардиналната промяна в картинката както писах по долу!
                Но ще поживеем и ще видим.. Факт е че реотана бавно започна да загрява на къде отиват нещата тук

Коментар

• Тук почти всяка година ъп на Q1 с добър отчет и след това си спихва .

Коментар

Груец, това да не се тича след акция може да е валидно само ако имаш достатъчно други добри алтернативи.. За съжаление на БФБ не е такова положението.
                    Аз купих тук на 24 първо, после на 25,60 /основното/, и след това допълвах и на 29 и на 31 и на 32 обрах накрая. И всяка добавка ми носи добра допълнителна печалба.. Просто когато виждаш че пътя е нагоре и имаш силни доказателства за тренда е силно печеливша стратегия да купуваш по него.
                    Също като при Алтерко.. влезнах здраво на 3,65 но това не ми попречи да добавям и на 6,50 и на 7,10 и на 9,20 след отчета.. Да това ми качва средната и %та доходност спада, но по важно е набъбването на общата печалба от акцията и че докато перспективите за ръст са силни и тренда е нагоре, всяко добавяне ти носи печалби

п.п. Както и е било чудесна идея да добавяш Спиди когато беше закотвено на 56-58 а ти силно вярваше че ще ходи до 72-80
                    Съгласен съм. След акция се тича яко, но зависи от акцията. В последно време тичам само след читавите.
                    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Да, може и да се окажеш прав. Исторически, като изключим Q2 на миналата година, първото тримесечие им е най-силното, но може и да има някаква промяна, в търговската политика например, която да изтегля по-голямата част от резултата към второто. Така или иначе първата половина ни е решаващата и за нея се търсят едни 30-40 млн. печалба.
                      На мен звездите ми говорят за 40-60мил...

Коментар

Груец, това да не се тича след акция може да е валидно само ако имаш достатъчно други добри алтернативи.. За съжаление на БФБ не е такова положението.
                        Аз купих тук на 24 първо, после на 25,60 /основното/, и след това допълвах и на 29 и на 31 и на 32 обрах накрая. И всяка добавка ми носи добра допълнителна печалба.. Просто когато виждаш че пътя е нагоре и имаш силни доказателства за тренда е силно печеливша стратегия да купуваш по него.
                        Също като при Алтерко.. влезнах здраво на 3,65 но това не ми попречи да добавям и на 6,50 и на 7,10 и на 9,20 след отчета.. Да това ми качва средната и %та доходност спада, но по важно е набъбването на общата печалба от акцията и че докато перспективите за ръст са силни и тренда е нагоре, всяко добавяне ти носи печалби

п.п. Както и е било чудесна идея да добавяш Спиди когато беше закотвено на 56-58 а ти силно вярваше че ще ходи до 72-80
                        Така е, Батя, в това ти мнение има много резон и съм почти напълно съгласен с него. За протокола, купих акции в Спиди и на 58 и на 65 или нещо от сорта, че не помня точната цена на последните. И то точно защото вярвам в търговото. като стане 80, което вече наближава, много сериозно ще се замисля дали да не продам. А ако продам, още по-сериозно ще се замисля дали да не си седна на ръцете за известно време и да чакам евентуалния спих, щото светът се е засилил стремлгаво към всеобщ борсов крах, колкото и да се помпят световните борси с аджамиите от Робин Худ или Револют, съчетано с купишата пари на големите акули. Но това си е лично мнение и може и много сериозно да греша, ще видим. За разлика от Алтерко, която смятам за мега балон, тук определено има мегдан за ъп, дори сериозен ъп, така че, както казах и преди, най-искрено ще ви поздравя, ако хартията иде на ол тайм хай. Дано и успех!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Дано и успех - както казах, пред компанията има перспективи, и то добри, дано се сбъднат прогнозите ви. Аз мислех да взема тук на 26, но докато се натуткам, промоцията свърши, а съм се убедил, че след жена и акция се тича в много, ама много редки случаи, затова и се спрях, ще чакам друг тираж на друго място, ако може. Дано тази акции направи 100 кинта, веднага ще ви поздравя за прозорливостта и хъса

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Дано и успех - както казах, пред компанията има перспективи, и то добри, дано се сбъднат прогнозите ви. Аз мислех да взема тук на 26, но докато се натуткам, промоцията свърши, а съм се убедил, че след жена и акция се тича в много, ама много редки случаи, затова и се спрях, ще чакам друг тираж на друго място, ако може. Дано тази акции направи 100 кинта, веднага ще ви поздравя за прозорливостта и хъса
                            Ама ти така с чакане никакъв тираж няма да хванеш, защото в бичи пазар за дружеството цените растат, не падат. Е падат при шитовете де, то е ясно, Като излязат хората от някой шит поизтупват праха от загубата и се насочват към нешит.
                            Ти искаш сега хартишката да се търгува така, когато се тиражираха слуховете, че е пред фалит щото цената на газа била някаква и т.н. Тези събития и страхове отпаднаха, Нормално е отчасти да се отрази и в цената.. Ще я чакаш следващ тираж ама Кога?! Когато пак има някаква газова криза след 10г. или 20г? Че то няма и кой знае колко читави дружества, че да избираш. Накрая да не остане само Хима опцията, щото не е скочил
                            Само си представи, че това може да стане на цената на спиди и е 35 лв. Кога би предпочел да влезеш в спиди - на 35 лв, или като скочи с 50-60% ?
                            Без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Според мойте очаквания рекордна печалба Q1. И голяма изненада за Q2...голяма част от големите прекупвачи се фактурират във второто тримесечие...
                              Да, може и да се окажеш прав. Исторически, като изключим Q2 на миналата година, първото тримесечие им е най-силното, но може и да има някаква промяна, в търговската политика например, която да изтегля по-голямата част от резултата към второто. Така или иначе първата половина ни е решаващата и за нея се търсят едни 30-40 млн. печалба.
                              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Относно дивидента че не им е редовен ясно,също както и печалбата им е епизодична,Иначе ако погледнем обективно от 2000година насам през осем от двадесетте години до сега са давали дивидент..........искам да кажа че дивидента не е баш в сферата на пожелателното мислене както Гагарин например
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X