IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнение
    Хитро ще ремонтират през зимата, когато е скъпа газта и ще работят пролет - лято
    на евтина газ.
    Много хитро наистина, като не работят губят само фиксираните разходи - долу горе 10-12мил на тримесечие, а като работят лятото на евтиния газ губят само 1,5-2 мил на тримесечие, така пише в отчетите за тази година... Вие не знаете ли, че януари-април а най-силния период за пазара на нитрат. 80% от торенето се прави именно в този период? Лятото хората жънат ))) Идиотско е Нео да не работят първото тримесечие - исторически винаги това е бил най-силния период на компанията, но явно си имат причини да спират точно в новогодишната нощ. Дано имат добър план за 2024, поне да е по-добър от това което става в 2023, защото предстоят много трудни периоди:скъп газ+евтини торове

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
      По нашия край казват, че стара риба и стара жена няма
      Не са май много умни из вашия край

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Че кой ще ти купи тъща? При това и втора употреба..
        По нашия край казват, че стара риба и стара жена няма

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Ако стане 15 - продавам тъщата и съм ол ин
          Че кой ще ти купи тъща? При това и втора употреба..

Коментар

• Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнение
            Хитро ще ремонтират през зимата, когато е скъпа газта и ще работят пролет - лято
            на евтина газ.
            Естествено.
            Смяна на графика.

Коментар

• Хитро ще ремонтират през зимата, когато е скъпа газта и ще работят пролет - лято
              на евтина газ.

Коментар

• Първоначално изпратено от cba Разгледай мнение

На 15 тук се очаква мощно влизане
                Ако стане 15 - продавам тъщата и съм ол ин
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
                  Неохим АД-Димитровград
                  Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                  16:25
                  „Неохим“ АД уведомява, че считано от 31.12.2023г. ще започне спиране на производствените инсталации на цеховете, като към 02.01.2024г. цеховете в дружеството ще бъдат напълно спрени за извършване на задължителни периодични технически прегледи и изпитване на съоръжения, работещи под налягане (съоръжения с повишена опасност (СПО)).
                  По време на престоя на производствените инсталации ще бъдат извършвани и дейности по поддръжка и ремонт.
                  Готовност за възобновяване на производствената дейност на инсталацията за производство на амониев нитрат възнамеряваме да има към края на месец февруари 2024г.
                  На 15 тук се очаква мощно влизане

Коментар

• Неохим АД-Димитровград
                    Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                    16:25
                    „Неохим“ АД уведомява, че считано от 31.12.2023г. ще започне спиране на производствените инсталации на цеховете, като към 02.01.2024г. цеховете в дружеството ще бъдат напълно спрени за извършване на задължителни периодични технически прегледи и изпитване на съоръжения, работещи под налягане (съоръжения с повишена опасност (СПО)).
                    По време на престоя на производствените инсталации ще бъдат извършвани и дейности по поддръжка и ремонт.
                    Готовност за възобновяване на производствената дейност на инсталацията за производство на амониев нитрат възнамеряваме да има към края на месец февруари 2024г.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

До края на месеца.
                      Да не ви дават заплатите тогава в Неохим. С такива кадри, като вас, работата не ми харесва.
                      Last edited by Плажът; 05.12.2023, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
                        19 ми е любимото число
                        До края на месеца.

Коментар

• 19 ми е любимото число

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

супер, а защо цената е надолу с 38% за 2023?
                            За да има такива, като теб, да се чудят.

Коментар

• мда таз хартия ми е голямата болка. не излясох миналата година когато трябваше и сега я стискам.
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

супер, а защо цената е надолу с 38% за 2023?
                                Неможе само нагоре.

Коментар

Working...
                                X