If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, думите Ви предизвикват истинско забавление! Как точно ще страдат, като на нашия пазар няма къси позиции? Да може някой да пропусне да реализира печалба, но чак пък да страда! Най-вероятно всеки си преценява рисковете и възможностите пред дадена позиция и преценява накъде да си насочи капиталите! Тук звучите малко като "И сам да съм в трамвая, пак ще се бутам"
Колега, думите Ви предизвикват истинско забавление! Как точно ще страдат, като на нашия пазар няма къси позиции? Да може някой да пропусне да реализира печалба, но чак пък да страда! Най-вероятно всеки си преценява рисковете и възможностите пред дадена позиция и преценява накъде да си насочи капиталите! Тук звучите малко като "И сам да съм в трамвая, пак ще се бутам"
Питайте ДВИ-то да ви обясни. Нали сте "много притеснени".
Ей, тия, дето нямат, най се притесняват.
Като ски писта е, Плаж. Отбираш от тези работи. Сега въпросът е, ще има ли дъно и ако продължава по пистата кога може да се приближи на опасна дистанция от чистите книжа.
Спокойни сме,защото си майстор по бързите влизания и излизания, ако ти се наложи.
Тоест, какво е това? Би ли обяснил. Гледам, че сън не те хваща..
То си пише:
Предмет/подпредмет: Забрана за нелоялна конкуренция- май са продавали под себестойност.
Инициатор(и): "АГРОПОЛИХИМ" АД; "АФЕР БЪЛГАРИЯ" ЕООД - компании свързани с Филип Ромбаут
Ответник(ници): "НЕОХИМ" АД.
Дата на публикуване: 23.10.2023 г.
По-важното е защо не са го обявили?Сигурно са сметнали,че е маловажно.
Интересно защо не са го оповестили. Като гледам темата е "нелоялна конкуренция", което може да означава много неща. Може да е продажби под себестойност (което е факт), а може да е нещо с качеството на продукцията. И в двата случая не е добре и може да доведе до дебели санкции ако се докаже. Като гледам подателите на жалбата ми намирисва на атака по всички фронтове.
Продаващите преебват купуващите.
При шелито ще е най-голямото горене и рев. Помни ми думата. Малък сигнал ще повлече лавината. Разбира се искам черният петър да е в швабите, а не в българите.
По другите ти лайсни, където си се набълбукал, ще се буташ с лакти да излизаш през тесните вратички.
Да не запееш друга песен март месец в нетрезво състояние.
Ами в шилета и енергийни борси ги прехвърлих на екс големия дивиден-22 1/3 и остатъка до края на 10,22г. , - щом питаш от тогава немам и не,- не стъпям по твоя пясък!!!
Коментар