IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
    1030 лв/т без ДДС амониевият нитрат от Нео от днес.
    Според теб какъв е маржа, на който продават?

Коментар

• 1030 лв/т без ДДС амониевият нитрат от Нео от днес.

Коментар

Не че нямат значение гербавите калинки, г-н Груев, но с тия цени на газа , амониев нитрат под 1000-1200 няма как да се продава на сметка.
        Земеделците няма как да торят с такива цени.
        Добиви и реколта сл година не може да чакаме...
        Но, пък, двойни цени на зърното-да
        Да ти кажа честно - хич не ми пука, може да прозвучи по почина на Мария Антоанета, но аз хляб не ям (и пасти също), така че къде ще отиде цената на хляба ми е все тая Интересно ми само дали тук ще има слизане и под предишното дъно, особено след като герП пак не влязат в управлението. Интересно е и дали ще има трохички за тези мизерници от плана за възстановяване - все пак новите, дето идат, са доказани комунисти и вярват, че подобни мастодонти имат бъдеще, но те така си мислеха и за Кремиковци, и за Химко...
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Къде бяхте да давате акъли когато акцията беше 35-40 лв?!
          Сега сте много гръмогласни когато се въргаля в прахта като пребито куче!
          Класика! Много ги разбирате, ама все следварително
          А ти къде беше? А да, сетих се, снимаше камионите, дето товарят карбамида до ръждясалата ограда. Още ли държиш тук, Батя, или както винаги си продал на връх - кажи си, не е срамно, дори и великият Батя може да губи, ако му се загуби обхвата с кораба-майка
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Къде бяхте да давате акъли когато акцията беше 35-40 лв?!
            Сега сте много гръмогласни когато се въргаля в прахта като пребито куче!
            Класика! Много ги разбирате, ама все следварително

Коментар

Погледни, моля, какво съм писал по-назад за Q3 и за след това
              Много добре е видял, просто целта е да подгрява камилчетата тука,
              Евентуално да излезе по някакъв начин с по-малка загуба,... ако може.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Цената на 1 тон вече е 1100 лв. Замисли се, че при покачващи се цени винаги се продава продукция, произведена по-рано и на по-ниска себестойност. Още повече, че последния 1 месец са в планов ремонт. Според мен тази година ще им е най-силната в цялата история или поне откакто аз я следя - над 16 год. вече. Чакаме отчета за Q3 ....... само да няма изненадани после
                Погледни, моля, какво съм писал по-назад за Q3 и за след това

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Само ти можеш да купиш по 1100 тон защото естествено имаш безкрайно много кеш и той никога не свършва. Е като ти напълнят шортите докат потече до калеврите може да пълниш още
                  След толкова пълнене дотука, нищо не спря хартишката ...давай, пълни още
                  Ами имам си кеш да, добавих спекулативно Доверие от аукциона над 200т права и продадох половината от новите последните дни. Трябва да го наместя кеша някъде и освен Неох купувам още 2 позиции ама ще ги кажа след няколко дни като напълня. Иначе тора си е 1100 даже на по-малките разфасовки 1200 можеш да провериш новите цени пт вчера!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                    Поредният спукан балон поради непремерени борсови изхвърляния. Помните ли Март на 45 как се кълняхте и в Софикс и големи печалби?
                    ХАри Софикс от 440 стана 580 какво рупаш пак по Софикс? Тая акция не е в софикс, тя стана куц кон в последно време

Коментар

• Поредният спукан балон поради непремерени борсови изхвърляния. Помните ли Март на 45 как се кълняхте и в Софикс и големи печалби?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Цената на 1 тон вече е 1100 лв. Замисли се, че при покачващи се цени винаги се продава продукция, произведена по-рано и на по-ниска себестойност. Още повече, че последния 1 месец са в планов ремонт. Според мен тази година ще им е най-силната в цялата история или поне откакто аз я следя - над 16 год. вече. Чакаме отчета за Q3 ....... само да няма изненадани после
                        Само ти можеш да купиш по 1100 тон защото естествено имаш безкрайно много кеш и той никога не свършва. Е като ти напълнят шортите докат потече до калеврите може да пълниш още
                        След толкова пълнене дотука, нищо не спря хартишката ...давай, пълни още

Коментар

Не че нямат значение гербавите калинки, г-н Груев, но с тия цени на газа , амониев нитрат под 1000-1200 няма как да се продава на сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Мапа, купи ли - уверено си върви към 20-та, както се очакваше, за съжаление. Ма с гербераски калинки, завършили винс-а, толкова
                            Привет майстори на късите разпродажби.
                            Разбира се, че може още, и че дъно се не види!
                            Дерзайте, който играе - печели

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Мапа, купи ли - уверено си върви към 20-та, както се очакваше, за съжаление. Ма с гербераски калинки, завършили винс-а, толкова
                              Last edited by abc; 04.10.2021, 16:59.

Коментар

• Мапа, купи ли - уверено си върви към 20-та, както се очакваше, за съжаление. Ма с гербераски калинки, завършили винс-а, толкова

Коментар

Working...
                                X