Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Не че нямат значение гербавите калинки, г-н Груев, но с тия цени на газа , амониев нитрат под 1000-1200 няма как да се продава на сметка.
Земеделците няма как да торят с такива цени.
Добиви и реколта сл година не може да чакаме...
Но, пък, двойни цени на зърното-даИнтересно ми само дали тук ще има слизане и под предишното дъно, особено след като герП пак не влязат в управлението. Интересно е и дали ще има трохички за тези мизерници от плана за възстановяване - все пак новите, дето идат, са доказани комунисти и вярват, че подобни мастодонти имат бъдеще, но те така си мислеха и за Кремиковци, и за Химко...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКъде бяхте да давате акъли когато акцията беше 35-40 лв?!
Сега сте много гръмогласни когато се въргаля в прахта като пребито куче!
Класика! Много ги разбирате, ама все следварителноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Погледни, моля, какво съм писал по-назад за Q3 и за след това
Евентуално да излезе по някакъв начин с по-малка загуба,... ако може.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Цената на 1 тон вече е 1100 лв. Замисли се, че при покачващи се цени винаги се продава продукция, произведена по-рано и на по-ниска себестойност. Още повече, че последния 1 месец са в планов ремонт. Според мен тази година ще им е най-силната в цялата история или поне откакто аз я следя - над 16 год. вече. Чакаме отчета за Q3 ....... само да няма изненадани после
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Само ти можеш да купиш по 1100 тон защото естествено имаш безкрайно много кеш и той никога не свършва. Е като ти напълнят шортите докат потече до калеврите може да пълниш още
След толкова пълнене дотука, нищо не спря хартишката ...давай, пълни още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПоредният спукан балон поради непремерени борсови изхвърляния. Помните ли Март на 45 как се кълняхте и в Софикс и големи печалби?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Цената на 1 тон вече е 1100 лв. Замисли се, че при покачващи се цени винаги се продава продукция, произведена по-рано и на по-ниска себестойност. Още повече, че последния 1 месец са в планов ремонт. Според мен тази година ще им е най-силната в цялата история или поне откакто аз я следя - над 16 год. вече. Чакаме отчета за Q3 ....... само да няма изненадани после
След толкова пълнене дотука, нищо не спря хартишката ...давай, пълни още
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не че нямат значение гербавите калинки, г-н Груев, но с тия цени на газа , амониев нитрат под 1000-1200 няма как да се продава на сметка.
Но, пък, двойни цени на зърното-да
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМапа, купи ли - уверено си върви към 20-та, както се очакваше, за съжаление. Ма с гербераски калинки, завършили винс-а, толкова
Разбира се, че може още, и че дъно се не види!
Дерзайте, който играе - печели
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМапа, купи ли - уверено си върви към 20-та, както се очакваше, за съжаление. Ма с гербераски калинки, завършили винс-а, толкова
Но, пък, двойни цени на зърното-даLast edited by abc; 04.10.2021, 16:59.
Коментар
Коментар