Първоначално изпратено от termit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Last edited by Absolute_Amateur; 17.12.2021, 12:12.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнениеНапоследък всеки бизнес се жалва, че ще затваря с тези цени на енергията и суровините. Мисля, че и г-н прокуриста просто си реве в общия хор. Нищо не казва което да не знаем. Положението в реалното производство навсякъде хич не е розово. Виртуалното обаче е ОК - дронове, биохрани, стартъпи всекакви....Много конкретно ни го каза.От януари газът е с 20% увеличение.Не издържаме и затваряме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнениеНапоследък всеки бизнес се жалва, че ще затваря с тези цени на енергията и суровините. Мисля, че и г-н прокуриста просто си реве в общия хор. Нищо не казва което да не знаем. Положението в реалното производство навсякъде хич не е розово. Виртуалното обаче е ОК - дронове, биохрани, стартъпи всекакви....
- 1 like
Коментар
-
Напоследък всеки бизнес се жалва, че ще затваря с тези цени на енергията и суровините. Мисля, че и г-н прокуриста просто си реве в общия хор. Нищо не казва което да не знаем. Положението в реалното производство навсякъде хич не е розово. Виртуалното обаче е ОК - дронове, биохрани, стартъпи всекакви....
Коментар
-
Неохим няма да спрат производство. Това са само празни приказки с някаква друга цел. Иначе дългосрочно завода няма бъдеще, по простата причина че нямат стратегия и не инвестират нищо.
колегата долу спомена Агрополихим- там е съвсем друго, инвестират яко доколкото знам.
неохим правят само нитрат, а в Девня и фосфорни и течни торове. Вероятно те са достатъчни за Бг земеделието но с оглед на сезонността за торене мисля че и за Неохим има място под слънцето, мъка ще е но ще ги има поне още няколко години
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Нека има и такива мнения, а още по-добре "АКО" има и кой да го слуша. Колкото повече пада, толкова по-добре за тези, които искат да купят. И дебело ще подчертая ТОВА НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА АКЦИИ!!!
П.С. Между другото, г-н Грую явно не е схванал добре смисъла на изказаното мнение в стаята, за която е оставил линк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Много добре съм го схванал, а ако се поразровиш малко кой е гусин ти Димитров, къде е завършил и на коя партия е виден представител, ще разбереш, че Неохим е много странна комбинация от много остарели мощности, много гербава калинка начело, много персонал, много политика и много малко до неизбежния си завършек, ако няма бейлаут от популистите-неокомунисти начело, щото там нали мислим за хората и дъра-бъра или не потекат пари по плана за възстановяване, където не са споменати изрично.
Отделно, не съм достатъчно запознат със земеделския сектор, но предполагам, че Агрополихим са напълно достатъчни за задоволяване на потребностите от торове у нас. Всъщност, Химко нали също произвеждаха торове, че май бяха и най-големите и модерните у нас и реално половин Враца работеше там. Фалираха, какъв е проблемът това да се случи и тук? Апропо, доколкото съм гледал статистики, Агрополихим са най-големият производтел у нас, защо все тези ги бутат, че уж били първи и ала-бала?
П.С> Който иска да си купува, няма лошо, пазар е. А алтернативи по света и у нас - колкото щеш. Така че дано успеете да видите поне 30, 20-ката обаче е числото, което е на мода в момента, а после и надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не е луд, хейтър е! Винаги търси проблема и негативното, а не вижда възможности и позитивното. А най-тъпото е че после завижда на тези които са видели потенциала и са поели риска да инвестират. Съвременния бай Ганьо, който е щастлив само ако Вуте е зле.
П.С. Обаче как се обръщат и хората, като им спре възходяшият тренд в двете чисти акции и по-голямата част от горещия картоф си остане в тях за вечни времена. Освен ако не уговорят сделка по телефона де, щото телефонната любов е голяма работаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не е луд, хейтър е! Винаги търси проблема и негативното, а не вижда възможности и позитивното. А най-тъпото е че после завижда на тези които са видели потенциала и са поели риска да инвестират. Съвременния бай Ганьо, който е щастлив само ако Вуте е зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Ти си луд, човека каза, че работят на печалба..... не знам какво сте слушали..... аман от "разбирачи"..... Грую стегни се бе, човече.......
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нека има и такива мнения, а още по-добре "АКО" има и кой да го слуша. Колкото повече пада, толкова по-добре за тези, които искат да купят. И дебело ще подчертая ТОВА НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА АКЦИИ!!!
П.С. Между другото, г-н Грую явно не е схванал добре смисъла на изказаното мнение в стаята, за която е оставил линк.
Отделно, не съм достатъчно запознат със земеделския сектор, но предполагам, че Агрополихим са напълно достатъчни за задоволяване на потребностите от торове у нас. Всъщност, Химко нали също произвеждаха торове, че май бяха и най-големите и модерните у нас и реално половин Враца работеше там. Фалираха, какъв е проблемът това да се случи и тук? Апропо, доколкото съм гледал статистики, Агрополихим са най-големият производтел у нас, защо все тези ги бутат, че уж били първи и ала-бала?
П.С> Който иска да си купува, няма лошо, пазар е. А алтернативи по света и у нас - колкото щеш. Така че дано успеете да видите поне 30, 20-ката обаче е числото, което е на мода в момента, а после и надолуNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Ти си луд, човека каза, че работят на печалба..... не знам какво сте слушали..... аман от "разбирачи"..... Грую стегни се бе, човече.......
П.С. Между другото, г-н Грую явно не е схванал добре смисъла на изказаното мнение в стаята, за която е оставил линк.Last edited by Absolute_Amateur; 15.12.2021, 07:57.
- 1 like
Коментар
-
Даже в инвестора го има - https://www.investor.bg/novini-i-ana...rovini-341629/
после инта да не каже, че не съм бил ларж. Тази акция уверено върви към нови дъна и оттам към небитието, освен ако неокомунетата Кирчо и кокорчо не я бейлаутнат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Даже в инвестора го има - https://www.investor.bg/novini-i-ana...rovini-341629/
после инта да не каже, че не съм бил ларж. Тази акция уверено върви към нови дъна и оттам към небитието, освен ако неокомунетата Кирчо и кокорчо не я бейлаутнат
- 1 like
Коментар
Коментар