If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз също и то около 15% от портфейла ми е в Неохим. Смятам, че ще покажат супер резултати за 2021г. Газта и тока са ни най-евтини в Европа. Работят на пълни обороти от Октомври насам..... въпроса е колко продават..... мисля, че потенциала е много голям да увеличат печалбата още..... абе с 2 думи: машина за пари са последните 2 години - 50 милиона кеш са генерирали...... невероятно, но факт!!!!
Аз също и то около 15% от портфейла ми е в Неохим. Смятам, че ще покажат супер резултати за 2021г. Газта и тока са ни най-евтини в Европа. Работят на пълни обороти от Октомври насам..... въпроса е колко продават..... мисля, че потенциала е много голям да увеличат печалбата още..... абе с 2 думи: машина за пари са последните 2 години - 50 милиона кеш са генерирали...... невероятно, но факт!!!!
На холандската TTF борса последните 2 дни газа е 25 % нагоре. Остави какво говорят от Булгаргаз...
С тези високи цени на зърното не им е такъв проблем цената на торовете на земеделците. Стига да ги имат..-
Проблема е в ръководството, отдавна трябваше да стартира тази инвестиционна програма да намали разходите за квоти и газ и да разнообразят малко продукцията както в Агрополихим, а те държат едни 50 млн и само намерения намерения ......газта е доста голяма 4аст в разходите но ако не продават много продукция на 140лв газ след като беше 19лв март месец 2020 рентабилността отива на кино въпреки цената на торовете ...
Коментар