IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето още една графика и приключвам.Цени на амоняк - 25 март 2022.Без да съм специлист по торове или химическа промишленост ,но виждам в сайта на Неохим ,че произвеждат и амоняк и то доста

Е, щом цената на крайната продукция се вдига постоянно и лети в космоса буквално,а в същото време цените на основното за производството на този продукт,газа, са едни и същи,логически обосновано е да предположим,че печалбата трябва да е голяма,нали?

“Неохим” АД Експлоатираните инсталации за основните продукти позволяват да бъдат произвеждани:

Амоняк 450 000 т/год
    • Азотна киселина 480 000 т/год
    • Амониев нитрат 710 000 т/год
    • Натриев нитрат 9 300 т/год
    • Формалин 30 000 т/год
    • Карбамид-формалдехидни смоли 20 800 т/год
    • Амониев бикарбонат 6 000 т/год
    Last edited by petrg5s; 27.03.2022, 07:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
      Според мен тук има два големи проблема....всички ще искаме да излезем на отчет...и вторият проблем е че за повече от 100 к трудно ще намеря ликвидност...
      Има една приказка момци "Scared money dont make money" или с две думи "Уплашени инвеститори не правят пари"

Отчета аз даже и не го знам кога излиза,нито ме интересува чак толкова.Чертежите ми го показват ,а и малко от следващия даже

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
        Не, не е голям. Грешен ход на среден спекулант.
        Откъде знаеш ,че му е грешен хода след като ние не знаем бъдещето ?
        И откъде знаеш,че е среден спекулант ,а не този който пъмпва от 20лв насам ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Да, голям инвеститор се появи в петък. Дали не е заради отчета за Q1?
          Не, не е голям. Грешен ход на среден спекулант.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen
            Селяк... хайде с малко повечко уважение... пиикай си там домушарката дето си сварил и се кефи на живота
            Малоумен лузър, нещо по-тъпо не можа ли да измислиш.
            Глупостта ти е дар божи, но недей да прекаляваш с нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Според мен тук има два големи проблема....всички ще искаме да излезем на отчет...и вторият проблем е че за повече от 100 к трудно ще намеря ликвидност...
              Ама верно ли всички.
              А и твоите 20 акции не струват толкова.
              Не ми се верва акцията да стигне 5000 лв. за брой.

Коментар

Спекула ли наричаш инвестиции в дружество с p/e от 2? Извинете, 2,30 и 71 млн. лева кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

За мен ръста по позицията по скоро е спекулативен и заради вероятните перспективи.
                  Спекула ли наричаш инвестиции в дружество с p/e от 2? Извинете, 2,30 и 71 млн. лева кеш

Коментар

Oтчета за Q1 тепърва ще го видим.

Вчера излезе индивидуалния годишен отчета за 2021 г.- в него печалбата е коригирана с 3 700 000 лв надолу ,при повишени приходи спрямо индивидуалния от края на 4-тото тримесечие.

За мен ръста по позицията по скоро е спекулативен и заради вероятните перспективи.

А и защо да продаваш на 40 лв,като може да го правиш на 50 или по-нагоре?

Коментар

Нормално, тримесечието е на финала... дивидент като нищо 3-5 лв.... потенциал 100тина процента за кратко време

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Още понеделник ще е 50+

Коментар

Да, до 50 кинта нямаше почти нищо вчера.
                          Още понеделник ще е 50+

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                            Стотака още не е на тезгяха,но имаме най-високо седмичнo (и дневно) затваряне от близо 4 год.насам ! На езика на техниката това означава още

[ATTACH=CONFIG]n3899553[/ATTACH]
                            ...още 13-15 кинта горница до август и ... бим бам буги буги бам...

Коментар

• Съвет: ако купувате спекулативно, сега е момента и бягайте на 70. Ако купувате инвестиционно, най-добре помислете пак

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                                Стотака още не е на тезгяха,но имаме най-високо седмичнo (и дневно) затваряне от близо 4 год.насам ! На езика на техниката това означава още

[ATTACH=CONFIG]n3899553[/ATTACH]
                                Да, до 50 кинта нямаше почти нищо вчера.

Коментар

Working...
                                X