Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеРусия даде знак, че няма намерения да спира газовите доставки от 31 март, след като европейските правителства не отговориха на ултиматума за превалутиране от евро/долари в рубли на заплащането.
Говорителят на Путин Дмитрий Песков обяви пред журналисти в Москва, че новите механизми за заплащане няма да бъдат въведени веднага, а са част "разтеглен във времето процес".
"Това не означава, че това, което утре ще бъде доставено, трябва да бъде платено в рубли. Там има по-разтеглен във времето процес, просто от технологическа гледна точка", казва той, цитиран от "Коммерсант".Мина тая... казал съм ви на 80 ще ви е евтино
а това е веднага след отчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Трудна работа, не е overcrowded тук сделката. Само 53 маймуни повече са на клона (пардон, в акционерната книга) спрямо 4 януари. При Агрия са 116. Разбрали сме се вече, че мултипълите нямат роля на БФБ.
Q1-22 и поканата за общото събрание ще бъдат действително следващите бомби, които тиктакат. Тук 10% ръст са 5 лева, а ритейлът обича зрелище и големи стъпки
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Но и дори при този риск, едно Р/Е от 6 тук е съвсем в реда на нещата
Иначе тези които чакат на 50-52 лева, едва ли ще ги огрее... момчета и тоя влак ще изпуснете докато се надцаквате с 50 стинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Аз искам само да се търгуваме по коефициентите на Агрия в момента. Не повече! А това означава дооооста повече!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеРусия даде знак, че няма намерения да спира газовите доставки от 31 март, след като европейските правителства не отговориха на ултиматума за превалутиране от евро/долари в рубли на заплащането.
Говорителят на Путин Дмитрий Песков обяви пред журналисти в Москва, че новите механизми за заплащане няма да бъдат въведени веднага, а са част "разтеглен във времето процес".
"Това не означава, че това, което утре ще бъде доставено, трябва да бъде платено в рубли. Там има по-разтеглен във времето процес, просто от технологическа гледна точка", казва той, цитиран от "Коммерсант".
Както беше писал един анализатор, Путин има повече нужда от парите на Запада, отколкото Запада от неговия газ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Русия даде знак, че няма намерения да спира газовите доставки от 31 март, след като европейските правителства не отговориха на ултиматума за превалутиране от евро/долари в рубли на заплащането.
"Това не означава, че това, което утре ще бъде доставено, трябва да бъде платено в рубли. Там има по-разтеглен във времето процес, просто от технологическа гледна точка", казва той, цитиран от "Коммерсант".
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пак съм познал ...13% бълха ги ухапала.. при такива цени на торовете си е направо 0
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеСметнах средната цена за първите десет дни на март и тя е около 160,оттогава обаче само пада (220 връх)и в момента е 105.Или увеличението трябва да е малко,може би 10-20% според мен..
Коментар
-
Цената на газа ще скочи „само“ с 13%
Преди три седмици „Булгаргаз“ предложи увеличението да бъде с 60%
Цената на газа ще скочи „само“ с 13% (economic.bg)
Коментар
-
Аз искам само да се търгуваме по коефициентите на Агрия в момента. Не повече! А това означава дооооста повече!
Q1-22 и поканата за общото събрание ще бъдат действително следващите бомби, които тиктакат. Тук 10% ръст са 5 лева, а ритейлът обича зрелище и големи стъпки
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеУтре, края на тримесечиетокато гледам газа не спря, продавахме като ненормални
време е за мин 70 лева
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеУтре, края на тримесечиетокато гледам газа не спря, продавахме като ненормални
време е за мин 70 лева
Няма го ентусиаст от Агрия.....
Имам, имам и кеш и се чудя дали да си купя още?
Коментар
Коментар