IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Много ясно, ще си изтекат договорите и новите в рубли.. нашия е до края на година... Ама нали все трябва паника да има.. и да чакат на 20 лв. да купят Мина тая... казал съм ви на 80 ще ви е евтино а това е веднага след отчета
    Много добре казано! Ма па дори е по-голям оптимист, говореше за трицифрени

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Русия даде знак, че няма намерения да спира газовите доставки от 31 март, след като европейските правителства не отговориха на ултиматума за превалутиране от евро/долари в рубли на заплащането.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков обяви пред журналисти в Москва, че новите механизми за заплащане няма да бъдат въведени веднага, а са част "разтеглен във времето процес".

"Това не означава, че това, което утре ще бъде доставено, трябва да бъде платено в рубли. Там има по-разтеглен във времето процес, просто от технологическа гледна точка", казва той, цитиран от "Коммерсант".
      Много ясно, ще си изтекат договорите и новите в рубли.. нашия е до края на година... Ама нали все трябва паника да има.. и да чакат на 20 лв. да купят Мина тая... казал съм ви на 80 ще ви е евтино а това е веднага след отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Трудна работа, не е overcrowded тук сделката. Само 53 маймуни повече са на клона (пардон, в акционерната книга) спрямо 4 януари. При Агрия са 116. Разбрали сме се вече, че мултипълите нямат роля на БФБ.

Q1-22 и поканата за общото събрание ще бъдат действително следващите бомби, които тиктакат. Тук 10% ръст са 5 лева, а ритейлът обича зрелище и големи стъпки
        Аз съм един от новите, но за съжаление, с доста малко бройки

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Но и дори при този риск, едно Р/Е от 6 тук е съвсем в реда на нещата
          Именно... Аз затова само толкова си пожелах.
          Иначе тези които чакат на 50-52 лева, едва ли ще ги огрее... момчета и тоя влак ще изпуснете докато се надцаквате с 50 стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Аз искам само да се търгуваме по коефициентите на Агрия в момента. Не повече! А това означава дооооста повече!
            По принцип в такова желание няма много резон, защото Неохим е доста по-рискова акция. Но и дори при този риск, едно Р/Е от 6 тук е съвсем в реда на нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Русия даде знак, че няма намерения да спира газовите доставки от 31 март, след като европейските правителства не отговориха на ултиматума за превалутиране от евро/долари в рубли на заплащането.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков обяви пред журналисти в Москва, че новите механизми за заплащане няма да бъдат въведени веднага, а са част "разтеглен във времето процес".

"Това не означава, че това, което утре ще бъде доставено, трябва да бъде платено в рубли. Там има по-разтеглен във времето процес, просто от технологическа гледна точка", казва той, цитиран от "Коммерсант".
              Хаха, смешните рашъни как извъртяха гъза
              Както беше писал един анализатор, Путин има повече нужда от парите на Запада, отколкото Запада от неговия газ

Коментар

• Русия даде знак, че няма намерения да спира газовите доставки от 31 март, след като европейските правителства не отговориха на ултиматума за превалутиране от евро/долари в рубли на заплащането.

Коментар

• Пак съм познал ...13% бълха ги ухапала .. при такива цени на торовете си е направо 0

Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                  Сметнах средната цена за първите десет дни на март и тя е около 160,оттогава обаче само пада (220 връх)и в момента е 105.Или увеличението трябва да е малко,може би 10-20% според мен..

Коментар

• Цената на газа ще скочи „само“ с 13%

Преди три седмици „Булгаргаз“ предложи увеличението да бъде с 60%

Цената на газа ще скочи „само“ с 13% (economic.bg)

Коментар

Аз искам само да се търгуваме по коефициентите на Агрия в момента. Не повече! А това означава дооооста повече!
                      Трудна работа, не е overcrowded тук сделката. Само 53 маймуни повече са на клона (пардон, в акционерната книга) спрямо 4 януари. При Агрия са 116. Разбрали сме се вече, че мултипълите нямат роля на БФБ.

Q1-22 и поканата за общото събрание ще бъдат действително следващите бомби, които тиктакат. Тук 10% ръст са 5 лева, а ритейлът обича зрелище и големи стъпки

Коментар

Да блеят още. Голяма част от играчорите не знаят, къде се намират.

Коментар

Утре, края на тримесечието като гледам газа не спря, продавахме като ненормални време е за мин 70 лева

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!
                            Посоката е яко нагоре.

Коментар

Утре, края на тримесечието като гледам газа не спря, продавахме като ненормални време е за мин 70 лева
                              Кой ще купува за да закара цената на желаните нива?
                              Няма го ентусиаст от Агрия.....
                              Имам, имам и кеш и се чудя дали да си купя още?

Коментар

• Утре, края на тримесечието като гледам газа не спря, продавахме като ненормални време е за мин 70 лева

Коментар

Working...
                                X